Chasten Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 yaw her şeyi bitirdi zatn bitiren o neredeyse 1 ay oldu ben hala çok seviyorum ama bir şeyler olmuycağını anladım ve unutmaya karar verdim neyse bugun konu$urken beni tersledi ben hiç bir şey soylemedim sonra ak$am aradı hiç bir şey olmamı$ gibi konusuodu sürekli birşeyler anlatıyordu ama hiç dinlemek istemedim telefonun hoparlorü açtım klawyenin yanına koydum 4-5 dakika birşeyler anlattı durdu sonra özür diledi terslediği için,kapattıkdan sonra.. Beni birdaha aramaması çünkü hala deli gibi sevdiğimi ve acı çektiğimi söyledim artık yaptıkların üzmüyor yani soğuk yada ters davranman sadece sinirlerimi bozuyor arama ltfn fln dedim... Ondan sonra telefon arka arkaya çalmaya baladı ben sürekli meşgule aldım en son açtım "senden nefret ediyorum" gibi bir şeyler söyledi ağlıyodu ve hayvan gibi müzik sesi vardı. şimdi benim suçum ne ? zaten bitirdi yani bitiren o bitti herşey ee görüşmemiz ztn doğal ve ben acı çekiyosam ve görüşmemek istiyorsam bu kat kat doğal benim ne suçum var ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 senin suçunun ne olduğunun önemi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 evet var... $u anda benim yüzümden göz ya$ı döken bi kız var. [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 01:23 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 timsah gözyaşlarıdır onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 iste hem seni sepetledi hem de ustune sucluluk acisi yikti. oh.. biraz daha psikolojisi bozuk oldugu donemlerde de bu aciyi isitir tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Öyle biri değil ama son yaptıklarından sonra bende öyle dü$ünüyorum artık sanki pe$imden ko$turmak istiyor gibi gelmeye ba$ladı ama yinede seviyorum...hüngür hüngür ağlıyordu ama benim ne suçum var bilmiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 abicim klasik fix numara bunlar.şimdi geri dönersen iyice havalara girecek kız bi posta daha tersleme koyacak suratına.oh mis.sonra sen iyice kızcaksın ayrılcaksınız sonra yine ağlamalar falan. tokat at bi tane geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Ağlamasının nedeni ne onu çok merak ediyorum ben, ya zaten artık imkanı yok (derken 40 kontor attı, niyeti belli egosunu tatmin etmek istiyor sanırım) hepsi aynı bok hay ben bole i$in. Benim hayatıma giren kızların yanı lütfen kimse alınmasın. [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 01:33 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 yuh beee yuh yuh. yarın görüşebilirmiyiz diye mesaj attım "hyr yalanların bu 40 kntrlede yeti$mezse daha atarım" die mesaj geldi hey allahım yarabbim ya, kimse hiç bir $ey için deymez valla iyi oluyo bunlar bana valla bu kadar saf olunmaz ki.. bunca ay hiç tanımamı$ım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Bu mesajdan sonra herhalde daha fazla kasmanın anlamı yok chasten zaten nasıl birisi olduğunu açıkça göstermiş.Bence kendinide hiç hırpalama çünkü hem kızları anlamak çok zor hemde bu tür birşey yaptığına göre zaten senin aşktan gözlerin kör olmuş ve onun nasıl birisi oldugunu görmeni engellemiştir bu zamana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Allahım dün gece saat 11 den sabahın 5 ine kadar konu$tuk ben adam olmam =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 40 kontürlemi :)demekki başa dönmüşün hala konuşuyosun kızla :) hala acı çekiyosun (yada çekmiyosun sinirini bozuyo :P) .. bilmiyorum sonun iyi değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 o kırktan sora bide 20 yolladı sora ben gittim kontor aldım sora o aradı sabaha kadar konu$tuk baya bi alakasız konular hakkında konu$tuk sonra i$te neden olmadığından falan bahsettik ikimizde hatalarımızı söyledik neyse ya bakalım ama artık tekrar birşeylerin ba$laması imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Zaman... Unutmanı zaman sağlayacak. Anlattığın ve anladığım kadarıyla eski kız arkadaşın iyi birisi değil. Hattın mı var ? Kır at! Ortak olan eşyaları yoketmekle başlayabilirsin unutmaya. Şu sıralarda yeni bir kız arkadaş edinme. Senin değil edindiğin kişinin zararına olur. Buluştuğunda dilin sürçer falan. Onunla olmayacağını, artık unutmak istediğini söyleyebilirsin. Yeni bir numara al ve ona verme. Arama Sorma! Elin gidiyor telefona, bazı bazı özel numaradan çağrılar atıp, arayıp sesini duyuyorsun tahminimce. said: Gece 11'den sabah 5'e kadar saçma konularda muhabbet ettik. Anlayamadım ki; sanırım 2nizde ayrılmak istemiyorsunuz. Aranızada birşeyler bittiyse eğer bu alışma sürecini atlatırsınız. Şayet 2nizde seviyorsanız zor olur. Allah yardımcın olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Ya zaten ba$ka birini severken bi ba$kasınında hayatına girmek bana göre bir $ey değil. İli$kimiz ba$lamadan önce 2 yıllık falanda bi kankalık-dostluk dönemi var çok iyi tanıyorum onu öyle biri değil yani o yüzden tekrar konu$tum yoksa konu$mazdım yani çok iyi tanıyorum on u Özel Numara,çağrı bırakma olaylarından da nefret ederim..$imdilik görüşüyoruz bakalım ne olacak. [ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 13:33 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Olayı biraz daha açarak anlatır mısın ? Ayrılık sebebi, onda ki tavır değişikliği .vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Ne biliyim valla her şey güzel gidiyodu bi gün alışverişe gittik onun ve benim çok sevdiğimiz bi arkada$ıyla her $ey güzel gidiyodu o gün sora işte ak$am oldu ben soğuk davranıyosun bana kar$ı falan dedim oda her seferinde böyle diyosun falan dedi neyse konu kapandı tranvaya bindik ordada ba$ka bir şey konuşuyoduk ciddi bir şekilde ben hayatımda hiç aşık olmadım gibi bir şeyler soledi işe orda ne yani yalanmı soledin bana dedim sora kıvırdı benım için aşk yoktur çok büyük sevgi vardır sana karşıda öyle çok büyük sevgi var aşk die bişi yok die saçmalamaya başladı öyle büyüdü büyüdü ve bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Hımmm! Bitiş sudan sebeplerle hazırlandı diyosun. Aniden oldu. Kız arkadaşın pot kırmış, veya içindekini söylemiş. Her 2 ihtimalde bitiş sebebidir zaten. Bu konuyu enine boyuna tartış derim. Neden öyle söylediğini fln! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Bu ilişkinin **ku çıkmış.Gördüğüm kadarıyla trip üzerine kurulu.Sevgi kavramı ne kadar da düşmüş maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar