Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 yok ben izlemedim team pandemic maçlarını ki zaten izlemedim demiştim :) zaten profesyonel takımları falan bilmiyorum ben, pek alakam yok o işlerle. ama "pro yum pro sun pro lar... " geyikleri dönüyor hep, ben ona sinir oluyorum. öyle ya da böyle asıl pro olan team pandemic'tir mesela. çünkü pro olmak oyunu iyi oynamanın ötesinde birşey aslında. pandemic örneğini de öylesine vermiştim :) G3NK'le kıyaslamak arka plandaydı aslında ama vardır dünya üzerinde daha iyi klanlar diye :P (testin son sorusuna istinaden) konuyla da alakalı değil ama içimde kalmasın söyleyeyim :) herkes noob olabilir ama herkes pro olamaz. noob dönemini atlatıp biraz da iyi oynamaya başlayınca pro kesilen insanlara diyecek lafım da yok :) saygıyla önlerinde eğiliyorum :P
Narstil Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 la banada progamer dedi yok yanlış bu teste gene kolay olmuş 11. soru ne la öle yaz bide en büyük shaman kimdir diye madem yag cekiyon altınada dogru cevap peryton olursa tam olur dogru olur :)
Dynun Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 g3nk clanla ilgili quiz yapıcam o zaman :)
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paticik'ta girmediğim bölüm kalmasın diye girdim Warcraft bölümüne, son oynadığım warcraft'ta Human'lar "Yeeş milooord" diye yavşayan işçilere sahiptiler (bıyıklı gay), ProGamer çıktım... Dinan, biraz kas yahu :)
geffen Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 wish sen pro değil krogeymır çıkarsın kontrol et.
Kartan Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Heyoo progamerım.Hala unutmamışım bak hehe.Çok sevindirik oldum
Uthmatar Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 walla bu kadar kisi progamer cıkarken sen nasıl acemi cıkmayı bashardın merak ettim herkez cevaplara bile bakmadan salladım diorken birde =))
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 :D kahretsin kalkmicam dynun banane aglatmaya dwm etcem önüme cıkanı :) ama pandalı soruda ve örümcekli soruda baya düsündürdün beni ;) bi de son soru cok kastırdı aradım ama bulamadım cwp ben de senin clanını yazdım :)
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 banane banane en iyi cıktım iste :P
Utterable Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Progamer (H) . Zaten herkes pr0 olduğumu bilir, böyle bişiye neden ihtiyaç duydum ? Bende bilmiyorum.
utopia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 e ben ölümüne noobum ki bana teste gerek yoktu:p
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 progamer 2 soru salladım sanırım sadece.
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 yigit sen mi :P bende progamer ciktim
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Progamer! Yeter artık kalk o iblgisayarın başından hayatın dota olmuş. Milleti ezmeyi bırak. :) Valla Isvec'e geldigimden beri oynamadim :(
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Admin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 progamer diyo banada eh salladıklarım bile para eder :D
LethE Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 # Hangisi dotada bulunmayan bir büyü adıdır? Split shot medusa Spiked carapage nerubian assassin Sonic wave queen of pain Ice arrow drow # Naix olsaydınız oyun başında ne alırdınız? (650 goldunuz var mesela) 5 gauntlet of str 750 ediyor. hata var :)
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 .584 te yazmış olmalıyım ben o quizi
Öne çıkan mesajlar