Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

orglu stüdyo..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar istanbul anadolu yakasında klavyesi olan stüdyo biliyo musunuz? yannız elektro-piyano değil, bildiğiniz org olması gerekiyo. numarasını da yazabilirseniz çok sevinirim, teşekkürler.
Mesaj tarihi:
orion da var,cihaz iyi ama standı dandik rahat olmuo pek cuzdan falan sıkıştırıoz,dino da var diye biliyorum ama çok emin deilim oranın standı rahat, soundcheckte var mı bilmiyorum ama ziyan bi yer zaten
Mesaj tarihi:
jamsession.
yazdım da bildiğimiz org yok orda galiba.
casaba diye bi yer var barlar sokağı'nın sonunda.orda olabilir.

[ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 18:49 tarihinde, HymnOfSnuk tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bende orion yazıcaktım ancak Akerfeldt yazmış bir kaç kere gittim alet idare eder ama dedigi gibi sorun yaşayabiliyorsun :P Bir klavyeci olaraktan evde çalışmayı tercih ederim
Mesaj tarihi:
Casabadaki (Şimdi Twist) kült bir alet, sesleri size uyar mı bilmiyorum. Komalarına hasta oldum ama. Üstünde "Elle va, Sehlem, oh, yieeee" gibi sesler var, demosunu bir ara dinleyin. Rock çalarken bambaşka bir keyif.

Ben Jamsesion'a modül alıp gidiyorum, hem onu hem de modüldeki sesleri kullanıyorum. Hayalimdeki aleti alınca rahata ererim artık.
Mesaj tarihi:
wendigo valla ilk oraya baktım da linkler kargacık burgacık, çoğu çalışmıyo falan filan seçemedim..

teşekkürler arkadaşlar, frekans'taki klavyemsi şeyi denicez bi arkadaş tavsiyesi üzerine :)
  • Yeni Oluştur...