Daniel Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 arkadaslar limewire hata vermeye basladı laptopa format attım limewire a girdigim anda mavi bi ekran cıkıyo hata veriyo ve restart atıyo o yüzden baska iyi performanslı aradıgım müzikleri bulabilecegim p2p yazılımı arıyorum tavsiyeleriniz nelerdir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 emule ares morpheus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ed2k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ed2k yada torrent programlarını kullanmak çok sinir bişe(benim için) çünkü modemimin nat ayarları ile uğraşmam lazım oda uzun iş ve fazla da deneyimli değilim airties rt210 kullanan biri varsa en basit şekilde nası ayarlicamı bi analtsa çok ii olur(süper olur aresten sıkıldım artık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 p2p yi ne amaçla kullancaına bağlı eğer benim gibi filmler,oyunlar albümler fln gibi büyük büyük dosyalar cekiceksen netten,e mule'u öneririrm yok tek tek aklına esen şarkıyı çekeceksen bi şekilde limeware ile olan sorunun çözmeni tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 bearshare i kullan madem, limewire ağını da kullanıyor. emule da büyük dosyalar için iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 yeni tavsiyeler istiyorum ares gibi olsun ama download u hemen başlatsın gece bırakayım sabaha download bitsin içeriden spyware, adware wheusave gibi olaylar olmasın kullanımı kolay olsun açayım bağlansın, arayyayım tıklayayım indirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 torrent kullanacaksin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 bittorent kurdum, bir link buldum indirmedi çok mu çabuk vazgeçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 torrent öyle olmaz iste =) public sunuculara girmeyeceksin asla! özel sunuculara üye olacaksin hesabini koruyacaksin orada ve istedigini istedigin zaman indireceksin ama paylasima katilacaksin =) Allah paylasimini arttirsin =Pp tsk plss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Bearshare.Kral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 ya bearsharle sadece müzik ares yetiyor zaten ona video indirilmiyorki, 15 dk limiti mi ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 forgiver arada gelip evindeki çamaşırları yıkayıp sana yemekte yapsınmı eheh :) valla benım bıldıgım yok oyle program bende emule kullanıyorum bekleye bekleye indiriyo işte sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 ya çok şey istemiyorum bence ares gibi çalışsın ama içinde bişey olsun istiyorum sadece :) torrent; utorrentden download yapmayı başardım, bol seedli bişey bulursam geceleri bırakcam yalnız bazı dosyalara bakıyorum paylaşan var ama indirilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 ares yada limeware gibi değil ama en iyi download olayı; eski dosyalar için emule falan ggüncel şeyler için torrent:utorrent özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 emule de mesela wheusave tarzı şeyler geliyor, modları filan oluyormuş bir de emule bekliyorsun ama indiriyorsun şeklinde mi çalışıyor search yap sıra bekle, link aramaya gerek var mı, her bulunan dosya çalışır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 emule de sıra bekleme olayı var malesef evet. buldugun dosyaların source yükseligine göre çabuk sıra gelir ve çabuk çekersin dosyayı. Source az ise bekletir. programın içinden arama yapabilirsin tabide film falan indireceksen başka kaynaklardanda yararlanabilirsin site bazında link için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 ya şimdi aresi yükledim ben yıllar sonra, yüklemekten başka yapmam gereken birşey var mı? uploadı kıstım 3e aldım bağlantı öyle çünkü.. bu birşeyi engeller mi bağlantıyı kapasam falan?? bir de güzel üye olunabilecek torrent siteleri yazarsanız sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 isohunt.com alemin kralı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 ed2k torrent dc++(revconnect) vazgeçilmezlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar