Faerdun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Bizede girmişti 4 ay önce balkon kapisinin demirini kapamayi unutmusuz akşam direk girip balkonun kapsini acmislar bi sekilde adamlar master olmuslar,biz bütün aile + kediler (hö :)) evdeyken elini kolunu sallaya sallaya dolasmis adam,hicbisi duymamisiz büyük ihtimal bizede sıktılar sprey den argh,allahtan fazla bisi götürmediler biraz para calmislar, ah hele bi kalksaydim aldigim gibi kılıcımı adamin enseye srak![hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 ya utanmadan nasi benim evime girip benim kutsal mekanimda dolasiyor ya bu herif ? nasi kirletiyor ya ? denk getirirsem bir cakarim kafasina dunyasini degistiririm.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 bana da sikmis olabilir de kapali olan kapimi acsa uyanirim cok gurultu yapar kapi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 sok cihazi mi alsak ne yapsak.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Genede evde bişiler duyunca erkeklik yapmamak lazım pek fazla. Ses falan çıkarıp kaşırmak lazım. Malum kullanamıyacağın silahı kaptırmak var birde hırsıza. Yani adam vurmak yaralamak o kadar kolay işler değil.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 bi tedbirler alicam. savastaymis gibi hareket edicem evde bundan sonra. demirinden tut isiklandirmasina kadar gerekirse cctv koyarim essegin evladi kopek ne hakla baskalarinin kutsal mekanina giriyor. para almis bi sey degil aldigi para benim evime girmis it ne desem az.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Eşyayı almasından çok seninde dediğin gibi sana ait olan kalene girmesi insanın sinirini bozuyor. En kısa sürede taktır demirleri falan.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 geçmiş olsun... yatağımın yanında 1 bıçak 1 demir beyzbol sopası 1 de üstüne çivi çakılmış yarım beyzbol sopası(aynı spiked club :) ) var. ama adamı görsem tırsarım kullanamam heralde :) bide bişi duydum adama 1 el ateş ettiğinde yada 1 kez bıçak soktuğunda suçsuzmuşsun ama 1den çok yaparsan suçlu duruma düşermişsin.[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 1den sonrası keyfe mi giriyor? Göz yaşartıcı spray falanda bir çözüm ama dediğim gibi kullanamazsan o silahların hepsi sana geri tepebilir.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Balkona tuzak kur. Misinayı bir bardağa bağla adam bir şekilde girerse takılır bardak kırılır daha girmeden kaçar bari.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 gecmis olsun...[hline]Efenim, abuzittin mi..?Hödö oda kim? Comanchero Enstitüsü 1.Ögrencisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 said: ConspiratoR, 10 September 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bide bişi duydum adama 1 el ateş ettiğinde yada 1 kez bıçak soktuğunda suçsuzmuşsun ama 1den çok yaparsan suçlu duruma düşermişsin. evt dorudur nefsi mudafaa savunması 1 el den fazla ates edersin yapılamaz zaten mantık geregi adamı durdurmak icin bi el ates etmen yeter ha tabi silah ın otomatikse o zmn abartabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 nefsi müdafayı da kalashnikofla yapmayın isterseniz[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 abi adamlar 20 katli sitede 15 bilmemkacinci katta evlere celik kapiyi kasasiyla birlikte sokup giriyolarmis ya ? demir fayda edicek mi ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 ama kapı binanın içinde. ses duyulmaz adam görülmez. seninki ise dışarda olduğu için millet görür.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 10 September 2003 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 nefsi mudafaa diyosunuz da, boyle isiklari yanik, iceride adam oldugun bildigin eve de hicbir seye guvenmeden allaha emanet girilmez. cekti adam bicagi. sen bir el uyari atesi attin. ne olacak ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 dogru soyluyo unity en iyisi tedbir. yani girmesine firsat vermicen.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 arkadasimla bulustum karakoldan ciktiktan sonra, adam bazi olaylari anlatti, sunu anladim ki bu itler girmek istedikten sonra engellemenin imkani yok ki ? adamlar 15. katta dan dan dan vurup bir celik kapinin kasasinin cevresini cevreleyen siva ve tuglayi kirip kapiyi oradan komple oldugu gibi cikarip iceri giriyorlarsa ister demir ister mg 42 yerlestirsen oraya yine girer.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 adamalr gırmek ıstedıkten sonra gerısı hıkaye[hline]Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 ya ben bu olaydaki serefsizligi anlayamiyorum. burdaki seref boyle kahve arabesk agziyla seref degil. onursuzluk. ya nasi bi adamin kutsal mekanina resmen tecavuz edip hatta adamin suratina yataginda sprey sikip adamin evini seedersin ya ? resmen tecavuze ugramis gibi hissediyo insan kendini. adami surda su an bulsam ne olacak demeden sille tokat girerim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 mm.. vazgeçtim kötü yerlere gidebilir... ayrıca geçmiş olsun. insan başına gelince daha ayrı düşünüyo işte. [hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 10 September 2003 18:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 hayir insan kendini emniyetsiz, diken ustunde hissediyo ha. nasi uyuycam ben ? uyumasam dahi girebilir herifler. var mi otesi. insan koridorda yururken biliyo ki ordan evine tecavuz eden biri gecti.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 hırsız istemeyen de sitede veya benzeri bi yerde oturmalı. olmuyosa alarm işe yarar. can sıkıcı bi alet ama hırsız kaçırtıyo. tabanca tüfek için ise aman derim. öldürmeyelim biz o adamı.. ki evde başka kazalara da sebebiyet verebilir.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 bizde alarm taktik işte olaydan sonra balkon kapilarina hatta para biriktiriyorum kızılötesi ısın sistemi kuracagim eve[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 said: Faerdun, 10 September 2003 19:11 tarihinde demiş ki: bizde alarm taktik işte olaydan sonra balkon kapilarina hatta para biriktiriyorum kızılötesi ısın sistemi kuracagim eve[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry kızılotesı ne ıse yarar yahu[hline]Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar