Zephyros Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 to be or not to be this is the all problem oldugun gibi gorun yada gorundugun gibi ol ön compastile öne compastil moddah yeter ya bosu bosuna bu kadar gundem kaplarmı bu konu =P alın işte buyuk dusunurler bole demiş bi bildikleri var herhal tikkylerde dinlerse dinlesin herkesin tuttugu kendine hesabıysa bu kadar lafa ne hacet? [ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 16:35 tarihinde, Zephyros tarafından güncellenmiştir ]
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 öyle değil To be, or not to be: that is the question demiştir ama :) kişinin yaşam tarzınının dinlediği müziğe etkisi ne kadardır? bu iki şık arasındaki bağıtnı ole büyük cillop gibi bişi değil,koaly bişi değil cvplanması,o yüzden konusuyoruz demekki. kamyoncu adam illa ibomu dinlemelidir,amerikada metallicadır kamyoncu müziği mesela tikkyinin allahı bi kardeşimiz iron maiden dinleyip mutlu olamazmı? fear of dı daaaaaaaaark dye baırarak cendere cendere diye dolaşan ağır bi arkadasımız ervine gidince teybe queen kasedini koyup rakısını yudumlayarak mest olamazmı?
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 bende aynısını dedim zaten =) butun mesele bu demeye getirdim ben sonunda neyse işte lafg yerine gitti onemli olan bu zaten :P.... http://s1.bitefight.net/c.php?uid=31597
taz Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 tikky adam rock konusunda teoman'dan (teoman süper rockçı(!) ya hani ondan şeyettim) öteye gidemez. eğer hepsini dinleyebiliyosa helal olsun diyim. çoğunun kafası kaldırmıyo zaten alternatif/rock/metal müziği.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Pirvan,hocam yazdıkalrın çok houşma gitti bi açıdan ama bişiler diytesimde geldi kariyerlerinde belli bir noktadan sonra bu arkadaslarımızn yapacakalrına sdece ve sadece menejerleri karar veriyor,türkyiede,ve dünyada ne yazıkki işler böyle,menejerleri ne isterse o oluyor genelde ama yinede mor ve ötesi bildiğmi kadarıyla savaş karşıtı,protesto temalı şarkıalr yapıyor hlaa,değilmi? [ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 16:48 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ]
Saeros Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 said: dogmeat: cendere cendere diye dolaşan ağır bi arkadasımız evine gidince teybe queen kasedini koyup rakısını yudumlayarak mest olamazmı? eöö, olamaz valla? =p etkili örnekler zincirinin son halkasında mokunu çıkartmışsın abi =p
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 :) ama ben oyle birini biliyorum,tanıyorum abi o yüzden şe ettim
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 yaa aman.. sagda solda gezinen, her size aykiri insani takarsaniz, hasta olursunuz. birakin takilsinlar kendi halinde. özentilik nedir ki..(eskiden yazdigim bir konudan quote -->)birilerinden biseyi görüpte yapmak özentilikse ohoo.. Mesela sizde dininiz olan müslümanligi , veya hristiyanligi ailelerinizden görerek edindiniz. Bu özentilik mi simdi ? Tabii ki insan hosuna giden, onu ceken bazi seyleri deneyerek, yasayarak anlayacak ve bu zaman icerisinde kendi karakteri olusacak, kendi istekleri dogrultusunda emin adimlarla ilerliyebilecek. ama denemeden ögrenemez. Özellikle de bu yaslarda.(15-18 yas arasi) Bende hatirliyorum ortaokuldayken spicegirls, backstreetboys dinledigimi hatta bi aralar hihhop'a merak sardigimi.. zamaninda marka takintim oldugunu, puma ayakkabilari alip bi kac ay soora giymedigimi, alisveris takintimin oldugunu.(aman aman iyi ki gecti) ama zamanla, yasimin da etkisiyle istedigim kivama oturdu sanirim cogu sey ve yasim ilerledikce oturmaya devam edecek. Kimse durup dururken ''özentilik yapma'' istegiyle birseylere yönelmez. Kesin bir sebebi vardir. istemek ,hosuna gitmek ve imrenmek özentilikse peki o zaman birsey demem. Sonucta her insan , istekleri dogrultusunda hareket ediyor. Kimse kimseyi zorlamiyor gothic takilacaksin diye.. mesela tikky dediginiz insanlar da , bulunduklari ortam dolayisiyla öle takiliyorlar.senin de bi kac arkadasin vardir metal dinleyen sen de onlardan duyarsin, hosuna gider. bu mudur özentilik..herkesin kafa yapisi, bulundugu ortam, yasam sartlari, imkanlari farkli. herkes senin kafandan olsaydi, yasanir miydi bölea, soruyorum sana /= ? benim de hosuma gitmiyor, en sevdigim gruplarin itin gözüne sokulmasi, hey girl dergilerine kapak olmalari, ya da 15 yas grubu bir takim bebe sürüsünün dinlemesi, hastasiyiiiiiim seklinde ortalarda dolasmalari, ama yapilabilecek birsey yok. zaten bildigim kadariyla pop kelimesi de kismen popüler'den geliyor.(galiba) sirf bu nedenlerden dolayi sevdigim gruplardan da soguyamam. sogumam, imkansiz aaa. @dogmit: said: rage aganst the machine dinleyip sora üstüne prada ayakkabıya 400 milyon veriyorsa bi adam bence,şarkıyı anlamamıştır,tam oalrak dinlememiştir. bazi kisiler, bir müzigi, hayrani olmadan, kulagina hos geldigi icin dinleyebilir. icindeki tikky'i uyandirmadan, metal dinler iste. bazilarimiz da, metal dinlerken fazla kapilip, simsiyah giyiniriz. dis görünüsümüze yansir en nihayetinde. iste, tarz diye buna diyoruz galiba. ben de kulagima hos geleni dinlerim ama agirlikta dinledigim türler de, gruplar da vardir iste. bunlar da kendi kafalarina göre takilan, daha zevkleri yerine oturmamis, ne istedigini tam olarak bilmeyen, bi oraya bi buraya gidip gelen,pek bi ikilemde kalmis olan insanlar heralde de bunlar cok normal. yukarda didigim gibin,zevkler zamanla oturur yerine.5-10 sene sonra, cocuk bakarken, metal dinliyebilicegimi düsünemiyorum tabi hic, gotik ev hanimi ehe.. gerci o tarz olayi da biraz sakat da neyse,azcik tadini kacirdin mi her zaman boku cikar zaten. ulan türkiye'de her süslenen kiza tikky, her metal dinleyene vampir özentisi gotik, her arabesk dinleyene kro deniliyorsa artik, hic kasmayin daha iyi. *yukari dogru bi bakis atar* neler yazmisim ben öle lan, sacmalamis da olabilirim kismen.
only_devil Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 ya tikky lerin dinlediği müzik ve yaşayşları neden bu kadar rahatsız ediyor ki herkesi?anlamıyorum bu akdar çok tikky'li konu başlığı niye...?
Pirvan Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 said: Dogmeat:ama yinede mor ve ötesi bildiğmi kadarıyla savaş karşıtı,protesto temalı şarkıalr yapıyor hlaa,değilmi? Gün geçtikçe azalıyor. Her şöhreti bulan kişi ya da müzik gibi tüketim çılgınlığının içinde cambaz şarkısıyla bağladılar, şimdi aaaaşk içinde yalaaan içinde diye götürüyorlar. Gün geçtikçe kullandıkları enstrüman sayısı azalıyor, yaptıkları müzik yozlaşıyor, basitleşiyor. Piyasa ölçülerinde kolayca basitçe yapılabilen hızlıca satılabilen müziğe doğru gidiyorlar. Misal eski albümlerinde tanbur, hatta kahon denilen bir flamenko perküsyonu bile kullanıyorlardı. Şimdi cıptısdan öteye hiçbir melodi yok. En tezat ve mizahi kısmıysa bu grubun CNN Türk kanalına çıkıp savaşa hayır falan diye konuşması oldu literatürümde. Her neyse. Dediğim gibi hiç umrumda değil kimin dinlediği aslına bakarsanız. İsteyen dinlesin ama türkiyede bir rock mirası var Cem Karacadan Erkin Koraydan kalan. Bunu tiki çoluk çocuğun bitirmesi can sıkıcı. Yani tikilerin rock müzik dinlenmesi çok dert değilde rock müziğin tikileşmesi berbat bi durum. Ben klasik müzik ve halk müziği dinlerim, bunların uyarlamalarını falan yapar takılırım rockçılara ise tek tavsiyem "sahip çıkın değerlerinize olm" olabilir :)
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mor ve ötesi konusunda pirvan a şiddetle katılıyorum... Ve son söylediği çok yerinde olmuş"değerlerimize sahip çıkmak"...
Zegna Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 sahip cikmaya gerek yok. ibo dinliyorum ben arabesk yani , ama aerosmith te seviyorum. nasi olacak bu isler? yozlastiriyomuyum ne? :p
Earenwen Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 müzik konusunda esnek olunmalı, ben numetal severim ama bağzı elektronik müzikleri ve tekno müzikleri de severek dinlerim.. alternatif rock a da bayılırım, slayer da dinlerim.. ama dediğim gibi en çok numetal severim. demek istediğim ben metalciyim hedeyim hödöyüm deyip başka müziklere karşı kendini mühürlemek yanlıştır. ha adam sadece x müziği sever, kulağına sadece o hoş gelir ayrı. konuyu açan arkadaşın dediği tipleri bilirim, bu müzik zevkinden değil de kişilikten kaynaklanır. genellikle karakerin oluşmaya başladığı yaşlarda olur o özentilik, doğaldır. tikkyleri sevmem o ayrı :D
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Ben varim Alayınızıda alirim 80 lerde :P
Öne çıkan mesajlar