Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Roberto Carlos Sezon sonu geliyor..


Trasty

Öne çıkan mesajlar

Carlos sezon sonu

Roberto Carlos transferine sponsor olan Avea ilk adımı attı. Yıllık 2.5 milyon Euro için teminat mektubunu hazırladı Sözleşme sezon sonu imzalanıyor.
Hakkında aylardır papatya falları açılan Roberto Carlos sezon sonunda Fenerbahçeli oluyor. Real Madrid'in Brezilyalı sol kanat oyuncusu yıllık 4.5 milyon Euro'ya 3 yıl sarı-lacivertli formayı giyecek. Transferin bittiğinin ilk işareti dün verildi. Brezilyalı yıldızın alacağı paranın yıllık 2.5 milyon Euro'luk bölümüne sponsor olan Avea firması, Yapı Kredi Bankası ile anlaşarak teminat mektubunu hazırladı.

Her yıl için kalan 2 milyon Euro'yu ise Fenerbahçe kendi kasasından ödeyecek. 3 yıl için Avea'nın 7.5, Fenerbahçe'nin ise 6 milyon Euro ödeyeceği Brezilyalı oyuncu, 13.5 milyon Euro'yla Türk futbol tarihinin en pahalı transferlerinden biri olacak. Mükemmel kariyeri ve dünyaca tanınmasının yanı sıra Roberto Carlos, Fenerbahçe'nin uzun süredir sıkıntı çektiği sol kanattaki derdini de bitirecek.


Kaynak : Sabah Gazetesi
Fenerbahce.com tarafındanda tastiklenmiştir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahce.org hiç bir zaman transferde imza atılmadığı sürece tastik etmemiştir.

Fakat şöyle bir gerçek vardır ki Fenerbahce.org tüm transfer haberlerini yalanlamıştır gerçek teşkil etmemesi durumunda..

Şuda bir sonuçturki Fenerbahce.org son 2 haftadır Transfer hakkındaki gelişmelerin hiç birini reddetmemiştir

Geçmişi irdelerseniz Yayımlanan haber maximum 2 gün sonra reddedilmiştir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gelirse büyük transfer.

gerçi mevkiden kaybediyor biraz. roberto carlos ayarında bi forvet olsa forma satıslarından 2 senesini çıkarırdı fener.

yine de büyük transfer olur. büyüklük büyük transferler gerektirir keşke bizim yönetimde büyük oynasa
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada zihinler bulanmasın, ben de fenerliyim ve carlos'un gelmesini herkes kadar isterim, fakat dediğim gibi, fenerbahce.com hiçbir niteliği olmayan bir oluşumdur gözümde, herhangi bir gazetede çıkan herhangi bir haberden farkı da yoktur orda yazanların. e sabah alelade bir gazete olmasa da transfer konusunda her gazete atıp tutabiliyor, o yüzden resmi yerden bir şey görmedikçe BEN inanmıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Anlıyorum.. Dediğim gibi bu topici ben haber ilk çıktığındada açardım ki bu avea sposnorluğu haberinin ilk çıktığı zaman 3-4 hafta öncesine dayanıyor.. Diğer basın örgütlerini (TV) Takip ettiğim kadarıyla herkes bu işin iç yüzünü tastiklemekteydi ve Geçen hafta Star'daki Telegol Programında Serhat Ulueren tarafından yapılan açıklamanında bu topici açmamda katkısı büyüktür.

Fenerbahce.org bu haberi uzun süredir yalanlamamaktadır.. ki buda gelişmelerin en azından büyük bir çoğunluğunu tastiklemeden ibarettir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Haftalardır bekliyorum yalanlamıolar.. Benim topic açmamı beklediler heralde



Daha önce çeşitli tarihlerde açık ve net olarak yalanlamamıza rağmen, ısrarla ve belli bir amaçla bir kez de 18.2.2006 tarihli Fotomaç Gazetesi’nde Roberto Carlos’un transferine ilişkin olarak yapılan haber, tamamen hayal mahsulü olup gerçek dışıdır.

Bu haber içeriği transfer ile kulübümüzün bir alakası olmadığı gibi sponsorumuz Avea’nın da hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.

Söz konusu haberde ‘Fotomaç, Roberto Carlos ile yapılan sözleşmeyi ele geçirdi” başlığı kullanılmıştır.

Gazetecilik etiğine göre ele geçirildiği iddia edilen sözleşme neden haberle birlikte yayınlanmamıştır ?

Keza aynı gazetede Kayserispor futbolcusu Gökhan Ünal’ın transferine ilişkin haber de tamamen hayal mahsulü olup , oyuncumuz Zafer Biryol’un da psikolojik olarak yıpratılmaya çalışıldığı aşikardır.

Söz konusu gerçek dışı haberlerle taraftarımız yersiz bir beklentiye sokulduğu gibi , haber içeriği halka açık şirketimiz hakkında da manipülatif haber niteliğinde olup, bu asılsız haberlere karşı doğmuş ve doğacak her türlü yargısal haklarımız kullanılacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu konu uzun süredir tüm basında konuşuluyor tüm basın örgütlerinde ki hala inanıyorum o haberin doğruluğuna sadece fenerbahçenin iş tam anlamıyla bitmeden açıklamak istemediği taraftarıyım..

Ve haftalardır basında dolaşan bu haberin yalanlanmaması en büyük hedefti
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...