cado Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 yıl 2004 gece sanırım 1 yada 2 sıraları mp3 dinliyom kulaklık ile ses epey açık :) ve oyuna login olmak için knight ı çalıştırdım tam o sırada müzik bitti ve bir sessizlik içinde bir gürültü acayip korkmuştum ehuehuehue ahhhh koo ahhh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 abicim bunu özlemeyen mi war............ ne güseldi eskiden lagg dolu ama düzgün bi oyun..... walla eskiden aldıım zevki bu oyundan bi daha hiç alamıyacam sanırım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bunun sesini kapamak için ne kadar çok topic açılmıştı zamanında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 e sesiyle güzel kardeşim bu:D en azından ööleydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ahhh ahhh özledim lem bu orcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 :D benim arkdşım bu orcla oynadıını sölüodu ehuehhehue sözde beni kekliycek hem ok atıo hemde büyü yapıo falam diodu:D aslında arkdşım humandı ehuehuhehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 hehehhe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VeezY Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 maUHAUHAUHAUHAUHUHUxD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Kallugaya Gecer Gecmez Kopeklerle Karsı Karsıya Kalırdık.. Biraz Sola Dön Ve Yokuş aşşa Devam Et ( Tam Yolun Baslangıcında Bitane Skeleton ona dikkat :) ) Tepeden Aşşa in.. Karşında Goblinler.. Ne Güzeldi be :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
franceskototti Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ah ah eski knight nede güzeldi. hele bu login sayfayı. görünce ağlayasım geldi. hele bide character safyası yok mu. orclarda ağaç kovuğundan kalkıp geliyo insanlarda da koltuktan kalkıyo..:) eski knight hiç bişee değişilmez. nerde o eski knight lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 kılıç; Goblinlere git parti ara ondan sonra partiye alsınlar başla vokeye ondan sonra gelsinler ks yapsınlar git ordan 2k hp ile (bufflı) mekandaki tüm haunga warriorları çek hepsi yatsın bununla yetinme git eslanta voke yapmaya harpye,gelsin orda da ks partisi gecenin 3ünde iyice delirip 2.5k hp ile git 4 tane stone 5 tane giant çek bütün ksciler yatsın,hey gidi günler be!! not:Sağlam vokerdim zamanında öeh! :P Edit:imla.. [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 14:18 tarihinde, demise666 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Ehehe lvl 45-50 arası mageler ve lvl 45 olup pro acmak isteyen bir war toplanır ve aoe scorpion ve türevlerini keser :) Eslant 1 harpi slotu 3 e paylaşılır deru ve aposlara pek tenezzül eden olmaz Slot döüşleri :)) Ko unutulmaz ama ke bırakılır tek kelime cılkı cıktı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 :) ßende Okculuk Yapardim HAounga Warrior Cagirmak icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 hey gidi günler :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bogaza gidince patriot #knights spot kavgası yapardı paso ana spotta full ks ama map olarak daha iyiydi orası kesin ...:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 önceden 42lvl asas 45 lvl mage arkadaşımla DK party sinde dakika başına 3 tane kestiğimizde takla atacak seviyeye geliyordum Buff yok ac Yok o yok bu yok.. Sundries den o satılan kağıtları alıp basıyordum 480buff lol :) Hele hele DK ları toplu kesen party lere girmek için mazlum mazlum amma beklerdim pehehehey.. Ha bide Dragon Tooth a 21684651,021654521 tane n00b un skill atması felan.. attila yı potla kesen archerı görünce 5454112154 gün abi naber diye selam atmam felan.. way be baya özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bu arkadaş şimdi unkapanında yeni albüm çalışmasında. unutuldum yar kede sonbaharda golem elinde son bir buse kalmış shielde ahu huriyye etse cz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 vay kanka gelmis auhzuah saka maka ozledik ko yu yaf ke de iice cilki cikti oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ne geldiyse basima bu KE'den geldi zaten 7 an once 62-63 mageyim vardi. Frost novaydim Knights clanindaydim.(8 ay o clandaydim tek yuvamdi:() A2 spotuna girdikmi kim olursa olsun spot bizde olsun olmasin spotu almak icin ne elimizden gelirse yapardik. kimler gecmediki o spotlardan sadece knightsdan soleyecegim archangeller minnimouselar kizin1ileri ve daha niceleri. ne mageler ne priestler ne warriorlar.(roglar demiyorum cunku leechde bir numaraydilar ama neticede onlarda islerini yapiyordu:)) I miss KO. hate KE rulez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Spike ı açtığım o an Saat 11 den sonra lagdan deru apos vs. yapılamazdı her sabah kalkar pis_bufarim ın partysini yakalamaya çalışırdım hey gidi gunler... Premium alıp para yapmıştım iki tane +6 kukry +6 chitin set almıştım ne guzeldi be ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ko özletmiş kendini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 :( ne günlerdi bea 60 olmak için saatlerce oynardık 60 oldukta ne oldu char elimizden gitti ama gene de 60 a gelene kadar çok zevkli geçmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 towndan çıkınca önümüze gelen yaratığı peşimize takıp towna sokmak ne zevkliydi beee.Ama artık ne cafem var ne de knight oynuyabileceğim bi cafe :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brc_gondor Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 cypherin ilk açıldığı zaman ko wardı we dupe vs şeyler yoktu(yanlış hatırlamıyorsam).KE nin geldii ilk gün bug üstüne bug we dupeler başladı:(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar