Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 eh başlık zaten yeterince açıklıyo hangi seriyi okuyayım. hangisi daha iyidir? (ToT dediğim tanrıların yere inişi hede hödö)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 İkisini de okuma:) Elminster powerplay'in allaı Chosen of Mystra lvl 20 küsür birinin kitabının ne zewki olabiir? Time of Troubles ing. bulursan oku Türkçesinin sewemedim(sewen de görmedim) nedense blki ing si de kötüdür gerçi de sanmıourum cunki ing'e şşöle baya bi sayfalıq özeti wardı manyaq gaza getirmişti bulsam da okusam die[hline]MKC ICQ:310490 [Bu mesaj Bonus tarafından 02 September 2003 17:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 said: Bonus, 02 September 2003 17:11 tarihinde demiş ki: Time of Troubles ing. bulursan oku Türkçesinin sewemedim(sewen de görmedim) nedense blki ing si de kötüdür gerçi de sanmıourum cunki ing'e şşöle baya bi sayfalıq özeti wardı manyaq gaza getirmişti bulsam da okusam die Time of troubles dediğin avatar ise ben şu anda ilk kitabın ingilizcesini okuyorum baya güzel.E-mail ını verene ilk cildi yollayobilirim.Ama büyü ile ilgili bir şeyler istiyorsan bence Archwizards'ı yada Greenwood'un seven sistersını oku[hline]''Ya ben bunu yakalarımda dizi biter diye yakalamıyorum. Hem biz bunun filmini de çekeceğiz.'' Kedi Tom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 bende yeni bir Gandalf vs. Raistlin tarzi bir topic zannettim "Oha nasil yani?" diye bir cevap hazirliodum. Hatta oyleki yanitla kismina hic bisi okumadan "open in new window" diyerek bastim. Simdi isin gerceginin "hangi kitap serisini okiim?" oldugunu ogrenince bosuna open in new window yapmamis olmak icin bu mesaji yaziorum. Evet gereksiz bir insanim! Bohuhuhuhuhu :([hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Bence okumadıysan Drizzt serisini oku Zaten Siege of darkness ta Time of Troubles ın tüm incelikleri mevcut[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne [b]Felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bendekar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ikisini de türkçe okuyacaksan okuma, malum arkabahçenin son çıkardığı kitapların çevirmeleri dandik bence hiçbir edebi değeri yok dümdüz anlatmış, elminster ise bonus un dediği gibi powerplay falan değil elminsterın nasıl fighter,rogue,cleric ve en sonunda wizard oluşunun hikayesi ama kitap içinde sanki oyun oynarmış gibi olan öğeler var mesela bir yerde clericin teki "dur bakiim bende hangi büyüler kalmış yapabileceğim" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Elminister fazla güçlü eper kitabı okurken ''tamam kardeşim bu elminister doğuştan güçlü olucak bu böyle şartlanmış ben nekadar abartı olduğuna değilde hikayeye bakarım'' diyosan oku güzel kitap. Drizzt serisi ise onun yarısı kadar abartı olan ve hikayeye biraz daha önem verilmişi. Burda bulunan ve bu kitap powerplayin allahı şu kitap ilah yapmış adamı diyenlere; Shannara serisini ve tercihen The Elf Queen of Shannara okuyun nerdeyse yukarda yazdıklarım tam zıt kutbu izmirle ığdır gibi.[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Tutorial: Bir Shannara kitabi nasil yazilir? Lord of the Rings alinir... Yerler, insanlarin isimleri degistirilir tekrar piyasaya surulur... Al sana Shannara[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 said: HellHound, 06 September 2003 00:02 tarihinde demiş ki: Tutorial: Bir Shannara kitabi nasil yazilir? Lord of the Rings alinir... Yerler, insanlarin isimleri degistirilir tekrar piyasaya surulur... Al sana Shannara[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Terry Brooks zaten inkar etmiyoki Lord of The ringsle başladığını ve örnek olarak aldığını :) Bende farkettim mesala elf queendeki büyü temasının yüzük teması ile ap aynı olduğunu bataklık bölümlerinin iki kuleyle aynı olduğunu vr tıpa tıp aynı bir frodo gollum ilişkisi olduğunu ama bir başka yüzüklerin efendisi okumak bana genede zevk veriyo :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche [b] edit: Aslında tıpa tıp aynı bir gollum frodo ilişkisi yok ama öyle hissetiriyo başlarda :) [Bu mesaj Ardeth tarafından 06 September 2003 11:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 ehe bi ustteki mesaja quote aman diim once... ;) abi ne ornek almasi bariz calmis... sword of shannara bire bir lord of the rings, yani bu kadari benzerlik falan degil... Elfstones of Shannara'nin da ilkinden pek bi farki yok aslinda. dahasini okumadim, dayanamadim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 shannara SUXXX :p bu arada kesinlikle time of troubles oku ama elminster da okunmalı merak ediosan adamı.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 elm. in kitabını bitirdikten sonra diyosun ki? (aynı sey vınas tada olmsutu) "ulan ben bu slk kıtabı nıe okudum kı okurken eglendım tamm macerarl anlatım fln guzel ama bu neya? bolum 1haydut 2hırsız 3rahıp 4buyucu 5kral oha bea abı ne yanı sonra tanrı fln mı olacak... tanıs te abarıt bı karakterdır raıst de ama hıcbırının hayatı bolye her yoldan gecmez.. hıc kımse edıtlememıstır boylesıne karakterını....."[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 shannara kadar bayık bir kitap yoktur dünyada buna patimi basarım :-p yani sadece ödediğim paraya ayıp olmasın diye okudum seriyi bu arada salvatorenin yazdığı 20 kitabı da okudum ondan gına geldi güç olayından. adamın yazdığı bütün karakterler dünyanın en güçlü insanı olup herkesi öldürüyo abi bi priest red ancient wyrm öldürebilir mi ya. yapmayın kardeşim.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! HellHound, 03 September 2003 17:58 tarihinde demiş ki: bende yeni bir Gandalf vs. Raistlin tarzi bir topic zannettim "Oha nasil yani?" diye bir cevap hazirliodum. Hatta oyleki yanitla kismina hic bisi okumadan "open in new window" diyerek bastim. Simdi isin gerceginin "hangi kitap serisini okiim?" oldugunu ogrenince bosuna open in new window yapmamis olmak icin bu mesaji yaziorum. Evet gereksiz bir insanim! Bohuhuhuhuhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Öldürmüo die hatırlıourum bn hatta orda g.te geliolar o kdr koruma büyüsü açıo ama red dragon 2 nefes cekip tüm büyülerini yokediyor noluoz lan fln oluolar sonra Crystal Shard'a dragon tükürünce patlıo öle öluodu yannış hatırlamıosam yoksa öldüremio ki ejderi öldüremezde ztn[hline]MKC ICQ:310490 [Bu mesaj Bonus tarafından 07 September 2003 12:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 geç ikisini de ben şimdiye kadar death gate cycle dan iyisini okumadım krallar ve danışmanlar da olabilir.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 ben drizztten bahsetmiyodum ki cleric's quintet'den bahsediyorum cadderly diye bi priest bir red ancient wyrm'i domine ediyo büyü ile. o saçma geldi biraz :D death cycleyi okumadım ama eğer yine "bütün statlarım 65 ben herkesi yerim" serisiyse sevmem. bu konuda margaret&tracy ikilisi iyiydi. realistik.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! HellHound, 03 September 2003 17:58 tarihinde demiş ki: bende yeni bir Gandalf vs. Raistlin tarzi bir topic zannettim "Oha nasil yani?" diye bir cevap hazirliodum. Hatta oyleki yanitla kismina hic bisi okumadan "open in new window" diyerek bastim. Simdi isin gerceginin "hangi kitap serisini okiim?" oldugunu ogrenince bosuna open in new window yapmamis olmak icin bu mesaji yaziorum. Evet gereksiz bir insanim! Bohuhuhuhuhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Cadderly Servant of Shard'da da wardı ondan bahserdiyorsun sandım Cleric's Quintet'in kötü olduunu fiatından bile anlayabiliriz 5'i birarada 12 dolar(Amazon'da) DeathGate serisi iidir ama bana o iice powerplay gelio yoq rün çizio herkes ölüo yoq bıcaq atıo ejder oluo dierini kesio fln [hline]MKC ICQ:310490 [Bu mesaj Bonus tarafından 08 September 2003 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 yaww bırakın böyle satanist satanist kitaplar okumayın yaww oturun kuran okuyun imana gelinn[hline]127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?(peki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Eeueh Aket-Atum Legacy of Drow'un hardcover'ına Kuranı-Kerimin ing'si diodu millet "aa harbiden mi bakiim" oluodu :) İnanıolardı yaw[hline]MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 hehehehehee sazan çok etrafta[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Valeron, 09 September 2003 22:54 tarihinde demiş ki P.S: nedemek 3 ay cinsel iliski OHa ben 2 gn masturbasyon yapmadan duramiom :D frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne [b]Felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 said: Bonus, 08 September 2003 14:14 tarihinde demiş ki: DeathGate serisi iidir ama bana o iice powerplay gelio yoq rün çizio herkes ölüo yoq bıcaq atıo ejder oluo dierini kesio fln [hline]MKC ICQ:310490 Hiç de Öyle değil dostum. Death Gate Cycle Piyasadaki bir çok kitaptan daha iyi kanaatimce. Lütfen ön yargılı davranmıyalım. Okuyalım anlayalım ondan sonra yorum yapalım.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Ztn bana nası geldiini yazdım sadce ilk kitabını okudum bn bana anlatılanlara göre konustum orda önyargılı konusmusum peq[hline]MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 said: Bonus, 08 September 2003 14:14 tarihinde demiş ki:DeathGate serisi iidir ama bana o iice powerplay gelio yoq rün çizio herkes ölüo yoq bıcaq atıo ejder oluo dierini kesio fln şöyle söyliim. deathgate cycle benim oynadığım bi campaign olsa. ben ordaki player characterlerden herhangi birisi olsam (hugh, haplo, alfred, bi de marit miydi haplo'nun sevgilisi?), o kadar güçlü karakteri böyle ezdiği için DM'i döverdim :) adamlar sürekli tokat yiyolar.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Onunda bi güzelliği var ama yani Her önüne geleni indirselerdi bence bi anlamı kalmazdı. Margareth&Tracy ikilisi karatkerleri ezmekten çekinmiyorlar. Haplo ve Alfred'in yaşadığı ve çektiği çileleri okuman lazım. Ozaman daha anlamlı gelicek kitap. Bir İnsanın Psikolojisi ancak Bukadar iyi yansıtılır. Bak daha ilk kitabını okumuşsun, 7. yi bitirdiğinde olmaz böyle bi seri diyiceksin bence :)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 11 September 2003 23:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Tamam o zmn okiim bari herkes oku dio Zlorwf'tan orjinallerini alırım inşallah adam atmamıştır MM'i çöpe atan birinden bunlarıda atmasını bekliyorum yani[hline]MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar