Finrod Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Arkadaşlar,tavsiye edeceğiniz bilimkurgu filmler varmı?Sadece bilimkurgu olması da gerekmiyor.Bilim adamının hayatını anlatan vs..filmler de olabilir.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 bir otostopçunun galaksi rehberi ilginc bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 blade runner inherit the wind (darwin teorisiyle ilgili) what the bleep do we know? 2001: A Space Odyssey [ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 17:25 tarihinde, sir tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 E.T A.I Minority Report Starship Troopers vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Bunu yazmaktan bıkmayacağım: StarGate (1994) (sinema filmiydi, Kurt Russell ve James Spader oynuyordu), StarGate SG-1 (1997) (TV dizisi, 8 sezon bizim eski McGyver, Richard Dean Anderson oynadı, dizi bu yaz 10. sezona başlayacak ve X-Files'in en uzun süren bilimkurgu-fantazi dizisi rekorunu kırmış olacak), StarGate:Atlantis (2004) (TV dizisi, pek meşhur oyuncu yok, ama aksiyon çok, SG-1'in ilk 7 sezonunda olanlar sonucu başlayan paralel hikaye, SG-1 ile eşzamanlı ama başka bir galakside geçiyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 hepsi hikaye.. stargate sg-1 EFSANE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 battlestar galactica diye bi şey seyrettiydim geçenlerde o filmde fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 gattaca,dark city Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 back to the futureeeeeeeeeeeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 yalnız bir şey diyeceğim bilimkurgu ile bilim adamının hayatını anlatan film arasındaki ilişkiyi ben çözemedim :D çözen var mı :D gerçi olabilir de demişsin ama :D bu arada SW yi unuttuk [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 23:58 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 sw fantazi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 bilimkurgu sayılır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 bilimkurgu o yıkma hayallerimizi.Florasanı maviye-kırmızıya boyar sallarız:D [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 00:43 tarihinde, Theghosthand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 The island kesinlikle izle uzun zamandır izlediğim en iyi bk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 maueh pilli çubuklar ... Taken var birde.Gerçi dizi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Yardım eder. http://forum.paticik.com/konu.php?id=166127 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 the thing olabilirmi? güzel filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 star wars bariz bilim kurgudur aksini iddia eden taocudur dombilidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 equilibrium şahane filmdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stykx Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Dunyayi kurtaran adami asil unutursunuz kurgunun hasi o filmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 esas o fantezi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Star Wars is an influential science fantasy saga and fictional universe created by writer/producer/director George Lucas in the early 1970s. taoculugun nesi kotu? [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 01:20 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 4 yıllık konuyu uplamak zorunda kalıyorum :( Durum şu, millete neler izleyebileceği konusunda tavsiye veren bir sitesi olan ben izleyecek bilim kurgu bulamıyorum! IMDB'de top sci-fi filmlerine baktım çoğunu izlemişim, fazla geçmişe gitmekte istemiyorum. Bana izleyip memnun kaldığınız, mümkünse disctrict-9 gibi bazı noktaları tamamlamak için hayal gücümüzü kullanabileceğimiz, gerekirse tüm sahnelerin bir uzay gemisinde ya da kapalı bir odada geçtiği izlediğime pişman olmayacağım bir film önerebilir misiniz? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Pandorum olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Film bilemiyorum ama Babylon 5 dizisini izleyebilirsin. Dizinin bölümleri dışında 4-5 tane kadar da film var. Grafikler çok yeni gözükmese de özellikle hikaye anlatımı olarak çok güzeldir. Birinci sezon x yerinde geçen bir dialog ilk başta çok anlam ifade etmese de daha sonraki sezonlardaki bölümlerde anlamlı hale gelir. Ben şahsen çok beğendim. İzlemek istersen önce "Babylon 5: In the Beginning" bölümüyle başlayıp daha sonra diziye geçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar