Ryan Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 3 goldede servetin inanılmaz kademe hataları yüzünden televizyonu kırıyodum maçı izlerken. onun dışında anelkanın da yokluğunun nasıl bişey olduğunu görmüş olduk. neyse sonuçta turu geçtik. haydi hayırlısı bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 maçın ilk 20 dakikasında anelka olsa işe yarardı, sonraki sürede bişi farketmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 nedir bu gs a çektirdigimiz ya lanet olsun :D sıradaki pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 sorun şu ki dostlar, 4 ü atardık atamadık.fener de gayet ii oynadı. daha akıllı oynasaydık o nu da atardık. tebriks to fenerbahçe. lig maçı da berabere biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Geçen senenin kupa rövanşı bir nevi alınmış oldu sanırım...Müşterek bu futbol ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 müşterekse yendik ama lig maçında feneri kaçar yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 hala bi umut bi umut ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Kupalarda yenilmek=elenmek olarak düşünüyorum...Bu sefer kadıköyde yenilmeyeceğiz buna inanıyorum,puan durumu ne olur hayat o güne ne getirir savaş mı çıkar vs. onu bilemem ama yenilmeyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Seviye düşürme nedendir ? Bu Ezeli ve Ebedi rekabet burda benim ağzımdan 1 tek küfür çıkmamıştır Sadece Takımımı desteklemişimdir.. Sizin şahsınıza karşıda asla bir sataşmada bulunmadım.. Burda benim şahsıma tahriki başlatan bizzat sizsiniz kusura bakmaında Benim şahsıma gelen bi tahrike kusura bakmayında ben karşılık veririm.. Ismin Cem Sönmezdir kişiliğimi, Yaptıklarımı, Yapacaklarımı istanbul piyasasından öğrenebilirsiniz.. Burda çocuk demeye 1. Yaşınız yetmez.. 2. Konumunuz yetmez.. Ben ne fenerbahçe tribününden bi adamım.. nede takım için gidip mekan basan adamım.. Mekanıda kendi kişiliğim ve kendi çıkarlarım için basarım.. Delikanlılığıda kendi kişiliğim için yaparım Her şekildede Hodri meydan.. Isim soyismimide burdan allahına kadar veririm Özel Mesajla telefon numaramıda alabilirsiniz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Bu mesajla seviyeni daha da belli ettin desem? komiksin lol... İTaat,içinde bşi var vs. gibi laflar ne zmndan beri hakaretten sayılmıyor..Canın sağolsun ya [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 22:20 tarihinde, BulletRide tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Şu moderatör sistemi bir an önce gelsin,N'olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 CENDERE CENDERE CENDERE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 hikmetözşahin sana da saygı duyuyorum..Bencede gelsin.. [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 22:23 tarihinde, BulletRide tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Cddi kafam attı derhal özel mesaj ile telefonunu bekliyorum.. Sen burda delikanlılık edemessin burda alıp eline klavyeyi ahkam kesersen senle dalga geçerler yorma kafanı.. Her türlü İsmimlede Soyadımlada övünürüm.. Her türlü ortamdada bulabilirsin karşıma çıkabilirsin ufak araştırman yeterli.. Haftaiçi Fenerbahçe Tesadüf, Cumartesi öğlen Etiler Candela - Balkon.. Cumartesi gece Redroom - Mojito - Mono - Mio al sana bizzat bulunacağım mekanlarıda weriyorum 2. Mesaj önce delikanlılık ediodun bekliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 gs safdışı pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Şu topic maçın kendisinden daha heyecanlı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Cintonik sataşma hocam adamlara Çok terbiyeli insanlar bu arkadaşlar ufak sataşmalarla seni şerefsiz ilan ediolar lol .. ITaat et.. Cimbomm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 "Geliyorum lan İstanbul'a... " gibi bir msg bekliyorsan Vadi gençliğinden değilim...Delikanlılık yaptığım msgı göster bana allah için,seviyen hakkında düşüncelerimi söyledim sadece sürmeye de devam ediyor...İsmini kart vizit yap yolla bi çalışiim geleceğim yerleri de,klavye ahkamıyla-tartışma'yı böyle karıştırırsan modern hayata adapte olamazsın...Çok şov yaptın yeter,düzeyini belirle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 sakin beyler paniğe gerek yok... site yeterince gaz bi duruma gelmiş durumda. yenildiysek uslu uslu tebrik edecez. atmasını bilmiosan oturucan abi.:)yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Tebrik takımına..Taraftara değil böyle ise taraftar... [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 22:30 tarihinde, BulletRide tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morbius Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=175870&syf=2 Avatarlara tuncayın resmini koyalım, koyduralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 maç esnasındaki tavırlarıyla galatasaray taraftarının da kalitesinide gördük. aranızdaki sorunları bütün camianın taraftarına yıkmak hatta onun hakkında kalite kontrol yorumları yapmak hangi akla hizmet acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 derbi adina yakisir sekilde oynandi. uzun zamandir izledigim en iyi fb-gs maciydi. GG ps: allah sizi davul etsin modersyonun sopasini sirtinda hissetmek isteyen dullamalar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 bahsettiğim taraftar tipi örneklerde görüldü,düzgün olanları ayrı tarafta düşnüyüorum...Tabi bu benim düşüncem holiganlarıda bağrınıza basıyorsanız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ben en çok yendik die kendini avutanlara gülüyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar