Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

demek ki böyle tanınıyoruz.

Reaper08

Öne çıkan mesajlar

Türkiye ye gelenlerin %98 i çok memnun ve Türkiye'yi öve öve bitiremiyolar :)
Kendi ülkesindeki rezillikleri daha iyi biliyordur sanırım her gün ortalama 9 kişi mi ne cinayetten ölüyor onlarda bu çete savaşları yüzünden.Yerlerde yatan insanlar demişte hiçmi kendi etrafına bakmamış :D

Bir de avusturyadan bi arkadaşım var bana anlattı tarih hocaları pek iyi şeyler anlatmamış Türkiye hakkında hep kötülüyorlar mal içerikli insanlar.

[ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 14:57 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ben de fesle geziyorum..

rebe, i kiss you o zaman

bıyığım da var.

abi yalnız, bence bu kadar kafaya takmanız anlamsız, dünyanın bir diğer ucundayız sonuçta adamlarla. ki iki adım ötemizde milletler şeriatla yönetiliyorlar, böylece yalnızca ırak'ı filan tanıyan tipler bizi de öyle sanıyolar tabi. gelen gören memnun, gelmeyen de sallıyo işte. kompleks haline getirmek gereksiz.
Sosyal ağlarda paylaş

haha nasil tanindigimizi sakin arastirmayin cok uzucu sonuclarla karsilasabilirsiniz bir iki ornek yazayim biraz kafanizda sekillensin:

okulda tanistigim bir gruptan kiz bana once;
-yollarda asfalt var mi sonra da

-turkiye de koyun var mi diye sordu

baska bir muhabbet baska insanlarla

-nasil yani her kadinin kafasinda turban yok mu?!

daha da baska bir zaman (yanimizda 2 genc arapca konusur):
-sen bunlarin dediklerini anliyor musun simdi?
-sen ispanyolca yi anliyor musun?
-haa peki anladim
Sosyal ağlarda paylaş

Bi gün internetten Vice City oynuyodum. İngiliz bi eleman sordu nerdensiniz diye, ben de Türkiye diyince, ordaki Letonyalı bi eleman direk "Türkiye'de insanlar çatalla kaşıkla yemek yiyemiyolar; her şeyi elle yiyolar diye duydum." dedi.
Nası anlatcaksın ki gerçekleri? Adamlar, bizim bile tanımadıımız yanlarımızı(!) tanımışlar...
Sosyal ağlarda paylaş

ben bahama larda biriyle tanışmıştım wow da türkiyenin nerde olduunu biliomsn dedim.... "somewhere in europe" bu ii bşimi ?
-----------------------------------

sen bahamanin nerde oldugunu bilmiyorsan iyi ; haritayi acar acmaz gosterebiliyorsan "aha bahama" kotu .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...