heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 efeniiimm merhabalar şimdi sizlerden o çok değerli parmaklarınızdan altın kadar kıymetli sözler şeyetmenizi bekliyorum hadi bakalım hakkımda ne düşünüyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 bu topicten anladıgım: 1- sen çöpsün 2-cevapların hiç birini ciddiye almıcaksın dibine kadar geyik yapilabilir ee hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Megolomanyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 çılgın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 geyiiik fakat hakaret oyutuna gelmiicek geyik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 1 ;) [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 18:09 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 online all day... ben bunu düşündüm içimden (ne tesadüftürki ingilizce düşündüm....) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 tanımam etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 :D:D:D:D khalad saol be insan bişi yazar neese tanımıon neticede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Yanlış hatırlamıyorsam hollandaya gitmişliğin var... =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 hatırlamıosun haala hollandadayım ve burada yaşıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Hımm peki Hollanda'da Anıl'lamıydın? O da gitmişte ortam yapmak için belki evlenirim falan diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 yok ben eindhoven dayım o nerede bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Anıl gay evlendirme dairesine yakın olucaktı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 hehehehe burada o işleri sanırsam kilise yapıodu ama bilemem ben hetoroseksüel bi insanım kadınlardan başkasına bakmam ayrıca burada parkta öpüşen gayler kolkola gezen lezbiyenler görebilirsiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Hadi ya Anıl'da orda böyle oldu demekki vah vah :) Kendisi orada peruk falan takıyormuş sonra gelip burda benim saçıma peruk falan o yüzden dedi yazık işte ne beklersin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 bilemem burada ben alıştım artık gay vede lezbiyen görmeme hatta hoşlandığım kıza onu sevdiğimi söyledim bana ben lezbiyenim seninle ancak arkadaş olabilirim demişti :D muhahah o anki halimi haala düşünüp düşünüp gülerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 abi kıskanmayın 1 kerede bbeni yaa:) kıskanıpta gay mey diye karalamayın beni bar.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Ben olsam senin yerinde benim lez fantazim var derdim :) Seni her halinle kabul edebilirim falan diye yazardım iki dakikada zcjovbndsf @Anıl: Neden kıskanalım seni sonuçta bu senin kendi özgür tercihin,burası demokratik bir ülke ne kadar sizin gibiler hoş karşılanmasa bile avrupa birliğine girme sürecinde olduğumuz düşünülürse sizide hoş görmeliyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 sende haklısın kıskanılmıycak dammıyım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Bi de resmini koyaydın heracles . Böyle çok belli olmuyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ohhoo kaç tane koyydum neese aynılarını bide buraya koyarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Aman sabahlar olmasın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 bu 3 sene önceki halim :D buda şimdikine az benzer bi halim ehm izmir hatırası karşıyakada vapurla :) tabi bende bir KsK (Kaf Kaf) yım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 yeme olm milleti orası ksk değil:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar