sedron Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 benim adetim değil alıntı yapmak velevki başka bir forumdan ama güzel koparttı diyalog on pm O : Abi merhaba ben batuhan 13 yaşındayım babam şu an yanımda seninle bişi konuşmak istiyor. Ben : ? O : Rahatsız ediyorum ama Ben batuhanın babası Musa Ben : Eee O : Astsubayım 44 yaşındayım sizinle çok önemli bişi konuşmak istiyorum batuhanı salona gönderdim Ben : tabiiki buyrun? O : Oğlum batuhan 13 yaşında ve Kalp hastası ama kendisi hasta olduğunu bilmiyor.. Ve bugün doğum günü Ben : ee O : Hediye olarak bişiler bekliyorum sizden eğer mümkünse.. İtem veya para mümkünse tabii Ben : Sieeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bu böyle deildi ama neyse.. kulaktan kulaga dolma hikayelerle deişmiş yazı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Bu pm yine bu forumlarda yayınlanmıştı. Üstelik tamamı ve konuşma o an ss çekilerek. Biraz daha uzunca birşey bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bu konu öncedende koyulmustu hatta tartısma cıktıkmıstı. kimleri vermem felan demisti... kimiler içim sızlar öle diyince veririrm demişti... arama plz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bir gun olcak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 kalbim tuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 ben kalp hasdasi 13 yasinda 1 cocuqum babami göndersem banada item verirmisiniz ağalar?=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ahahah bu ne be fdgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 AHAHAHAHAHAHAAHAHA ABİ EFSANE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ahahaha çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 epix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ahahahahahaahahhahaadsfdfksh yok artık yok. ahahsdfkjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 wowda gmlere yapınca veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 orçun intikam mı alıyosun benden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?43,3542785,3542819#msg-3542785 gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 bizde de böyle oluyo. http://img9.imageshack.us/img9/5043/60770526.jpg 10 günlük banımın açılmasına 6 gün kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 niye ban yedin koxp ?? pk hack?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 onlar 999 gün yer hep. sonra her yılbaşında affedilir nedense. benimkinde gm harresment tarzı bişey yazıodu kelimeyi tam hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 oha dolandırıcılık bu kadar düşmüşse direk accountumu verirdim (olsaydı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 heheh gorunce koptum gecende de ...turk forumunda adamın biri oglunun accountunu satıyordu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ki bunları yiyen de vardır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saldur Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Aga Hikayaleri 25. Bölüm Bunları toplayıp ciltletmek lazım >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar