Revenge Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Fener'de bi Serveti severim gerisine olduğu gibi çarpı. Onun dışında Ronaldinho ve Deco'ya uyuz oluyorum,özellikle Deco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Hakan Şükür'e eskiden beri kılımdır .Özellikle 3 cü olduğumuz dünya kupasında nefretim üst düzeye ulaşmıstı.Bence hiç birşey değilde eskidende şimdi de abartılı bi kariyer şans mıdır başka sebepten midir bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ayıp ya deniz barışı ne çabuk unuttunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Vedat'tır. Olanağım olsa gırtlağını keseceğim.! Hırrr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Zegna'nın koyduğu resimde Hasan Mortal Combatta ki bir karaktere benziyor ama çıkaramadım. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Kano olmasın veya Şan Gay mıydı neydi o son eleman aptal japon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Ya böyle bembeyaz teni vardı kel bi eleman hatırlamıyorum adını. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 goro muydu adı neydi çok kollu olan hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ayhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 nobre,-çingen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 baraka ya benzio hasan harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 fotoşop çu arkadaşlar dişlerle oynarsa aynı baraka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 hasan şaş!!! ayrca fenerli olmmama raamen selçuk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ali güneş,tuncay,mondragon,lee bowyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Ha bi de selçuk var, hakan şükür 2 idi, brezilya'yi yenerken berabere kalmamiza sebep olan düdük. Hala içimde bi ukte olarak kalmiştir o ofsaytta kalmasi.. Bi de tüm basın "Real'de oynayacak adam, manyak adam.. aşmiş adam." falan diyordu ama tam öküzdü. Şimdilerde biraz düzelmiş falan ama.. Yine de sevmiyorum, yakişmiyor fb'ye. Deniz ayri bi adam. O da kabiliyetsiz bir arkadas, arada güzel paslar çikariyor ama genelde batiriyor.. Onuda sevmiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 mayKIL.. eheheuhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 tuncay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 lol kim demis selcuk icin real'de oynayacak adam diye, ben hic oyle seyler okudugumu hatirlamiyorum hatta milli takimda nasil oynattiklarini bile dehset icin izliyordum, yeteneksiz bir adam selcuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 ümit özat [ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 22:05 tarihinde, MarcOConner tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 gs liyim.. necati ve ümit özat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 hasan şaş ve ümit karan. Her türlü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 tuncay şanlı daha doğrusu febe takımının hepsi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 fenerbahçe ılk 11 hatta yedekler.. hatta tarıhındekı tum futbolcular hatta basket takımı yaw kısacası butun klüp bastan asagı... + ibrahım üzülmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 said: fenerbahçe ılk 11 hatta yedekler.. hatta tarıhındekı tum futbolcular hatta basket takımı yaw kısacası butun klüp bastan asagı... + ibrahım üzülmez helal kardeş bende aynen.... + serhat akın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 serhat, tuncay,umit ozat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar