Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Bir NPC'nin hiçbir zaman kıpırdamaması için flag'ini ne yapmalıyım?Yani birisi büyü atsada, vursada, oklasada, sövsede (yok abarttık) hareket etmiycek.Denedim bikaç flag, invul & paralyzed yada 020004 filan, ama hepsinde NPC'ye vurunca ya allah diye peşinden koşturuyor.Tostumu yidim, cevabı bekliyorum.[hline]ymumcuoglu [a.k.a. Saeros Lúinwë] Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Lütfen stone deyipte zeka gösterisi sunmayın.flags arıyorum.[hline]ymumcuoglu [a.k.a. Saeros Lúinwë] Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Soyle yapabilirsin bir tane events yapıstır gethit tigerını kullan her vuruslarında adamın stamı 0 olsun belki olur denemedim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Eh be kaan :) Script yazmıyorum ben, sadece yarattığım bir npc'nin hiçbir şekilde kıpırdamamasını istiyorum.[hline]ymumcuoglu [a.k.a. Saeros Lúinwë] Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 stone et bence (hemen ortamdan kaçar)[hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 nomove body yap .xbody c_nobody_man c_nobody_female .xupdate bu body ler script ister gerçi ama olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 nobody olayı daha kullanışlı gibi.Denerim bi ara, sağol.[hline]ymumcuoglu [a.k.a. Saeros Lúinwë] Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar