MOSAD Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Uzun süre oyundan uzak kaldım ve curse gaminge baktığımda doğru düzgün addonlar bulamadım. Önereceğiniz addonlar neler var tavsiyede bulunur musunuz (charım priest) (quick loot, buff timer, atlas, sct, quest lvl hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 easy priest olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoRVuS Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Decursive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 neye ihtiyac duyuyosun? eksikligini hissettigin bisey var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Baska bi baslikta yazmistim hepsini gerci ama bulamadim simdi, madem priestsin ben sana tüm addon packimi upload edeyim bi de ss koyayim sen bi karistir, olmazsa yarin sakin kafayla aciklamalarini da yazarim : p Burda resim, [spo] [/spo] Bu da dosyaaddons.rar / right click -> save as [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 03:33 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creane Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Peki bu titan panelle Karakter resminin arasında bosluk nasıl bırakılıor cünkü benim resmim titan panel icin icinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoRVuS Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 /pp unlock yazınca senin resminin olduğu panelin kilidi açılıyor. /pt unlock hedefini, /ptt unlock da hedefinin hedefinin kilidini açıyor. /ppty unlock yazarsan da parti interfacei ayarlarsın. Tabi bu nympia değil, classic için gereken komutlar. Healer isen /ppty healer yazdığında partindeki elemanların sadece eksilen hp değerlerini görürsün. /pp compact, /ppty compact bu komutla da 100% gibi, hp ve mana barların yanında yazan extra bölümü kapatırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 /perl menu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 penth sadece bu partideki fonların sekli guzelmis hangi mod acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoRVuS Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Perl Nymbia Unitframes ise evet /perl menu. Ama classic versionda o komut çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creane Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Cok tesekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 2 saattir arıyorum bulamadım (hatırlayamadım). Hani şu ana karakterinin sağında ve solunda mana-health durumunu gösteren yarı elip şeklinde bar olan bir addon vardı. Adını hatırlatabilecek birisi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 pekaziz statringsden bahsediyorsun sanırım ss de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creane Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 bi sorum daha olucak [Ne cok Soru soruyorum yahu =) ] bu Konusma pencereleri var general combatlog falan bunlardan general ın yeri degisiyormu degisiyorsa nasıl ? Şimdiden Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 autobuff kesinlikle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Creane, o general penceresinde genreal yazan yere sag tikla, unlock window de. Ondan sonra general yazisina basili tutup sürükleyerek tasiyabilirsin, köselerden tutup uzatabilirsin falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creane Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 saol zaten senin addonlar cok isime yaradı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 bisey degil : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Ekranın her yerinde bişiler varken n asıl oynuyosunuz bide heal falan basıyorsunuz allah sabır versin walla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 valla en sade adamımdır heralde priest olarak kimi görsem binlerce addon felan bende ctraidasist ve boss mods ct timer gatherer felwood gatherer bide coords var titan panel felan bi halt yok kime desem titan panel yok die noob moob diorlarda boş bu işler ben wowun normal ara yüzünü seviorum bi ctraid lazım işte raiding canını manasını zartını zurtunu görmek için =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Teşekkürler dwight ;). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Sağda solda heal ve mana gösteren addonu bulamadım tam adı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Nurfed Hud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 şu combat logları ne diye açarlar anlamam...? bide herkes kendi addonunu kendi oluşturmalı nasıl rahat hissediyosan öle oluşturmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 titani sevmiyorsan Tele's infobar kullabilirsin. Bende sevmiyorum oyle ekranimda yüzlerde addon olmasini ama bu tele nin addonlarina hastayim valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar