TreMorS Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 3 gün önce gece ,100 belki fazla sayıda orc czde human town'ı abluka altına almıştı..ta ki f9devil gelene kadar.kimse lagaluga etmesin adam tüm orcları(-ki bobert,nychris,xrated cart curt hepsi vardı)..önüne kattı bostan kesen bahçıvan gibi taaa onların towna kadar kovaladı.Belki(belki diil mutlak),birkaçı cesaret bulup dönüp saldırsa f9'u devirecek ama kimse cesaret edemedi.kim ne derse desin(pek sevmesem de),f9devil show yapmasını çok ama çok iyi beceriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Türklerin nefret ettiği kişiler hep nedense başarılı insanlardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 f9DEVil işini iyi yapıyor ve iyi bir oyuncu.türklerle nefret etmeyle pek uğraşacağını sanmam amaaa bana ne yav oyun bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 SS yada video falan yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Türklerin deil JadeReal'nin F9'a antipatisi var. F9devil yani Alex benim msn'den de arkadaşım ve çok cana yakın bir insan.. Ama F9 kral olduktan sonra Jade çekemedi bunu ve adama 1001 çeşit suçlamalar yaptı.. "Yok o türklere öle dedi böle dedi siz ona oy vermeye devam edin" gibi.. Halbuki tam aksine F9devil türkleri çok seviyor.. Hatred clanından 1 kaç kişi hariç türkleri sevmiyor.. Ama F9devil başka.. Son birkaç aydır JadeReal arkadaşımızın F9devil'a zıt gittini görüyorum neden acaba kendi clanındaki warriorlardan kat kat ii olduğu için mi çekememezlik midir anlamış deilim.. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 k1z1nli mydı neydi oyle biri vardı tarih oldu xD oda f9devil e laf atmakdan hakaret etmekden kendi eziqligini ortmeye calısırdı kral oldukdan sonra hele kafayı yedi oda xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Hasan video mu istiyosun bekle az.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 kIzIn1i zaten tanımsız bahsetmeye lüzum yok ondan.. JadeReal'in elinden kendi sattığı charı bile geri almaya çalışan bi tip.. kIzIn1i'ni JadeReal'e sattı sonra aradan bi zaman geçti charı geri almaya çalıştı tabi JadeReal erken uyandı ve charını kaptırmadı helal olsun diyelim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 helal olsun ? lol $ ytl saolsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Videoya falan gerek yok, inanırım. Xigenon'da da Toni adlı bir human warior var. Bizimkiler Toni'yi gördüğü yerde town çekiyor. Orclar'da genel bir korkak oynama durumu var. Cz yada savaşlarda 2-3 wariorun, tüm Karus'u önüne katıp kovaladığına çokça tanık oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 http://rapidshare.de/files/9153156/mushrooms.wmv.html http://rapidshare.de/files/13778315/ofdust.wmv.htmlhttp://rapidshare.de/files/10945864/intothefire.wmv.html F9Devil ın showları ağızla yapılan değil elle yapılan.. [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 11:19 tarihinde, AeneisF tarafından güncellenmiştir ] http://pac-gaming.com/Zero/Zeroparttwo.wmv buda 0000000 son şovu... [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 11:27 tarihinde, AeneisF tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 sesi cıkmıyo artık onun hırsızlık yapamadı nooblukda kalıcı tabi bıraktı oyunu heralde XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Yiğidi öldür hakkını ver demişler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 kIzIn1i'nde bahsediyosanız hala oyunda kendisi... Hemde tam kendine uygun bir nickle tekrar cz sokaklarında "4x4" nickli arkadaşımız eski kIzIn1i yani Arzu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Ben burda F9 kötü oyuncu demedim. Ama bana kimse bobert,nychris,xrated in de aralarinda bulundugu 100 yada daha fazla kisiyi tek başına kovaladi demesin . Herhangibir Level 70 warriora dual we , dual roc , ib , in , raptor +8 verin o da iyi oyuncu olur. Ama ilah olamaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 archer dı heralde o pff ne baglamıstır şimdi koxp 2 gun sonra onuda 70 yapar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Kanıt istedin bende gösterdim ..Konuyu saptırma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Ben bilmem abicim F9devil ve 0000000 server'in en iyi oyuncularından....Kimse de suçlamasın onları çekememezlik de bi yere kadar.. Bi arada Picallo_Tr için birileri program kullanıyo demişti picallo en güzel cevabı siteye koyduğu video ile verdi program kullanmadını.. Artık bişeyleri didiklemeyi bırakın diyorum bazı kişilere bilmediklerinizi örenmeye çalışın sonuçta bu bir oyun o senden ii olur bu benden ii olmaz.. Neticesinde bu bir oyun ve yaşanan orda kalır bazıları gibi özel mesajlara taşınmaz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Adına topicler acilan kisiler iyi oyunculardir zaten. Kötü bi oyuncu için kim neden topic acsin ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 KO zamanındab kalma bi anı...Gene bi lunar savaşında kazanıyoruz...F9devil Z clanın lideri idi...Yazdığı msj herkes yanıma Teleport olsun diye...Ve yaklaşık 30 - 40 kadar Humandık ..Arkadan Breth e girdik önce NPC ler kestik sonra kristali ve en sonunda yatarak NP topladık ..Biz yatarken O hala savunma yapıyodu......Burdaki çoğu insan ordaki kristalin altında yatarak NP yapmıştır.. Şimdi bu oyunculuğu kanıtlanmış biri hakkında hala imalı sözler war... Kedi Ciğer olayı başka yorumumda yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Abiciğm F9devil bu server'ın eskilerinden adam artık kendine güveniyo ve humanlarda F9devil'a güveniyor.. Çünkü adam işi biliyo size soruyorum kolay mı breth'e girmek söleyin arkadaşlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Kolay ben hergün giriyorum :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 O zaman bi ara HB yede uğra...Çay sölerim sana ...Rize çayı.. [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 11:45 tarihinde, AeneisF tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Pico sen orc sun yaf :D Human diyos bis yani bizden bahsediyos Nick : Nuance - Z6 Lvl : 68 - 58 Clan : 1ns0mn1a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar