forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 kranchi, crunch, snickers, çikolatalı gofret, çokanat, crunch max, kinder bonigue(böle bişey yazılıyırdu sanki), ekler pasta(bu da bonus olsun) asla ayrım yapmam
barbu Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 valla her cikolatayı yerim. ama toblerone ve snikers önce gelir.
nomex Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Ben de ayırım yapmam bitteri çok sevmem, ülker çikolotalı gofretin dier gofretlerden farklı olduguna inanırım ama. En çok sevdiğim çikolata sütlü çikolata :p Forgiver kinder botique deil de bueno o :) Ben de bayılırım ona kinder süpriz yumurtanın da çikolatasını severim kinderlerin hepsini severim :) Lindt in top şeklinde 3 lü ve kutlu bi çikolatası var onu da çok severim . Bi de Merci vardır bilirsiniz onunda bazı modelleri cok hosuma gider :) Çikolata sevmeyen ölsün şişkoyum çok yerim 30 kilo fazlam var ama canım hiç çikolota çekmio olunca da bitirene kadar yerim . Ayrıca albeni yi severim .
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 içinden çilekli sıvı akan milkalar süper
beybin Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 nutella,crunch,damak,toblerone , cocostar.ay sanırım hepsiiiiiiiiiii=))))
Murtaza Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Sevgilime, sevgililer günü hediyesi olarak büssürü farklı marka çikolatalardan oluşan bi güzel sarılıp, sarmalanmış hediye paketi düşünüyodum tee zamanında. Olmadı... ;o Beni favorim kinder züpriz yımbırtadır.
evo5558 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Nestle Kitkat bence dünyanin en iyi çukulutasi...
freeedom Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 şu 3gen olan çuklatlardan tabldotmuydu neydi:)bide görgüLü pastanesinin artwork çuklatları
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 her türlüsünü yerim.bir tek bihter çikolata ile fıstıklı çikolatayı sevmem.
AthleT Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Damak Dido [ Kesinlikle #1 ] M-Joy [ Aşkım alıştırdı (: ] Ülker Full Crunch Toblerone Bunlar...
rap_antikor Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 dido ama o reklamlardaki diil bizim burda var böle daha ucuz ülkermiydi etimiydi reklamlardaki diil ama.. bööle üçlü oluyo pakette...ama reklamlardaki diiil.......
Öne çıkan mesajlar