Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

p2p Yazılımları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar limewire hata vermeye basladı laptopa format attım limewire a girdigim anda mavi bi ekran cıkıyo hata veriyo ve restart atıyo o yüzden baska iyi performanslı aradıgım müzikleri bulabilecegim p2p yazılımı arıyorum tavsiyeleriniz nelerdir ?
Mesaj tarihi:
ed2k yada torrent programlarını kullanmak çok sinir bişe(benim için) çünkü modemimin nat ayarları ile uğraşmam lazım oda uzun iş ve fazla da deneyimli değilim airties rt210 kullanan biri varsa en basit şekilde nası ayarlicamı bi analtsa çok ii olur(süper olur aresten sıkıldım artık:)
Mesaj tarihi:
p2p yi ne amaçla kullancaına bağlı
eğer benim gibi filmler,oyunlar albümler fln gibi büyük büyük dosyalar cekiceksen netten,e mule'u öneririrm

yok tek tek aklına esen şarkıyı çekeceksen bi şekilde limeware ile olan sorunun çözmeni tavsiye ederim
  • 11 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yeni tavsiyeler istiyorum
ares gibi olsun ama download u hemen başlatsın
gece bırakayım sabaha download bitsin
içeriden spyware, adware wheusave gibi olaylar olmasın
kullanımı kolay olsun açayım bağlansın, arayyayım tıklayayım indirsin
Mesaj tarihi:
torrent öyle olmaz iste =) public sunuculara girmeyeceksin asla!
özel sunuculara üye olacaksin hesabini koruyacaksin orada ve istedigini istedigin zaman indireceksin ama paylasima katilacaksin =) Allah paylasimini arttirsin =Pp tsk plss
Mesaj tarihi:
forgiver arada gelip evindeki çamaşırları yıkayıp sana yemekte yapsınmı eheh :)

valla benım bıldıgım yok oyle program bende emule kullanıyorum bekleye bekleye indiriyo işte sonucta.
Mesaj tarihi:
ya çok şey istemiyorum bence
ares gibi çalışsın ama içinde bişey olsun istiyorum sadece :)
torrent; utorrentden download yapmayı başardım, bol seedli bişey bulursam geceleri bırakcam
yalnız bazı dosyalara bakıyorum paylaşan var ama indirilmiyor
Mesaj tarihi:
emule de mesela wheusave tarzı şeyler geliyor, modları filan oluyormuş
bir de emule bekliyorsun ama indiriyorsun şeklinde mi çalışıyor
search yap sıra bekle, link aramaya gerek var mı, her bulunan dosya çalışır mı
Mesaj tarihi:
emule de sıra bekleme olayı var malesef evet.

buldugun dosyaların source yükseligine göre çabuk sıra gelir ve çabuk çekersin dosyayı. Source az ise bekletir.

programın içinden arama yapabilirsin tabide film falan indireceksen başka kaynaklardanda yararlanabilirsin site bazında link için.
Mesaj tarihi:
ya şimdi aresi yükledim ben yıllar sonra, yüklemekten başka yapmam gereken birşey var mı? uploadı kıstım 3e aldım bağlantı öyle çünkü.. bu birşeyi engeller mi bağlantıyı kapasam falan??

bir de güzel üye olunabilecek torrent siteleri yazarsanız sevinirim..
  • Yeni Oluştur...