Qaniel Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Trabzonludur kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 madem yalanlamamış bana biriniz kanıtlayın. bu haberin geçtiği bi yer gösterin. edit/ fotomaç olmasın plx. [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 18:29 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Dedim ya TV de spor programlarından birindeydi. Nerden hatırlayayım üstünden 1 sene geçmiş programı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ya yok öyle bişey sen belki de yanlış anlamışsındır olayı zannetmiyorum yani hangi fb'li gelip gs için çalışacak. çok rahat anlaşılması gerekir tavırlarından falan. anlaşılmıyosa zaten fenerli değildir. fenerliyim dese bile değildir yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 azis yıldırım da eski gs li Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Ergun Gürsoy FB'liyse bulunduğum yerden paticiğin serverının bulunduğu yere kadar anırarak koşucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Böyle bir tv programı varsa Telegoldür kesin.Ahmet Çakar sormuştur.''Bunu yapan Fenerlidir.Bak Ergün Gürsoy ben sana Feinerlisin demiyorum'' gibi brşey olmuştur belki:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 sen anır smoke belki ne olur ne olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Bunlar reklam kokan laflar,gerenk yok.sizin gibi genç gs'lileri şükrü saraçoğlunda görmek isteriz...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Abi herkes su reklamdan etkilenip esinlenirmi ya.Herkes bişeyler sölüyo bu kadar clone olmayın abi bırakın bu tarzları =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 +1 bunlara gerenk yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ordaydım zaten ares yine olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Beklerim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Açıklasın anırırım. Sonuçta Galatasaraylı değilim verdiğim sözün dediğim lafın arkasında dururum. Fatih altaylı gibi "Fener alex'i alırsa anırırım, kandırmayın kimseyi" diyip yada Turgay Kıran gibi "Trömsöye elenirsek ülkeyi terk ederim" diyip de dansöz gibi kıvırtmam... [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 00:03 tarihinde, Smoke tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ahaah smoke o adamların salaklıklarını hatırladıkça gülerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 eheheh harbi doğru dio adam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 keşke terketseler ülkeyi de biz de kurtulsak o denyolardan. başkanlık seçimi bi olsun yarın zaten kökten değişecek yönetim, temizlenicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 o deil de orhan ak'ın hastasıyım ahaha nasıl bir insan evladı öle sakatlanır:) 2 önüne bak ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 mac hakkında herkes yorumunu yapmıs bende onlara eklenti bisi solemiyim yenildik tur atladık gs seyircisi dısında mac hakkında kotu diye nitelendirelecek bisi yok sonucta.. ama su orhan ak ın sakatlanma olayı ehuaehua denilecek olay gercekten allahım bi insan nasıl bu kadar kor olabilir :) bi de hakan sukur le de biri carpıstı adını unuttum onun o da dayt diye girdi hakan sukur e cok sasırdı adam ben bisi yapmadım gibi baktı etrafına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar