Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota quizi zor versiyon / by Dynun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok ben izlemedim team pandemic maçlarını ki zaten izlemedim demiştim :) zaten profesyonel takımları falan bilmiyorum ben, pek alakam yok o işlerle.
ama "pro yum pro sun pro lar... " geyikleri dönüyor hep, ben ona sinir oluyorum. öyle ya da böyle asıl pro olan team pandemic'tir mesela. çünkü pro olmak oyunu iyi oynamanın ötesinde birşey aslında.
pandemic örneğini de öylesine vermiştim :) G3NK'le kıyaslamak arka plandaydı aslında ama vardır dünya üzerinde daha iyi klanlar diye :P (testin son sorusuna istinaden)

konuyla da alakalı değil ama içimde kalmasın söyleyeyim :) herkes noob olabilir ama herkes pro olamaz. noob dönemini atlatıp biraz da iyi oynamaya başlayınca pro kesilen insanlara diyecek lafım da yok :) saygıyla önlerinde eğiliyorum :P
Mesaj tarihi:
la banada progamer dedi yok yanlış bu teste gene kolay olmuş

11. soru ne la öle yaz bide en büyük shaman kimdir diye madem yag cekiyon altınada dogru cevap peryton olursa tam olur dogru olur :)
Mesaj tarihi:
Paticik'ta girmediğim bölüm kalmasın diye girdim Warcraft bölümüne, son oynadığım warcraft'ta Human'lar "Yeeş milooord" diye yavşayan işçilere sahiptiler (bıyıklı gay), ProGamer çıktım...

Dinan, biraz kas yahu :)
Mesaj tarihi:
:D kahretsin kalkmicam dynun banane aglatmaya dwm etcem önüme cıkanı :) ama pandalı soruda ve örümcekli soruda baya düsündürdün beni ;) bi de son soru cok kastırdı aradım ama bulamadım cwp ben de senin clanını yazdım :)
  • 10 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
# Hangisi dotada bulunmayan bir büyü adıdır?
Split shot medusa
Spiked carapage nerubian assassin
Sonic wave queen of pain
Ice arrow drow

# Naix olsaydınız oyun başında ne alırdınız? (650 goldunuz var mesela)
5 gauntlet of str 750 ediyor.

hata var :)
  • Yeni Oluştur...