Balik_ekmek Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 beyler ben bu oyunu saolsun paticik.com sıtesınden gordum baya bı baktım fln ama cd sını nereden bulucam nasıl oynıyabılırım bıraz yardım edermısınız oyun ıcı soruları oyuna gırınce sorarım artık ama nasıl baslıcam oyunu nerden temın edebılırım turk serverı warmıdır bıraz bılgılendırırsenız sevınıcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Oyunda sadece yurtdışı server var. Web sayfasından DW edebiliyorsun oyunu ve 1 hafta deneme oyunu oynayabiliyorsun daha sonra para vermen gerekiyor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Orcas Kirpi Absolu Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Kadıkoy e gelme sansın varsa oyunun CD sını verebılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Buradan ücretsiz CD ısmarlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 bide bunun notum warsı yollayanı olsa ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 NW cdsine gerek yok, normal 14.7'nin uzerine 6 yada 7 mb (onlarda voice filelar vs) bisiy internetten indirince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 ftp://ftp.funcom.com/cd/AnarchyOnline-TheNotumWars.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 saol dis siteden indirdim saol Chrysaor bunu gecici sürelik acık bırakdılar sanıyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar