Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 2142 Trailer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi yeter ama :D. Neye para yetiştireceğiz yahu. Bf 2'nin booster pack'leri yeni çıkıyor adamlar bunu 2006 sonbaharda çıkaracağız diyorlar.

Sömür EA sömür de nereye kadar. Ki Bf2 den bir farkını göremedim grafik olarak, ayrıca Urban Assault veya Mech Warrior tadında olmuş. Hiç çekici gelmedi bana.

Ben BAR'ımı geri istiyorum Tek şarjör'de messerschmidt düşürmek istiyorum :).

Gerçi bu video'nun farklı bir versiyonunu izlemiştim ( only internal use falandı hatta ) ve pek inanamamıştım ama bu artık kesinleştirdi.

[ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 22:23 tarihinde, Mathias tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ben yine WWII isterim! İstemiyorum yeni konular. ben WWII istiyom ühühühü =/

Bu yeni gelecek olan bf iyi güzelde bu yapay zeka, grafik ve oynayış şeklinde II. Dünya Savaşını konu alan bir tane daha çıkarsınlar. 1942 çok iyidi ama bunları oynadıktan sonra gerçekten sıkıcı olabiliyor. Bundan sonrrakinin tekrar wwII konulu olması dileğiyle =)
Mesaj tarihi:
2142 yılında, yeni bir buzul çağına girilmiş ve insanlık bir kaos içine düşmüştür. Dünya'nın henüz buzla kaplanmamış alanları insan nüfusunun tamamını beslemeye yetmemektedir. Bu son kullanılabilir toprak alanları uğruna da bir global savaş patlak vermiştir.

Oyunda, Avrupa Birliği veya Pan-Asya Koalisyonu tarafları birbirine karşı savaşıyorlar. Her iki süper güçte de alışılmış savaş taktiklerini geçersiz kılacak, yeni taktik olanakları sağlayan futuristik silahlar mevcut. Örneğin caddelerde sokaklarda devasa mechslerle savaşabileceğiz.

Battlefield 2142' nin de 64 oyunculu olacağı, squadlar, commander modu, rütbe, ödül ve yeni silahlar açma sisteminin var olacağından söz ediliyor.

Bekleyip bunu da görelim bakalım...
  • 10 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
2-3 gündür oynuyorum güzel bence (ama daha önce bf oynamamıştım adam gibi, LAN'larda 3-4 kere oynamayı saymıyorum). oynayan varsa 2142'yi eklesin beni buddy listesine, nick: grynn
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Benim de işim gücüm yok dün Northern Strike'i indirdim. Assault Frontline diye yeni bir mod gelmiş, oyun çok hızlı ve karmaşık bir hal almış. Güzel.
Mesaj tarihi:
Uzun süredir deli gibi oynuyorum. Northern Strike'ı da aldım,tavsiye ederim muhteşem olmuş yeni haritalar ve araçlar. 10 dolar birşey zaten. 160mb boyutu.

Nickim: Sensible
Rank 24'üm (2nd Lieutenant Silver - 16000 küsür xp)
Ekipmanların 70%'i falan açık.
Felaket Recon oynarım :)
Buluşalım da squad falan yapalım takılalım
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Şöyle yapacaksın:

-Kopya dvd al
-Daemon tools indir
-Alcohol 52% indir
-Alcohol 52% ile sanal disk dosyası yarat
-Daemon ile sanal drive yaratıp sanal disk dosyasını sanal drive'a tak (bir nevi sanal dvd-rom'a sanal disk takıyosun)
-Bunu yaptıktan sonra artık hiç dvd falan takmadan girebilirsin.
  • Yeni Oluştur...