endless_night Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 onu bende duydum relog yapmadan preimum devreye girmiyomus :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 falla bilmiorum koranking forumlarinda filamda yazmislar ben bu gun aldim sorun yasamadim ama silver da sorun var filam denildi ne kadar doru bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
franceskototti Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ama olmazki ya shadow kesiyoz abis çıktı tam alcakken dc oldum. ne ayak ya!!! [spo] [/spo]böyle k2 olmaz olsun [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
altunalan01 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bende dc oldum kurtuldum dc den ama oyuna gıremıyom :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Ya ben bu lobo pendantı alamiicam heralde. ! saat önce bir arkadaşla pazarlık yaptık, anlaştık, adam tegzah açacak... dc !!! Aradan 1 saat geçti, yine Moradon'da başka biriyle pazarlık, al takke ver külah, güç bela ikna ettim, tam alıcam... yine dc!!! Dur bakalım nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coldragonfly Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 her dakka bişi cıkıyo kapa serverları hemen ohh ne guzel istanbul beee :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bugonline :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnemiC Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 açıldımı girebilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ApranaX_ForTe Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bnm inverntoryde duradal+3 gitmiş şimdi düzelirmi diosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 http://www.knightempire.com/server/stats.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Oyun Yükleniyor... Yükleme süresi dosyaların boyutlarına ve bağlantı hızınıza göre değişebilmektedir. Lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Peş peşe iyi olur 3 topic! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 pk veya ex yapabilecegim bir charım yok bu aralar o yuzden dc de olamadım :P bide bende her patch geldiginde yeni patch anca 2 gün sonra yukluyo deli olyom .....Bugonline xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar