Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

windows live messenger artık herkese açık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar anlatamıyom mu? Üstteki link ile sınırsız sayıda maili kayıt ettirebilirsiniz. Closed Beta sonra erdi. Oradaki davetiye hiç bitmeyen davetiye.

Anlaşılmayan bir taraf mı var? Kimse mesajlarımı okumuyor mu?

Edit: alın buraya da koyayım
http://ideas.live.com/signup.aspx?versionId=0eccd94b-eb48-497c-8e60-c6313f7ebb73

[ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 21:16 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ya ben giremedim ama gecen gun normal bi adresle.. bi yerden kayıt ettirmemiz mi gerek acaba??
bende bi iki daveetiye var bu arada isteyen varsa pm atsın
Mesaj tarihi:
Alla hallah ha o davetiye ha bu davetiye live messengerku kullanabildekten sonra sorun yok. Ayrıca ona bakılırsa bende 60'ın üstünde normal davetiye var.
Mesaj tarihi:
brigand yicek kafayı yakında=)
benim demek istedigim o deilgi. suan beta yı kullanabiliorum zaten. millete davetiye nasıl yollayacam. bizim de bir artizlimiz olsun ya. ne o öle herkesin sınırsız alabilecegi bi davetiye mi veriim millete:Pp bende dory gibi davetiye atmak istiorum.:D
Mesaj tarihi:
işin iyilik yanına kaç, hava tarafına kaçma. insanların live messenger kullanmasını istiyorsan o daviyeyi verirsin. Yok kendini onlardan üstün olduğunu kanıtlayığ hava atıp egonu tatmin etmek istiyorsan beklersin 3-4 gün içinde yeni davetiye hakların gelir.
  • Yeni Oluştur...