somebody Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 su anda 18 saati devirdim hala uyumadim... sabah 8 e kadar da ayaktayim. 24 saat kesin uyjusuz kalacagim minimum...öyle güzel uyurum ki su an.. siizin uykusuzluk rekorunuz kaç arkadaslar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 3 gün uyumadım . bikersinde de 7 gün yemek yememiştim bikeresinde de 6 gün su içmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 18 saat ne ki yav =), benim rekor 3.25 gündü eheh. 3.5 de olabilir sonlara dogru ne oldu hatırlamıyorum =p. [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 02:46 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 8 ay uykusuz kalabiliyorum ben, gerçi 4 ay aralıksız uyumam gerekiyo sonra ama olsun... (Ayıdır ayı...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 dışarda sabahladığımız 2 gün uyumadım normal olarak. eve gittim sabah sabah uyuyamadım,geldiğiö günün akşamı uyudum.2.5 gibi bişi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 56 saat sürekli uo oynamıştım , yerimden sadece 2 tane yarımşar saat kalkarak , sonra tv izlemiştim , 2 saat uyuyp yine uo oynamıştım..koymaz bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ben 2 gün uyumadan sınava girdim, tarih sorularını okurken ruya gordum, iki şehirden koşan iki insanı 15dkda algıladım, uyku lazım bana uyumazsam salak gibi olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Uykuya hiçbir zaman borçlu kalmazsınız merak etmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 donem basindan ortalama gun basina 3.30 4 saat uyuyorum bunyede alisti dersler bitmio obur turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 3 gün falan aralıksız gözümü hiç kapamadım ama nasıl biliyon mu böle sabah biraz yorgunluk oluyo aksam taş gibisin hiç tınlamıyon normal oluyon yane . tamam mı ? oke ben onu şeyettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 nefret ediorum uykusuzluktan. uykusuz ,sam gerisi boş oluo. saba huykuuz kalkmaktan nefret ediorum.yatakta dolanmaktan nefret ediorum.bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 rekor kırmayı hiç denemedim ama 48 saat uyumadan, normal yaşayışıma devam ettiğim oldu. oldu ama insanlar garip garip bakıolardı vapurda, minibüste.. belki de uyuyodum, uyumamaya çalışıp, gözlerimi dinlendiriodm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Uykusuzluğu pek sevmememe rağmen arada bir gerekiyor. Yanlız 18 saatmiş 24 saatmiş bunların pek bir anlamı yok ki çok ufak zaman dilimleri. Ağır bir teknik üniversitenin en ağır bölümünde (hatta çoğu eğitimciye göre ortadoğunun en ağır bölümünde (ortadoğu teknik üniv. değil tüm ortadoğunun.)) okurken şart oluyor zaman zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 6 yaşımdan beri hiç uyumadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 biçer şoförümüzün 6 gün uyumadığını bilirim makina üzerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 john deere mi new holand mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Sabanci'ya girdigimden beri gözümden uyku akiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ben bi ara 68 saat hiç uyuyamadm :@ :'( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 en fazla 27 saat filan uyumadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 uyumayın arkadaşım. kısacık ömrünüzün daha ne kadarını uyuyarak geçireceksiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 benim 64 saatti max. lakin okul zamanı toplasan haftada 20 saat civarı yapıyor uyku sürem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 uyku kadar guzel bişey var mı be:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ne yani aranzda hiç 3 gün uyumayan yokmu :p @dory bi zamnlar uyumadan filo kovalardım ama şimdi sna katılıyorum uykudan güsel şey yok ;) [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 19:56 tarihinde, Ji_Ber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 cumartesiyi pazara bağlayan gece uyudum.sonra pazar pazartesi uyumaksızın çeviri yaptım(50 sayfa!!!!)-, pazartesi salı gecesi yine ödev yaptım.salı-çarşamba gecesi türk dili dersi için makale yazmıştım ama minibüste gelirken uyumuştum 1 saat.çarşamba 1de yattım ve perşembe 6 saat uyudum.düzeldim. 70 saat sanırım.ehuahe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ben genelde 1 gün boyunca uyuyorum sonra 2 gün uyumuyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar