dory Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 topicin gidişatı sevmedim, antipolimodes işine bak anam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 hadi yeter buu kadar eğlence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 d'amam d'aqil sen hödüque seni, kesque okkeea?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 antipoliyannamodes hadi canım kışt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Reddedildim=( elaidi beni eve götür=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 hadi gidiyoruz, bu iki kız iyice çirkefleşti. bir daha görüşmeyeceksin bu kızlarla ... dıt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Olmaz .Kabul edilemez . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 çocuk iyi niyetle bişey sormuş niye içine sıçıyosunuz ki topicin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 sen yaz o zaman elvyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 20 yaşındasın, herkülsün diye düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Evet Burda 2 Tane Yargıyı Kesinleştirmiş Bulunuyoruz... 1-Antimodesin Beyni Olması Gereken Yerde Ceviz İçi Turta Var... 2-Yanlış Kafasında... Bi İnsan Ben Geri Zekalıyım Die Bağırmaz Die Tahmin Ederdim...Ama Yanlış Tahmin Etmişim...Akıl Fikir Vs..Verilirken Şemsiye Acanlara Örnek Teşkil Ediyor Ne Güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 yazmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 1n§@n pL@yboi ôLm@§1|| [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 23:35 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Kilitliyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 İnsan çekemez , yetemez olmasın . Rica ediyorum . Bu arada KenshinHimura Eğer Sen Bu Heracles'in Söylediklerini Böyle Ciddiye Alıp Da Ciddiye Almayanları Darlığa Sürüklüyorsan Cevizlerden Kuşku Duymaya Başlarım Ben . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Olm döt ettin beni nolucak şimdi ayıp oldu :) Bi daha kitliyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 O iş olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Katılmıyorum. Kenshin bence haksızsın. hiçbirşey bilmiyorsun. o cevizli turta kadar beyin sende olsa yazmazdın bunları. [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 23:38 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 23:39 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Ayıp ama heracles in gurbet ellerde ki ruh sağlığı açısından son kez kitliyorum lutfen. [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 23:40 tarihinde, nomex tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Popstara katılmış insan gibi benim hakkımda ne düşünüyorsunuz diye açılıyor bir topic bir ölümlü tarafından . Bu konuda ciddi düşünceleri olan insanlar gelip de olması gerektiği gibi konuyu dalgaya alanlara böyle cips-kola-kilit numaraları çekmeye başlıyorlar . Sizin beyninizin yerinde ceviz içli turta var . Bilmem muhakeme ettirebildik mi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Bana mı dokundu bu son yazının ucu anlamadım demek ki ben de anlasılmamısım herneyse . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 kahretsin çekemiyorum !!!11 parayla münasip bir taraflarımı silemiyorum böhüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Ya Bırah allasen Ye...Ulan İş Grup Sexe Git Miş Siz Bana Çekemiosun Da Bilmemde Diyip Duruosunuz Bu Mudur Yani Bi Edep Adap Denilen Bişi Var Dimi...Yakışıklı Diilim Zengin Diilim Kızlar Peşimden Koşmuo Bildiin Sıradan İnsanım Ahh Çok Kıskanıorum Ne Diim..Ya Ya..Ceviz Turtası Beyin Bende Dime O Yuzden Her Türlü Memeliye Asılıorum Ve Saçmasak Edepsiz Mesajlar Atıorum Artı Siz Nie Bukdr Savundunuz Anlamadım Yara..? Gocun..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 siz çok zekisiniz de bir ton gereksiz tartışma ondan çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 O ''memeli'' diye adlandırdığın kişilere bir kere böyle demen ayıp , kadrajımdan kayıyorsun . O bayanlar da arkadaşlarımız olduğu sürece bir rahatsızlık duymuyorlar bence , sen neden bu kadar jandarmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar