Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en kIl oldugunuz topcu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hakan Şükür'e eskiden beri kılımdır .Özellikle 3 cü olduğumuz dünya kupasında nefretim üst düzeye ulaşmıstı.Bence hiç birşey değilde eskidende şimdi de abartılı bi kariyer şans mıdır başka sebepten midir bilinmez.
Mesaj tarihi:
Ha bi de selçuk var, hakan şükür 2 idi, brezilya'yi yenerken berabere kalmamiza sebep olan düdük. Hala içimde bi ukte olarak kalmiştir o ofsaytta kalmasi.. Bi de tüm basın "Real'de oynayacak adam, manyak adam.. aşmiş adam." falan diyordu ama tam öküzdü. Şimdilerde biraz düzelmiş falan ama.. Yine de sevmiyorum, yakişmiyor fb'ye.

Deniz ayri bi adam. O da kabiliyetsiz bir arkadas, arada güzel paslar çikariyor ama genelde batiriyor.. Onuda sevmiyorum :P
Mesaj tarihi:
lol kim demis selcuk icin real'de oynayacak adam diye, ben hic oyle seyler okudugumu hatirlamiyorum hatta milli takimda nasil oynattiklarini bile dehset icin izliyordum, yeteneksiz bir adam selcuk
Mesaj tarihi:
fenerbahçe ılk 11 hatta yedekler.. hatta tarıhındekı tum futbolcular hatta basket takımı yaw kısacası butun klüp bastan asagı...
+ ibrahım üzülmez
Mesaj tarihi:
said:
fenerbahçe ılk 11 hatta yedekler.. hatta tarıhındekı tum futbolcular hatta basket takımı yaw kısacası butun klüp bastan asagı...
+ ibrahım üzülmez

helal kardeş bende aynen.... + serhat akın...
  • Yeni Oluştur...