Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LEVEL

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya kusura bakmayın ama arkadasın onerdigi serverda kimse yoktu baska bilen birileri varsa yardım lutfen levelli bi server?
Mesaj tarihi:
milet ucmusya sanki sora bilecegim baska bi yervarda ben sormuyorum gidip wow forumlarına yazimi daha mantıklı olur demi yasak ne yasak kardeşim server biliyomusun demekmi yani yasal olması için ne yapmak lazım bide onu bilen arkadas cıksın sölesin bunun yeri burası degil diyen arkadasım varsa ilk satırı tekrar okusun şimdi yaza bilecegim biyer bilen varsa solesin yada çözüm üretsin yoksa susunda bilebler cevep versin
Mesaj tarihi:
yok baba :D bunun geyiği geçmişti Avaturk'te.

Sen diyince hatırladım alındıysan özür dilerim gerçekten sana gönderme yok.

Gereksiz konulara genelde böyle yapardık ondan yani :D
Mesaj tarihi:
HardyGamer adlı bir server açılıyor arkadaşlar level sistemli, hardgamer tarzı harika bir server olacak gibi gözüküyor. Forumları açıkmış isterseniz bu konuda sizde bilgi sahibi olun.
Www.hardygamer.com
Mesaj tarihi:
hem ben reklam atmıyorum millete biraz olsun katkıda bulunmaya çalışıyorum tüm arkadaşlar herkes diyorki işte level sistemli server yokmu bilmem ne gibisinden söylüyorlar bende o bakımdan yazdım yoksa ne yazıcam yazmam olur biter millet de levelli bir server olduğunu bilemeyecek o bakımdan söylüyorum Yoksa benim reklam atma gibi bir amacım yok
Mesaj tarihi:
Hardygamer forumları çok seviyeli insanlarla dolu "eziq, lamer" (ben demiyorum kendileri diyorlar), isimde çok düşünülerek koyulmuş olsa gerek?

Yaratıcılık gördüm başka birşey göremedim?
  • Yeni Oluştur...