Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dolphin altyapısı, gerçeği, nasıl sömürülür, v.s. :)


thelegbra

Öne çıkan mesajlar

Hmmm, olayı etik olarak düşünmek yerine, önce bu dökümanı sadece bilgi amaçlı yazdığımı söylemek isterim.. Ayrıca, birinci olan grubun da dürüstlükle puanları almadığını tahmin ederekten, neden biz de aynı şeyi yapmayalım?

Hemen geliyim :)

İçinizde Dolphin.Bin'i editleyen, şifrelemeyi çözmeye çalışan olmuştur.. Öyle bir yere varamıyoruz hemen söyliyim heh :hmm:

Önce bir Port Listener buluyorsunuz, bu program arattırdığınız zaman kolay bulunabilecek birşey.. Onun da adresini vermeyelim vıcığı çıkmasın :P Kendi 80 numaralı http portunuzu dinlemeye alıyorsunuz, dolphin'in options'ından dolphin'in server'ı olarak http://localhost/ yazıyorsunuz ve biraz klavyeyi tırmalayıp gönder diyorsunuz.. Tabi port watcher'da hemen pulse'un gönderdiği bilgiler geliyor.. Artık Pulse programını kapatabilirsiniz, artık onu kullanmıcaz..

Karşınızda,

GET /cgi-bin/pulse.cgi?jh8=pp&an=kullanıcıadınız&pwd=[şifrenizin encrypt edilmiş hali]&kc=[keystroke sayısının encrypt edilmiş hali]&tsec=ve tsec değeri HTTP/1.1
User-Agent: Pulse/0.95
Host: localhost

gibi satırlar olacak..

Hemen bu satırları alıp notepad'e geçiyoruz..

en başına http://www.project-dolphin.nl/ koyup arkasından /cgi-bin/pulse.cgi ile başlayan satırla birlikte tek bir satır halinde yapıştırıyoruz..

şöyle:

http://www.project-dolphin.nl/cgi-bin/pulse.cgi?jh8=pp&an=kullanıcıadınız&pwd=[şifrenizin encrypt edilmiş hali]&kc=[keystroke sayısının encrypt edilmiş hali]&tsec=ve tsec değeri


Şimdiiii... Pulse'unuzu açıyorsunuz, bir kere macroya bırakıyor ve büyük bir değer yapıyorsunuz.. Daha sonra bunu localhost'unuza göndermeye çalışıyorsunuz, çıkan satırları yukarda anlattığım gibi tek bir satıra çeviriyor ve bunu internet explorer'ınızın sık kullanılanlarına ekliyor ve diğer thread'de de söylenildiği gibi 1k-2 dakika gibi bir orantı ile hesaplayıp gönderiyorsunuz.. tahmini 24 saat 800k gibi bir değere eşit oluyor.. daha fazla yapmayın yoksa 2 gün falan beklemek zorunda kalırsınız..


Püf Noktası.. Ne işe yarar bu meret? Neden uğraşıyoruz böyle? Dolphin.bin'i kopyalayıp backup alırdık neden kastırdık?

Çünkü keycount'un encrypted halini kullanarak, arkadaşlarımıza, yeni açtığımız accountlara gönderebiliyoruz :) Sadece kendimize değil.. Canımız sıkılıyor açıyoruz 4-5 account giriyoruz paticik team'e, hepsine daha önce kastığımız keystroke'ları yolluyoruz, herkeze yararımız oluyor, gavurlardan farklı olmadıımızı görüyoruz :lol:

keystrokeların encrypted halini verirdim ama o zaman çok çok vıcığı çıkardı, lütfen arkadaşlar sizde vermeyin.. herkez kassın bir kere onu göndersin.. o zaman daha az abuse etmiş oluruz..

İyi Pulse'lamalar ;)[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bununla uğraşıp yapmamın sebebi, paticik grubunun birinci olmasını istiyorum.. share reactor'u geçtik.. çok az kaldı.. biraz daha uğraşalım lütfen.. herkez sildi bilgisayarından programı..[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thelegbra, 20 August 2003 22:29 tarihinde demiş ki:
said:
TaZmAnYaK, 20 August 2003 22:23 tarihinde demiş ki:
helal kanka :D


tanışıyor muyuz?


ya insan real'dan tanıştığı kankasına şaka yapınca sonuç böyle oluyor..


TaZmAnYaK 20.08.2003 22:11: or**** cocugu
TaZmAnYaK 20.08.2003 22:11: **ktir git
The Legbra 20.08.2003 22:11: ya şaka yaptım
TaZmAnYaK 20.08.2003 22:11: **KTİR GİT YA
TaZmAnYaK 20.08.2003 22:12: ben clan macındayım
TaZmAnYaK 20.08.2003 22:12: 30dk icinde editle
TaZmAnYaK 20.08.2003 22:12: :D


editlemiyim de yazayım dedim :) kankan kurban olsun sana :lol: :D


edit: ufak code hataları..


[Bu mesaj thelegbra tarafından 20 August 2003 22:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tam da birinci olmaya doğru yol almıştım :) artık millet manyak sömürür hehehe... herneyse beni de unutmazsınız artık ;) hani öpücüklerim :lol:

şaka bir yana ben biraz sonra offline'a doğru bir yolculuğa çıkıyorum arkamdan konuşmayın :D[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

özgüncüm 5 dakika uğraştım :)

wastiee, haklısın abuse etmemek konusunda ama, şöyle birşey var, 1. olan insanlar sanki yapmadan geldiler.. neden biz geride kalalım? biraz ters bir mantık ama ciddi birşey değil, sidik yarışı projesi dedik bir kere :)[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
bilgisayarin saati ile ilgisi yokki dolphin'in saatine bakıyor..
zamanı kısaltan birşey olsa güzel olur da abartı olur.[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker,
Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer.
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i,
Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...