kingpin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 sanane babs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Sen bayrağı göklere çektin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Sen bana yar olmadıktan sonra o kızları napıyım=(( Kenshin babam zengin parası neyse veririm çekinme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 babana 1 sana 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Şimdi reklamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 peheeey korktum bi an bu adam için bu kadar yorum yazılmış diye.nese rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 yarın atıyorum babanı işten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Dur atma! Babamın parasıyla Kenshin'e dizel mont almam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 mi papa su papa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 @ Anti: Ne Yazıkki Bazı Şeylere Para Yetmez...Kişilik Gibi Mesela Yada Zeka Yada Onur Falan Falan...Utanma Duygusu Gocunma Da Bunlara Eklenebilir...Eh Sende Bazıları Var Bazıları Yok...Yani Nasıl Desem...Gözümde Normal İnsan KDr Değerin Yok...Ha Benim Gözümdeki Değerin Seni Üzermi Bilmem Ama Neyse.. Edit:Saol 1 tane Dizel Montum Var.. [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 00:06 tarihinde, KenshinHimura tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 @antu 5dakkan var aldın aldın almadın ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 İnsan Olmak İçin Her Kelimenin İlk Harfini Büyük Yazmak Da Gerekiyor Mu Kenshin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ağır mı oldu ki biraz?cık cık.patiyi sev patiyi koruu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Cümle başlarını büyük yazsan yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Ama Süper İnsan Modeli Kenshin Her Kelimenin İlk Harfini Büyük Yazıyor, Ben Cümlenin Başını Yazardım Ama Ceviz Beyinli, Suratı Eşek Derisi Olan Bir Gerizekalıyım Belki Kenshin'i Örnek Almalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 öglen iki gözlerim açik tostum önümde gazetemle birlikte yine bir gün basliyor karilarin pesinde önce dus saç bas sonra üst bas karilar diyecek antimodes yine tas telefon durmuyor her dakika çaliyor karilar ard arda ariyor sarisin kizil esmer kumral su saydiklarimin hepsi de mal yarim saatte disarda akmerkez papermoonda en iyi masada karsimda kariyla kim diye sorma 90-60-90 manken olur ablan sakin kiskanma çok soru sorma nerden buldun antimodes abi diye beni yorma isimiz bu oglum beni bogma ister tikky de ister ciks ister ortam çocugu ister p.ç hiç fark etmez hiç rahatsiz etmez bazi gerçekleri hiç degistirmez ister kro de ister amele ister concon ister sosyete kari kiz bende oglum her gece alirim aklini beni iyi dinle aksamüstü bebekte altimda bmw porsche ferrari benim evin önünde ayagim paspasta en sol seritte yine veriyorum bir mersonun eline oradan bir gym patlar sonra solaryum aksamki maça hazirlaniyorum zeki çevik ve ahlaksizim beni böyle seven kizin hastasiyim buradan nereye akalim neresi piyasa derken dediler reina dedim daha erken önce bir yemek yapalim bulalim bir manken ugrariz daha sonra tekneyle geçerken ilerleyen saatte yaptik bir masa gel bir içki vereyim rahatlatir valla merak etme bir siseden hiç birsey olmaz türküz biz içki bizi çarpmaz kolumda onsekizlik önümde absolut red bull jack ve cin tonik çok içmiyorum walla sadece göstermelik kiza içiriyorum hepsini sarisin bir gecelik motor bu yakit ister ne de olsa ask ister ilgi ister sevgi ister ne de olsa direk kafa salla söyle ne bekliyosun zafere giden yolda her sey mübahtir kanka gecenin sonunda evin yolunda karilar kolumda ikisi arkada biri yanda 10 dakika sonra benim yatakta hadi çikar sunu beni yorma gece yeni basliyor anlarsin ya ister tikky de ister ciks ister ortam çocugu ister p.mç hiç fark etmez hiç rahatsiz etmez bazi gerçekleri hiç degistirmez ister kro de ister amele ister concon ister sosyete kari kiz bende oglum her gece alirim aklini beni iyi dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 adam olabilceksen öyle de yazsan bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Yok O Büyük Harf Benim Kendi Takıntım...Senin Özenmene Gerek Yok...Edit LEdim Msgı Ama Görmedin Dizel Mevzu Konusunda Bende 1 Tane Dizel Mont Var..1 Tane De Kolpa Dizel Vardı Sanırm : ...İnsan Olmayı Benden Öğrenemezsin Çünkü Bende Öğretecek Kdr Bilmiorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 kingpin , şahane topiği kirletiyorsun gider misin ? aile fertleri kalabilir , biz saygılı insanlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Beynim ceviz işte, yetemiyorum=( Beyni ceviz olanlara düzgün yazsalar da yer yok mu burada?=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 okuyun diye okuma fişi hazırlamıştım sizlere :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Eğer Düzgün Yazarlarsa Var...Bu Kdr Lafa Karşı Hala Gülüp Oynuosun Ya...Hll Olsun Valla Ne Diim Bana Bukdr Laf Deseler Delirirdim...Tekrar Helal Olsun Anti..Takıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Fazla uzun bunun hepsini okursam ceviz beyin kapasitem fazla yüklemeye uğrar 3 gün kör olurum=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Heracles prim yaptı ne adammış be boş deilmiş demek ki ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar