Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shaman vs Rogue

cabbarnuke

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar şu an rank 10 bir shamanım var ;üstümdeki herşey rank item; 4.5hp ; 31/0/20 elemental sham; aslına bakarsanız blue bir rogue hp'mi %80 in altına indiremez ne kadar iyi bilirse bilsin (mount üstünde başlıyorum artık duellere ) ; epic bir rogue şanslıysa yener oda nadir ama sorun şu ; serverdaki en iyi epic seti tamamlamış bir rogue ve rank14 rogue'yu yenemiyorum.ukalalık olarak almayın ama cidden kafayı takmış durumdayım; acaba benim bilmeyipde sizin bilebiliceğiniz ilginç bir taktik varmı diye sormak istedim

+totemler dizilir(magma +poision cleans +eb)
+catseye ultra google takılır
+elemental furry açılır
+totem etrafımda çember çizilir
--- problem ; sap
sap yersem 40sn; tüm totemler tek tek gidiyo ki en önemlisi poision cleanse and earthbind
warmode'a girmek için domuz purge ediyorum artık
bu seferde lightning shieldı kapatmak zorundayım
(bide dueli kaybedersen domuz öldürüyo :D )
+rogue yu gördüm yada orc stun resist
+flameshock
+yan koşaral roguedan kaç ; frostshock+searing(olurda sprint le yetişir stun ederse warmode dan çıkamasın diye)
+kite to death
+flameshock u yenile
+/cheer

+stun yersen küfret ;
+ insignia
+ab dmg absorb trinket
+ls refresh
+kite

şimdi roguedan yankoşarak kaçmak yerine içinden geçmek dahamı iyi? yankoşsanız bile sırtınız dönük kaçmış oluyosunuz

Warmode'a geçmenin başka yolu varmı?

ve hiçbir şekilde highwarlord'un stun ından çıkamıyorum
kitelamak imkansız

gnomish net o projector de işe yarıyo ama malesef güvenilir diil

Bu soruların yanı sıra dediğim gibi hiç aklıma gelmemiş , özellikle bir rogue nun cevaplıyabiliceği tipten bir taktik mevcutmu?

(NS diyicekler için ; rank kastığım için EF benim için daha önemli)

[ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 15:46 tarihinde, cabbarnuke tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle şunu belirteyim, şahsen rogue olsam ve sırf combat'a girmek için civardaki moblara purge atan biriyle daha fazla duel yapmazdım, hoş rogue'la duel saçma geliyor bana ya neyse.

Combat'a girmek şimdilik uzakta olan bir mob'a auto-attack yapman(mouse sağ klik) yeterli. Şimdilik diyorum çünkü 1.10'da bunu kaldırıyorlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

Iyi ekipmanli rogueyi her seferinde yenebilmek icin.
1. pvp trinket
2. NS
3. 4.5k üzeri hp
4.Kalkan
gibi etkenler olmasi gerek.
poi cleanse totemi mümkün oldugunca uzagina birak blind+bandaj muhtemelen oom eder seni yada ona seni öldürmeye yetecek kadar hp kazandirir.

Viswag ve üzericombat rogue,Perd bladeli hatta gutgoreli sealfate+vigor veya barmen spec rogue seni pvp trinketin takili deilken veya 2h silahin takilyken yakalarsa cheapshoot+kidney yeterli olacakdir öldürmek icin.
Ns yoksa işin çok zor a girer kiteye alamazsan.

ps : Şaman süx!

[ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 17:19 tarihinde, Regalya tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ud rogue um var ve normalde msj atan biri deildim buraya surekli okumakla yetiniodum ama cok teknik bi msj oldugunu gorunce dayanamadim msj atiorum bu oyundaki hayatim rogue la surekli pvp ile gecti ve shaman larla dogal olarak duel yaptim olay pvp e ye donusmedi ama sole soyliyebilirim iii oynayan ve orta seviyede giyinmis(tier 1 (NS)) rogue yenmen imkansiz diim cunku muhtemelen stunlock tan cikmicaksindir tek kurtulan class genelde paladindir cunku stunlock ta balon acabilme yetenegine sahip olduklari icin kurtuluolar yok sa onlarda kurtulamazlardi eminim tavsiye olarak capraz kosman ama dedigim gibi bi oyuncu ise zaten olusun demektir sap le basliosa eyer restealth cs+g+ks+bs+tea+bs+bs yasiosan eger blind restealth veya vanish cs+c+evis olusun demektir bu sadece bi verisyon bunun gibi cok fazla turete bilirim o anki duruma bagli

[ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 18:59 tarihinde, Ayarsiz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

duel başlamadan totem koyanlara sinir oluyorum ben :) duelin bi anlamı kalmıyo yani bence. aynı şekilde ae spamleyen mageler ve flare spamleyip trap üstünde oyuran hunterları da ekleyebiliriz bu kategoriye. herneyse, roguelar diğer classlara gelen revamplarla birlikte bazı classlara karşı aşırı güçsüz bir duruma düştü fakat yine de crippling poison çok büyük bir avantaj. ama iyi oynayan bir shaman NS varsa bi rogue'u alır derim eğer çoook aşırı bir gear farkı yoksa :) tabii istisnai durumlar da olabilir. ben gider adrenaline rush, blade flurry ne varsa açarım kidney shottan önce öldürürüm ama duellerde 3 dakikadan fazla olan cooldownları kullanmayı sevmiyorum :)
kısacası! rogue çook cooldown dependant bir class.gear ve yetenek eşitse shaman > rogue :)

edit: o_O konudan sapmışım sanırım biraz. beni duelde yenen shamanlar genelde frost shock spamleyip 1h+shield kullananlar :) 2h shaman vs rogue = dead shaman

[ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 20:57 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@Ayarsiz
Güzel yazmişsin ama bazi faktörleri göz önünde bulundurmuyorsun bi rank 10 seti ile bile 5k hp yapiyor şaman ki bu stunlockdan cikma şansi verir prep değilsen ki çoğu rogue artik noob prep buildle oynamakdan ziyade vigor gidiyor buda ns şansi birakiyor bununla birlikde rakip taurense stomp+heal şansida doğuyor ki en uyuz olani 3 totemi aralikli birakip earthbindin dibinde duran veya cheapshot a bastigin gibi pvp trinketi ile çikip kiteye dönen şamanlardir.
Bence en etkili yöntem gouge poi totemi kirip blind sonrasi adrenalin rush ve imp kick birleşimidir bunlar olunca brutality blade bile kafi gelecekdir 5k civari hpli şamana.
Sosyal ağlarda paylaş

duel de yenmek ne ifade edior o kadar totemi dizp sonra cats eye trinklet cart curt takmak.bir kere duele baslamadan önce eger gercekten kendini denemek istiorsan ne totem dikeceksinne de ekstra kullandigin bisey olmicak.onun disinda ns olmadan iyi bir rogue yenemessin.rank 14 ve iyi oynayan bi rogue ise her seferinde keser seni totemlerini de diksen :).ns yoksa unut
Sosyal ağlarda paylaş

1.si duele 4 totem le başlamak biraz fair play davranışına uygun degil genelde dedigin gibi başlayan shamanlarla direk duelden gidiyorum..

2. olarak Rank 10 shamansın ve 31 elementalsin rank setleri melee shaman agırlıklıyken elemental shamanla oseti kullanmak biraz garip geldi

Bide ukalalık gibi algılama ama blue dedigin roglar % 80 'e indirememesi birazda kapıştıgın roglarla alakalı bence bi sword rog elindeki silahı ne olursa olsun baya bir stunlock yapabilir isterse..

Bence warrior ve rogların ilacı lightning shield ı sürekli yenilemekte yatıyor..

Elinde 60'şar dps lik bwl ve AQ 40-man droplarıyla gelen bi rogla açıkcası duel yapmam uyuz oluyorum çünkü sword roglara :)
Sosyal ağlarda paylaş

rank setleri melee shaman ağırlıklı değil shaman rank setleri ne adam gibi attck power werir ne adam gibi agi onun yerine mass sta int basar accık spell damage accık da crit al sana rank seti die sunarlar önüne
rogue vs shamana gelince ne yoksa yapacaan en ii şey gnomish shirink raydir chep shootan çıkınca direk bas ki stunlock ta kesilme (kısa bi hesap 250 attck power 250/14 den 17.85 dps yapar çok ii bi değer rogue a karşı) yabii shield kulandını vs vs sayıyorum ama açıksa konuşmak gerekirse rogue > shaman orc deilsen orc san skill > all bi de bi kaç şey soracam otemle vombata başlamak faairplaye yakışmıo dien arkadaşlara roguelar posionsuz başlasın casterlar self buffsız başlasın warriorlar battle shoutsız başlasın palalar bless we sealsız başlasın demek gibi bişi ha akıllı shaman 3 ten fazla toemi aynı anda yere bırakmaz o ayrı konu tek 1 durum dışında balance druid ona karşıda manasını bitirmek için atılır stoclaw rank 1 zavallı adam da EB die paso nukeler (2 claw 1 EB anlamasın die :P)
Sosyal ağlarda paylaş

yok artık oldu poisonsuz başlayalım :p poison sürmek stealthtan çıkarmasın bana uyar valla hehe. sonuçta rogue vs herhangi bir class duelleri yanıltıcı oluyo çünkü roguelar tamam sağlam vuruyoruz ama inanılmaz düşük survivability var vanish fln yoksa. yani açılışı alırsak bir şansımız oluyo en azından :) zaten shieldlı bir shamanı stunlock yapmak bayaa zor
Sosyal ağlarda paylaş

rouge lar duellerde en sansız class tır lar zaten.. bence o yuzden rouge la yapılan dueller yalan üstüne kuruludur..
rouge un olayı nedir gizlilik.. peki siz duel de bi rouge un saldırıcagını bildiğinize göre nerde kaldı gizlilik ?

Onun dısında totemleri gereksiz yere dizen shaman bence ziyan dır.. dogru zamanda uygun totemi atmasını bilsin hiç dikmedende başlar ...
Sosyal ağlarda paylaş

@Bloodthirst

FairPlay'den kastımı nasıl anlamadın merak ediyorum..

EPL , WPL de takılırken casterların self bufflaru üzerlerinde olur rogların poisonları sürülü olur ..
Ama shamanlar 4 totemi sırtına baglayıp gezemez saldırı anında atar ne atacaksa..
Ki ne farkeder rogsam baktım shaman dikti 4 totemi geçti ortasına duel başlar 1dk beklerim sonra çıkarım olan adamın manasına olur..
Sosyal ağlarda paylaş

shamanın duel öncesi totem dikmesi bencede normal değil kendini geliştirmek adına hiçbir şey katmaz ona

trap atıp flair yağdıran hunterlara zaten kılım öyle duel olmaz bide oh nasıl koydum gel beni yen kolaysa muahah diye eziklikler yapmıyolarmı

sonuçta duelde rogue yendim diye sevinmeyin eğer duelde zar zor yendiginiz bir rogue varsa bilinki sizden daha iyidir sizin ondan haberiniz olmadan saldırdıgında sizi kolaylıkla kesebilir

zaten rogue'un en büyük silahı stealth habersizce ansızın saldırmak ama duelde bunu elinden alıyosunuz adamın

shieldla bekleyen priest
arcane exp.spamleyen mage
binbir totem diken shaman
trap + flair ile bekleyen hunter ki bu en ezigidir
stun yemeden rogue'u görmek için oraya uraya zıplayıp sizi görünce deathcoil basan warlock
habire demoralizing shout basan warrior

rogue'a karşı avantajlı başlıyor duele.

belki cry more noob diceksiniz ama duelde diger classların böyle yapmalarına çok gıcık oluyorum bir rogue olarak
Sosyal ağlarda paylaş

Shamanlarla düel yapmadım hiç alliance olduğum için ancak şunu rahatlıkla söyleyebilirim. NS olmayan bir shaman direk kolay honor. Ns varsa shaman kardeşde olay Şans/kim iyi-kim kötü/ping vs şeylere bakıyor. Orc shaman sa ve salak değilse ölmesi çok zor oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Olay totem atılır atılmaz muhabbetine dönmüş ama shaman olarak wf ve ls dışında buff ımız yok ve totemlerde kısaca sabit "buff" lar . Bence duelden önce totem dikmek gayet doğal ; tabi en azından 3 2 1 countundan önce atmamak daha hoş;

rank seti tamamen elemental shaman ağırlıklı diyebilirim
şu an üzerimde ve %2 melee crit 8 str 6 agility veriyor :D
gerisi tamamen +spell dmg +int +str +spell crit

av de exalted olduğum zmn ve 2 libramla 4.950hp ye ulaşıcam +ns 1800hp +defilers talisman 600hp
1 kezde lesser heal desek 1k yani kısaca 8.4k dmg almam lazım ölmek için; bu süre zarfında sadece lightning shield ı stun aralarında replanish etmem rogue yu öldürmeye yeterli(alın size tartışıcak bi konu daha :) )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...