Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankaragücü Fenerbahçe


Cintonik

Öne çıkan mesajlar

macla ilgili bi kac ayrıntı gozume carptı onları sizinle paylasayım dedim..

evet mac basladı..ankkaragucu sanki final oynarmıscasına hırslıydı en ufak olayda olay cıkardı fb golu attı guzel ve kaliteli futboluyla(adam kendi kalesine attı ama alex in oraya atması basarıdır sonucta) mac 1-0 devam ediyo..oyun fb nin kontrolunde ankaragucu bi pozisyon buluyo ve gol oluyo ama nası oluyo?rustu den dondukten sonra top adam pası attıgı gibi 4 kisi(bunların arasında golu atanda) ofsayt ta..isine gelince el farkını bile ofsayt olarak yorumlayan yan hakemlerimiz 4 futbolcunun ofsayt ta oldugunu gormuyo..

bu durumu goruyoruz sora fb hakem le mac kazanıyor!! gibi laflar edenler var..

eminim fb cıkacak 2. yarıya oynayacak futbolunu 1-2 gol daha atacak alıcaz bu macı ama bu durum sinirlerimi bozdu..

aynı takımlar bjk gs gibi takımlar la oynadıklarında gelin bize gol atın 3 puanı alın gidin dercesine oynarken aynı takımların fb karsında final oynarmıscasına istekli olmaları dusundurucu bi durum..fb nin hic bir macı beles degilken hala fb hakemle mac kazanıyo yok serbest vuruslar olmasa fb puan alamayacak gibi yorumlar yapılıyo..

bi de stad tan i.. fb olamazsın sampiyon gibi laflar geliyo..bu durumda insan ulan siz mi sampiyon olacaksınız?? diyo gercekten..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi iyi de "FB'liler hakem hakkında konuşmaz bahane bulmaz" diyen siz değil miydiniz her konuda? Demek ki bu iddia da "FB taraftarı küfretmez"den daha gerçekçi değilmiş.

İddiaya gelince, üstüste haftalar boyunca çok bariz ve artık herkesin sağır sultanın bile bileceği kadar çok fb lehine hata yaptıktan sonra hakemler ve yavaş yavaş insanlar "e iyice suyunu çıkardınız" dedikten sonra hakemler de korkabilir artık, normaldir. Hani "E artık en ufak fb lehine gibi gözükecek karar versem hemen şikeyle suçlanacam" korkusuyla tam tersine fb alehine karar veriyor olabilirler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar cıkıp berebarlik icin oynasalar ya da bu macı alacaz baska yolu yok!!! diye cıksalar tamam yenseler hll diyecem fb kotu oynadı kaybetti diyecem de amacları sadece fb e zarar vermek bi mac goster bana rewendor bi takım size karsı beraberlige oynasın pozisyon olmadıgı halde ufak bi degme sonucu bi yeri kırılmıscasına yerlerde yuvarlansın macı yavaslatsın bole bi mac var mı yok iste..

yukardaki post a eklenti..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer bir ligde en yakın rakiplerine bile küçümser ve aşağılayıcı gözlerle bakarsan, kendi herkesten üstün görürsen, diğer takımlara değer vermez davetlerini reddedersen, her fırsatta onların kuyusunu kazmaya çalışırsan, hele ki anadolu kulüplerinin gelirlerini kesmek için elinden geleni yaparsan, onların kuyusunu kazıp kendi menfaatlerin doğrultusunda Türk Futboluna bile meydan okursan, bir de bunların üzerine ligde herkesin şaibeli şikeli dediği (gerçekten öyle ya da değil o konuya girmiyorum) ve herkesi kızdıran hatalarla o kadar puan toplarsan doğal olarak sana kin beslerler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hikmet karaman dertliydi gene
2.golde fair play e yakışmıycak hareket yapmısız ordan kopmus maç..
"biz topu taca attık sonra onlar bizim sahamıza geri verdiler topu , sonra baskı yaptılar , sonra korner kazandılar , sonra golü attılar , olacak iş degil" diyordu :D

yürü be hikmet hoca kim tutar seni :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...