Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray - Fenerbahçe [Fortis Türkiye Kupası]

Smoke

Öne çıkan mesajlar

Seviye düşürme nedendir ?

Bu Ezeli ve Ebedi rekabet burda benim ağzımdan 1 tek küfür çıkmamıştır Sadece Takımımı desteklemişimdir..

Sizin şahsınıza karşıda asla bir sataşmada bulunmadım.. Burda benim şahsıma tahriki başlatan bizzat sizsiniz kusura bakmaında Benim şahsıma gelen bi tahrike kusura bakmayında ben karşılık veririm..

Ismin Cem Sönmezdir kişiliğimi, Yaptıklarımı, Yapacaklarımı istanbul piyasasından öğrenebilirsiniz..

Burda çocuk demeye 1. Yaşınız yetmez.. 2. Konumunuz yetmez..

Ben ne fenerbahçe tribününden bi adamım..

nede takım için gidip mekan basan adamım..

Mekanıda kendi kişiliğim ve kendi çıkarlarım için basarım..

Delikanlılığıda kendi kişiliğim için yaparım

Her şekildede Hodri meydan.. Isim soyismimide burdan allahına kadar veririm Özel Mesajla telefon numaramıda alabilirsiniz ..
Sosyal ağlarda paylaş

Cddi kafam attı derhal özel mesaj ile telefonunu bekliyorum..

Sen burda delikanlılık edemessin burda alıp eline klavyeyi ahkam kesersen senle dalga geçerler yorma kafanı..

Her türlü İsmimlede Soyadımlada övünürüm.. Her türlü ortamdada bulabilirsin karşıma çıkabilirsin ufak araştırman yeterli..

Haftaiçi Fenerbahçe Tesadüf, Cumartesi öğlen Etiler Candela - Balkon.. Cumartesi gece Redroom - Mojito - Mono - Mio al sana bizzat bulunacağım mekanlarıda weriyorum

2. Mesaj önce delikanlılık ediodun bekliorum
Sosyal ağlarda paylaş

"Geliyorum lan İstanbul'a... " gibi bir msg bekliyorsan Vadi gençliğinden değilim...Delikanlılık yaptığım msgı göster bana allah için,seviyen hakkında düşüncelerimi söyledim sadece sürmeye de devam ediyor...İsmini kart vizit yap yolla bi çalışiim geleceğim yerleri de,klavye ahkamıyla-tartışma'yı böyle karıştırırsan modern hayata adapte olamazsın...Çok şov yaptın yeter,düzeyini belirle
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...