Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evlendim :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet Arkadaslar Rebel Olmama Ragmen Gonlumu Bir Imp Güzeline Kaptirdim :) 17-18/03/2006 Gecesinde Evlendim :) Bu Aksam LJO Toplantisindan Sonra Bir Kutlama Yapicam :) Herkezi Bekliyorum Oyunda Tell Atarsaniz WP Yollarim :) Herkezi Bekliyorum :) Evlendigim Kiz Supriz :)

Not : LJO Toplantisi 7'de Basliyor 8 - 9 Civari Bitiyor...9.30 Civarindada Kutlamaya Baslariz :)

Server : Eclipse ( Diger Serverlardadan Ent Acip Gelin :P lvl 1 Pvp Cok Zevkli :) )
Nick: Anron
Mesaj tarihi:
oyunda tell atarsaniz dedigim gibi wp yollayacagim ilk nikah islemini Naboo'da Amidalla's Beach'te Yapicaz :) Ordan Henüz Kararini Tam Veremedigim Bir Yerde Yapicaz Güzel Cantina'si Olan Bir Sehirde Yapicam Herkeze Wp Aticam :)
Mesaj tarihi:
emre! pembe panjurlu evimiz olacaktı hani bana bunudamı yapacaktın hain erkek!!

imp lerin özünde var işte arkadan vurma!
başı yukarlarda demek istedi ulu sanırım:)

[ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 21:42 tarihinde, GwindonSurion tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
rofl evet isimi bitirdim :P geldim farinal cok gec geldin abi sen :) sadewce evli ciftler kalmisti orda bizimde isimiz vardi malum :P gelen arkadaslara cok tesskurler maillarla kutlayan arkadaslarada :) resim ve video aldik adres vericem bi koyim nete :)

Arkadaslar Ayrica Kizimiz Rebel Olmustur :)

Yengenizin Adi Xaviaxe :) ( duellerde milleti db'leyen evet lol )
Mesaj tarihi:
darkrider ne???!?!?!?!?!?!? rofl kopanzi anlat bakalim ne is :D

kiza sorucam bisi yaptinizmi diye

[ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 23:22 tarihinde, Netcafe tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
abi degistim walla rebel oldum takiliyom famivle birlikte temiz kalpli cocuklariz artik rebel olduk :P

[ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 16:07 tarihinde, Netcafe tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...