malik Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 rock dinleyen tikylerinde sayısı çok mudur. hani ayırt ederler %90 clubber işte cart curt devamlı dinler onlar die de böle tiplerinde sayıca fazlalığna inanıormusunuz.gotikten farklı bunlar lakin. ne bilim tea partyden bi şarkı armağan edersin mesela,ayay kendimden geçiorum o dereceaı yani dio mesela hatun,ama tam örnek bi tikycan gibi derecaaa demiolar falan. dikkatimi çekti sorim dedim,garbegelık da olabilir. olmadı aktarılsın oraya.
Liebe Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 benim birkaç arkadasım var öyle hem slayer dinliyo hem fifty hem techno sevmiyorum böyle işleri tasvip etmiyorum :)
Laraken Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 yuh slayer mi?nese karışmamak lazım ne dinliyorlarsa dinlesinler benden uzan cluba yakın oldunlar.
malik Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 :)şaşıo konu. herkes her derecede istediğini dinler ki şahsen bende öleyim. böle tipler varsa (işte rock dinlio ama bariz özenti yani),hani herkes öh böh diyince üff süber diyen şahsiyetlerimizden bahsediorum + bunlar gothic kapsamı dışında vatandaşlar. varsa arkadaşlarınız bunların ortak özellikleri nelerdir,ne bilim bi tikycan klasörü çıkartmıştık böle bi şey de yapabilirz die söledim.gerçi çoğu noktaları clubber tikycanlarıyla ortak da.
Pirvan Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Sorma. Nasıl dertliyim bu konuda... Halk müziğini batıran krolar kadar, pop rock takılan bir özenti salya sümük coni grubu var.. Rock aykırıdır, isyankardır. Öyle değilse tarzın konseptin dışında kalırsın demek isterdim ama herşey kapital biliyorsunuz günümüzde.. Alıyor tikicanlar zıplaya zıplaya geziyorlar. Konu bariz garbıclık [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 20:35 tarihinde, Pirvan tarafından güncellenmiştir ]
enema Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ok, sorsunlar artik sana ne dinleyeceklerini.
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Şunu anlayamıyorum özenmeden nasıl bir şeyi hayatına monte edebilir insan?Ben orta 1'de falan özenirdim abilerime Megadeth,Metallica,Slayer kasetleri alırdım,birikimim o özentilik günlerinden geliyor bu konuda belki de...Doğuştan bir konuda herşeyi bilir gelmiyoruz dünyaya..
malik Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 herkes bi şeye karizma derse bi ortamda,mrk eder bilmeyen şahsiyet.özenir bulletride hepsi o.
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Tamam özensin o da karizma olsun..Olmasın mı? [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 20:57 tarihinde, BulletRide tarafından güncellenmiştir ]
malik Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 karizma değişir abi ..rock dinleyen ,yad ane bilim in flames dinleyen karizma diyemezsin. de körü körüne nie gider bağlanır o saçma gelio:) anlamıosan kasma.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 hıy iğrenç şöle bi diyalog: ohaaa joey jordison yıkılıyo abi şuna bak off adam coşar falan oldu böğk!
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Aslında doğrusunu o zaman tikkyler yapıyor,dinliyorlar müziği fazla bağlanmıyorlar,felsefesini takmıyorlar...Şimdi burada trash ruhu yada glam ruhu yakalancak diye birşey yok çağımızda,geşmiş günlerde kalmış onlar,biz yetişemedik... Çağ tikky çağı,elektronik müzik her müziğin içine giriyor,o konuda kendini geliştiren bi tikky'e denk gelirsem bırakmiicam...
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bırakın isteyen istediğini dinlesin ona bakarsanız ben kendimde genelde power metal dinlememe karşılık "hödey hödey kill kill" diye dolaşıpta sadece power metale saplı kalmak gibi bi saçmalık yapmıyorum. Yeri geldi mi club da dinliyoruz popta dinliyoruz (poptan kastım madonna falan). Dıaşrdan bakıldığında da tikky gözüküyorumdur heralde( marka kıyafetler, kısa jöleli saç hede hede yani hiçte metalciye uymayan bir görünüm falan). Ama yarın öbürgün kaşı beyaz gözü siyah boyalı bi tipte gelse her türlü müzik bilgimle ezebilirim. Hayatta da en sinir olduklarım metal dinlediğini dışarıya göstermek için olmadık işler yapanlardır. [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 21:10 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 tiky mi tikky mi? her rock dinleyen bence tikky değildir.
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 metalci,popçu,rockçı...Geçiniz,insanı insan yapan sıfatını takan dinlediği müzik değildir,bugün power dinlersin dün arabesk dinlemişindir,ertesi gün jazz dinlersin...İnsanlar senin ne dinlediğini bilmek zorunda değil,olmamalı...
malik Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 pati halkında konuyu - açılarla saptırıp böle garip bi hale getirmek var. ortak özelliklerden bahsediorum yukarıyı okuyun yaw azıcık.valla zor iş helal valla hepinize:) edit:tiky başka bi şey mi demiim? değilse tiky ziky viki derim abi tın yani. [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 21:10 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ]
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Zaten açtığın konu 2-3 post'dan sonra tarz meselesi,ne yaparım rakır olurum ne yaparım kro olmam meselesine gelecekti,geldi,gelmeye de devam eder...
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 malik kızma alınma ama ne yazdığın pek anlaşılmıyo, imlaya dikkat etsen daha rahat olcaktı bizim için:) benim bi önceki postta pek iç açıcı değil ya çaktırmayın :)
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Senin konunda düşüneyim o zaman... Bir kere insanları "tarz" olayına göre sınıflara ayırmak yanlış... Hadi yanlış yaptık ayırdık diyelim;Tikky,cix,concon,jelibon vs.. dediğiniz kişiliklerin olayıda moda yani popüler olanı yapmak,sınırlarını bu şekilde muhafaza etmektir..Rock dinleniyorsa kulislerde,onlarda rock dinler..Hande Yener'i çok severler bi de...
malik Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 demek istediğim şu ki böle tipler varsa çevremizde (ki var görüorum herkeste). nedir ortak özellikleri,zmanında tikkycan ortak özelliklerini yazmıştık.baya da yararlı bi dökümandı şahsen. sıralayın ortak özelliklerini,bi nevi genel kültürdür bu da. böle konu toplanılmaz:] @bulletride:yannış olabilir ama harbi bi tikkycan yada rockera sen rockersın yada tikkycansın desem hoşuna gider,kızmaz,eyvallah der yani. [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 21:17 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ]
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Onların kendilerini bu şekilde görüp mutlu olması,bizim de onlara farklı davranmamız anlamına gelmez...Ki sırf bu cümleyi kurarak bile varlıklarını kabul ediyorum...Kendi zevkine göre yaşar insan,bugün converse giydim yarın vans giyerim herhalde ben...Saç kesimimi değiştiririm,belki uzatırım bu benim "insanın kendine yakıştırması" düşüncesiyle ettiğim bir harekettir...Piercingim vardı bir ara,hiç bir zaman tarzıma bağlamadım...Yakıştığını düşündüğüm bir aksesuardı sadece,siyah çok sevmem yakıştığını düşünmem giymem...Metal partisine de Bowie t-shirt'üyle giderim...Bunlara kafa yormamak lazım daha mühim bir hayat sürmeli insan.. [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 21:24 tarihinde, BulletRide tarafından güncellenmiştir ]
malik Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 döndüremicem konuyu ben. neyse,bu arada dediklerine de aynen katılıorum ayrı o.
Öne çıkan mesajlar