Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski kız arkını dövmek

TilkiAndre

Öne çıkan mesajlar

Evet hayatta tek yenemediğim şey vicdanımdır.1 haftadır arkadaşım yüzünden moralim bozuktu.Arkla okula geldik moralimiz bozuk son derslere dogru sınıftaki eski kız arkımla konusuyoruz.Gerçekten birbirimizi seviyordum hiç bırakmamak için söz verdik ama birden sogudum ve 2 hafta önce ayrıldık.Ama bana kızgınlıgı bitmiyordu.Ders bitti tenefüste hava almak için dısarı çıktım zil çaldı ve yeniden sınıfa girdik birden bana kızmaya başladı ve küfürleri saymaya başladı.Çok şaşırdım gerçekten anlam veremedim artık dayanamıoyordum kendimi zor tuttum ondan kaçtım bana bakarak konus vs demeye başladı ve bir tane vurdum.Sinirden gözüm görmüyordu azı burnu heryeri kanadı 2 saat geçti ve şuan kendimi yiorum deliricem nasıl vurdum ona? çok kötüyüm...... yardım...
Sosyal ağlarda paylaş

sen nası bı kıza vurusun ya.nası agzını burnunu kanatırsın.eskı sevgılısı gıbı bı ınsanın bu sekılde davranmıcaanı dusunerek yanına kendını koruyacak bıse almamıs kız.keske onda da cakı vs bıse olsaydı da gecırseydı bacaana.bı de foruma fln yazıosun aman acı cekıorum da pısman oldum da dıye.yuh yani!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi çok ağır bir durum konuyla ilgili yorum yapmayacam çünkü konuşursam ağır konuşurum. Yaptığın şey hakkında zaten konuşan konuşmuş diyeceklerim daha ağır olsa da üç aşağı beş yukarı aynı şeyler.

Ama Deniz, o kadar "bi kıza vurmanın özellikle ağırlığı"ndan bahsediyorsan sakın bir daha kız erkek eşitliğinden bahsetme, yeri geldiğinde kendi avantajını kullanıp yeri geldiğinde eşitlik diye bağırınmak pek olacak iş değil ;) Ha, karşısındaki kendisinden güçsüz diye laf etsen anlarım, özellikle kızlara vurmamak da bir centilmenlik ve erkeklerce insanlık gereğidir, vicdanidir. Ve evet ben de sonuna kadar desteklerim bunu. Ama tutup da bu kadar çakıyla bacak deşmeye falan vardırıyorsan olayı ve bunu sırf cinsiyete dayandırarak yapıyorsan, bir daha eşitlik deme hiç.

[ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 19:53 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Her ne kadar delirsende kızsanda eskiden sevdigin,değer verdigin birisine nasıl vurabiliyorsun anlamış değilim.

Hadi bunları geçtim bir bayana nasıl el kaldırıyorsun ? Neyse olan olmuş bence bundan sonra kendini ona affettirmelisin.Ayrıca bir dahada bir bayana el kaldırmaman gerektiğini asla unutmaman lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bence direkt bu sorununu çözmek için bir yerlere başvur bi şeyler yap.
çünkü bu gerçekten biR sORuN
yani yarın evlencksn diyelim, karınla tartışıcaksın, kendini kaybediceksin bi tane vurucaksın o zmn.
ya da aynı şeyi sevgiline yapıcaksın.
kız ne yaptı merak ettim. bana böyle bi şey olsa dava açarım--şaka yapmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

kıza vurulmamasının sebebi tabiki güç-kuvvet eşitsizliğidir, kavga zaten ayıp bişey birine vurmak yeterince saygısızlık, ama hani cocuk dovmekle kız dovmek-komik bi tabir oldu- arasında benim gözümde fark yok. ikisi de karsisindakine cevap veremez cünkü. ama günün birinde boyle zeyna gibi bir kızla tanısırsan, esirgeme vur. o agzının payını verir çunku
"lülülülülü iiiyyyyyaaaah çömk arrhhggt"
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh, dory işte senin düşüncene katılıyorum kesinlikle. Ha ben de kesinlikle bu şiddet olayına kesinlikle sonuna kadar karşıyım. Ve evet kızlara karşı hassasiyetim bin kat artar otomatik olarak ama bunun kişisel seçimim olduğuna inanıyorum. Sırf kız olduğu için kendini bu konuda üstün gören ama sonra da gelip eşitlik diyen zihniyete de karşıyım :) Evet öyle bir üstünlükleri var özellikle şiddet konusunda dokunulmazlık olarak, ve bunu destekliyorum. Ama "öyle olması gerektiği" için değil, "ben öyle olmasını istediğim" ve "ben buna inandığım" için var o hak, yoksa bunu doğuştan gelen hak olarak görmeye karşıyım.

[ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 20:13 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...