Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Aşk şehvettir denmiş de bence yanlış düşünülmüş. Şehvet düşlemeden de bir aşk çok güzel yürüyebiliyor. (Bkz. Ben) fiona'nınki kimse kim. Konu bu değil. Yani kimle olan ilişkisinin bittiği değil. İlişkisinin bittiği. Hiçbir şey hissetmemen şu an için daha iyi fiona'cım. Çünkü bir düşünsene. Ya o sana karşı hiçbirşey hissetmezken, sen onun gözlerine baktığında, sesini duyduğunda, ona temas ettiğinde veya onunla ilgili bir şey gördüğünde için acıyor olsaydı. Acıların en kötüsüdür bence o. Kafaya takmamak lazım aslında. Hayat kısa sonuçta. Ne zaman öleceğimiz hiç belli değil. Belki ben bu postu attıktan hemen sonra ölücem. Orası hiç belli olmaz. Kısacası üzüntülere kafayı fazla takmadan, mutlulukları uzatmak lazım. Kimin ne yaptığı, ne dediği, ne düşündüğü umrumuzda olmadan. Birisini sevmekten önce yaşadığımız hayatı sevmek lazım bence. Söylenildiği gibi.. Sevgi ile kalın dostlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 böle topicleri okudukça içim gidio sanki bna ait şeylerde bi gün bitip gidecek gbi oluo :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Bir ilişki biter ötekisi başlar değil mi ? Off ya üzüldüm. Bir an `Aynı şey benim başıma gelse`dedim... Allah düşmanıma vermesin. Umarım ilerde mutlu olursunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bu "bır gider bırı gelir" , iste "daha kimleri bulursun", "hicbise hissedemiıorum zavallı ben" vs diyenler sankı olayı fazlasıyla gırgıra vurmus.bıse yazmasanız daha mantıklı olurdu sıze onemlı gelmıosa dı mı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Aslında bizler arzulanana değil arzulamanın kendisine aşığız demiş Nietzsche Hehe gerçekten de öyle takma kafana ayrıldığında üzülüyorsan zaten geçmişte mutlu olduğundandır.Önemli olan da bu zaten mutlu olmuşsun,daha da mutlu olacaksındır.Haydi hayatında başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 said: canın sıkıldı ilişkiden, işi duygusallığa vurup yüzeysel değilmişsin gibi kurtarmaya çalışıyorsun. hiçbirşey hissetmiyorum ühühü zavallı ben. lol bunların baska bı versıyonu da sıkılınca "hala cok sevıyorum ama olmıcak ayrılmamız lazım" modelıdır. ortaya cıkması muhtemel vıcdan azabını kendını kandırarak yok etme cınlıklerı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 hahahah Eren yakında sende penceremden ölüm manzarası izliyorum intiharın eşiğindeyim diye topic açıcaksın hissedebiliyorum =P [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 15:13 tarihinde, chrounos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 said: bu "bır gider bırı gelir" , iste "daha kimleri bulursun", "hicbise hissedemiıorum zavallı ben" vs diyenler sankı olayı fazlasıyla gırgıra vurmus.bıse yazmasanız daha mantıklı olurdu sıze onemlı gelmıosa dı mı??? Internet forumlarındaki insanların duygusal sorunları ne kadar önemli gelebilir ki tanımayan birisine? Başlığı açan belli ki başka insanların bu konudaki görüşlerini istemiş, alt+s yapacak kadar önemsemeleri yeterli oluyor bu durumda. Ayrıca kısa ve/veya iğneleyeci açıklamalar neden gırgır/dalga oluyor hemen? 500 kelimelik essay yazmak şart mı böyle bir konuda? Genişletecek olursak; "Hiçbişey hissetmiyorum, ühü!" = Karşındakinin aptal olduğunu ima etmek, kendini kandırmak ve vicdan-i hesaptan kıvırmaya çalışmak. Canın sıkıldı tekmeyi bastın, yüzeysel açıklamalar uydurmak yerine ya a) bir sonraki ilişkinin bu şekilde bitmemesi için kafa yapını biraz değiştirmeye çalış, b) yok öyle değilse, bu tip ilişkilerden haz aldığını / memnun olduğu itiraf et başka birini bul eğlenecek/sallayacak, c) bir ilişkiye girerken "Bi saniye, force'da bir dalgalanma oldu, artık hiçbirşey hissetmiyorum, bitti!" kadar kolay son verebiliyorsan herşeye, ve karşındaki insanın bunun farkında olmasını sağlamadıysan (a.k.a. yanlış yönlendirme, iki-yüzlülük), yaptığının ne kadar doğru/yanlış olduğunu değerlendir. Ama tutup da kendini hem kendine hemde başkalarına duygusal vıdı vıdı yoluyla haklı çıkarmaya çalışmak biraz acınası bir durumdur şahsi kanaatimce. Başkalarına karşı dürüst olmana gerek yok ama kendine karşı olman lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 şöyle.. onun çok fazla sorunları vardı.ben psikoloğu,annesi gibiydim.onunkilerden bana sıra gelmiyodu.içten içe kendime itiraf edemesemde sıkıldım ve bunaldım sanırım .şimdi o yok ,hissettiğim şey tuhaf bişey.yalnızlık desem bilmiyorum..belki de çok alıştım hep yanımda olmasına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 üzüldüm senin adına,zor olsa gerek...ama alışırsın varlığına alıştığın gibi yokluğuna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bnce varlığına alşmakla yokluğuna alşmayı bir tutma beee çok zor yokluğa alışmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 adnan mıydı adı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 said: @Exodus demiş ki: ( Edittir bu satir ) Genişletecek olursak; "Hiçbişey hissetmiyorum, ühü!" = Karşındakinin aptal olduğunu ima etmek, kendini kandırmak ve vicdan-i hesaptan kıvırmaya çalışmak. Canın sıkıldı tekmeyi bastın, yüzeysel açıklamalar uydurmak yerine ya a) bir sonraki ilişkinin bu şekilde bitmemesi için kafa yapını biraz değiştirmeye çalış, b) yok öyle değilse, bu tip ilişkilerden haz aldığını / memnun olduğu itiraf et başka birini bul eğlenecek/sallayacak, c) bir ilişkiye girerken "Bi saniye, force'da bir dalgalanma oldu, artık hiçbirşey hissetmiyorum, bitti!" kadar kolay son verebiliyorsan herşeye, ve karşındaki insanın bunun farkında olmasını sağlamadıysan (a.k.a. yanlış yönlendirme, iki-yüzlülük), yaptığının ne kadar doğru/yanlış olduğunu değerlendir. Ama tutup da kendini hem kendine hemde başkalarına duygusal vıdı vıdı yoluyla haklı çıkarmaya çalışmak biraz acınası bir durumdur şahsi kanaatimce. Başkalarına karşı dürüst olmana gerek yok ama kendine karşı olman lazım bence. Exodus'um kardeşim, değerli patim.. Yapma boyle, yuzeysel alma herseyi hata yaparsin, 3 madde insani ve ilişkilerini açiklamaya yetmez. Sinirlama. Biraz da dedigin gibi sen gerçekci ol. Şimdi : Fiona'nin da eger eski ark'i medboy sada ya da her kim isede, yaş itibari ile 30'unda insanlar olmadigi kesin. Bu insanlar genç, benim gibi, belki de senin gibi. Biz ilişkilerimizi arkadas cercevesinde başlatiyor ve yakinlaşiyoruz, yaşiyoruz. Ama evliliklerde oldugu gibi arada tutan sebepler ne bir gecim kaygisi ne bir bagimlilik ne de kimileri için pasaport derdi yada herhangi başka bir şey. Aradaki baglar tamamen içten, hissedildigi gibi. Benim tanimim bu konuda en duru hali aşkin. Ben Fiona'nin yanindayim, nedenlerim belli olgun davranmiş, saçma mi ? Belki sizce, ama zamani geldiginde aslinda fiona'nin yaptiginin en iyisi oldugunu anlarsiniz. said: a) bir sonraki ilişkinin bu şekilde bitmemesi için kafa yapını biraz değiştirmeye çalış, demişsin ama şimdi kafa yapisini nasil degiştireceksin, değiştirsen ideal bir kafa yapisi var midir ? yada bi upgrade merkezi belki shareware'dir yoksa free mi ? İşin dalgasi bir yana. Ne yapmasi gerek, sevmiyorsun. O insani artik yaninda istemiyorsun ve haz etmiyorsun. Diger insanin hiç bir şeyden haberi yok. Geldi yemek yediniz felan, dolasiyorsunuz. Gençler opusur. Opmek istedi seni, istemedigin zaman ve istemedigin kişi tarafindan opulmenin verdigi hissi verir misin ? Ne yapmak gerek o durum da ? Kafani mi cevireceksin ? Erkek arkadasin ne hissedecek ? Ya da sen bundan 10 gun sonra yawas yawas soguttugun ilişkini senin aradigin ya da baktigin mantikla bitirdiginde bu kiz ne hissedecek ? Kullanilmişlik ? yoo kendi izin verdi. Yani kendi içinde kendini yiyecek. İçini kemirecek. Olmaz. Yaptigi en iyisidir. Takdir ederim. said: b) yok öyle değilse, bu tip ilişkilerden haz aldığını / memnun olduğu itiraf et başka birini bul eğlenecek/sallayacak, Bunu eger istiyorsan om den sana atsin ama, desin ki memnunum, eğleniyorum. Ama yazdiklarinda mantik aramadigim zaman bunu diyebilirim. Obur turlu taninmis olmak, yada her konuda postum olsun demek; bazen insani komik duruma dusurur. Daha erken gorseydim tavsiyem bu maddeyi silmenden yana olurdu. Cunku yazini palyacoya benzetirsek burnundaki kirmizi daire bu madde olurdu kesin. said: c) bir ilişkiye girerken "Bi saniye, force'da bir dalgalanma oldu, artık hiçbirşey hissetmiyorum, bitti!" kadar kolay son verebiliyorsan herşeye, ve karşındaki insanın bunun farkında olmasını sağlamadıysan (a.k.a. yanlış yönlendirme, iki-yüzlülük), yaptığının ne kadar doğru/yanlış olduğunu değerlendir. Dostum boşanmiyorsun, ayriliyorsun. İyi bir arkadaslik ilişkisini bitiriyorsun. Bunun için ne force ne de base'e bakmaya gerek var. Med-cezir'i de takip etmek gerekmez. Hissetmek gerekir. Az insan hisseder ve hisleri dogrultusunda devam eder, digerlerine yapmacik deriz. İşte istedigin buysa bu kiz bir istisna ve kaide bozmaz, tum dunya senden yana... Herkes yapma, yalandan ilişkiler... Hepsi senindir. said: Ama tutup da kendini hem kendine hemde başkalarına duygusal vıdı vıdı yoluyla haklı çıkarmaya çalışmak biraz acınası bir durumdur şahsi kanaatimce. Başkalarına karşı dürüst olmana gerek yok ama kendine karşı olman lazım bence Kendine karsi durusttur, başkasina da durusttur.. Duygusal vidi vidi goremedim ben pek. Burada insanlar biz bla bla ile cikiyoruz, demekle biz ayrildik demek arasinda ki farki biz kendi ana dilimizi acinasi duruma getirerek, senelerce turk film klasiklerini izleyerek kazaniyoruz. O kulturden geldigin belli, ama kendine karşi durustlugunun onemli oldugu kadar baskasina da durust olman onemli; arti durust olmadigi ne malum, insanlarin yazdiklari gibi hissedemeyecekleri nereden cikiyor ki ? Durustluk felan katiyorsun. Cik yalan de biliyorsan aslini soyle ama bu yazi benden 10 uzerinden 3 aldi. Sewgiyle kaaaaal ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 geçmiş olsun.bence rahatlamışsındır şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 said: Fiona'nin da eger eski ark'i medboy sada ya da her kim isede, yaş itibari ile 30'unda insanlar olmadigi kesin. Bu insanlar genç, benim gibi, belki de senin gibi. Biz ilişkilerimizi arkadas cercevesinde başlatiyor ve yakinlaşiyoruz, yaşiyoruz. Ama evliliklerde oldugu gibi arada tutan sebepler ne bir gecim kaygisi ne bir bagimlilik ne de kimileri için pasaport derdi yada herhangi başka bir şey. Aradaki baglar tamamen içten, hissedildigi gibi. Benim tanimim bu konuda en duru hali aşkin. Ben Fiona'nin yanindayim, nedenlerim belli olgun davranmiş, saçma mi ? Belki sizce, ama zamani geldiginde aslinda fiona'nin yaptiginin en iyisi oldugunu anlarsiniz. Yaptığının hatalı olduğunu söylemiyorum. Yaparken gösterdiği nedenin sahte olduğunu düşünüyorum. said: , demişsin ama şimdi kafa yapisini nasil degiştireceksin, değiştirsen ideal bir kafa yapisi var midir ? yada bi upgrade merkezi belki shareware'dir yoksa free mi ? İşin dalgasi bir yana. Ne yapmasi gerek, sevmiyorsun. O insani artik yaninda istemiyorsun ve haz etmiyorsun. Diger insanin hiç bir şeyden haberi yok. Geldi yemek yediniz felan, dolasiyorsunuz. Gençler opusur. Opmek istedi seni, istemedigin zaman ve istemedigin kişi tarafindan opulmenin verdigi hissi verir misin ? Ne yapmak gerek o durum da ? Kafani mi cevireceksin ? Erkek arkadasin ne hissedecek ? Ya da sen bundan 10 gun sonra yawas yawas soguttugun ilişkini senin aradigin ya da baktigin mantikla bitirdiginde bu kiz ne hissedecek ? Kullanilmişlik ? yoo kendi izin verdi. Yani kendi içinde kendini yiyecek. İçini kemirecek. Olmaz. Yaptigi en iyisidir. Takdir ederim. Yaptığının yanlış olduğunu söylemiyorum. Yaparken gösterdiği nedenin sahte olduğunu düşünüyorum. "Sıkıldım, yeter, bye" yaklaşımının "Ya hiçbirşey hissetmiyorum, duygusal boşluk, gözlerin anlamsız, bla bla bla" yaklaşımından daha az patronize edici ve sahte. Aynı zamanda daha acımasız ve açık, ve büyük ihtimalle birçok insan böyle bir yaklaşımı istemiyordur. Ben şahsen tercih ediyorum. said: Bunu eger istiyorsan om den sana atsin ama, desin ki memnunum, eğleniyorum. Ama yazdiklarinda mantik aramadigim zaman bunu diyebilirim. Obur turlu taninmis olmak, yada her konuda postum olsun demek; bazen insani komik duruma dusurur. Daha erken gorseydim tavsiyem bu maddeyi silmenden yana olurdu. Cunku yazini palyacoya benzetirsek burnundaki kirmizi daire bu madde olurdu kesin. Itiraf edilmesi gereken kişi ben değil kendisi veya -tercihen- karşısındaki oluyor bu durumda. Tavsiyelerin görülmüştür. said: Dostum boşanmiyorsun, ayriliyorsun. İyi bir arkadaslik ilişkisini bitiriyorsun. Bunun için ne force ne de base'e bakmaya gerek var. Med-cezir'i de takip etmek gerekmez. Hissetmek gerekir. Az insan hisseder ve hisleri dogrultusunda devam eder, digerlerine yapmacik deriz. İşte istedigin buysa bu kiz bir istisna ve kaide bozmaz, tum dunya senden yana... Herkes yapma, yalandan ilişkiler... Hepsi senindir. Yine dediğim gibi, yaptığının değil yapma nedeninin yalandan olduğu kanısındayım. Bir hafta önce canını veren, bir hafta sonra tın modundaysa, ortada bir tutarsızlık sözkonusu. Bence öncekinde bu tutarsızlık, ilişkinin boyutlarını abartıp abartıp, karşındaki insana "ya senin için canımı veririm, aya çıkarım, alpha centuari'ye uzay mekiği yollarım" şeklinde yaklaşıp, 1 hafta (7 gün) sonra "hiçbirşey hissetmiyorum, boşluk, zavallı ben!" demek nasıl otomatik olarak doğru kabul ediliyor? Zavallılık söz konusuysa böyle bir iki-yüzlülüğü kabul edenler zavallı oluyor. said: Kendine karsi durusttur, başkasina da durusttur.. Duygusal vidi vidi goremedim ben pek. Burada insanlar biz bla bla ile cikiyoruz, demekle biz ayrildik demek arasinda ki farki biz kendi ana dilimizi acinasi duruma getirerek, senelerce turk film klasiklerini izleyerek kazaniyoruz. O kulturden geldigin belli, ama kendine karşi durustlugunun onemli oldugu kadar baskasina da durust olman onemli; arti durust olmadigi ne malum, insanlarin yazdiklari gibi hissedemeyecekleri nereden cikiyor ki ? Durustluk felan katiyorsun. Cik yalan de biliyorsan aslini soyle ama bu yazi benden 10 uzerinden 3 aldi. Hangi kültürden geldiğimi bilmiyorsun. Yukarıda dediğim gibi, böyle bir iki-yüzlülüğü kabul etmek acınası bir durum, sadece karşıdaki insan için değil, söyleyen insan için de. Kendi davranışlarının sorumluluğundan/sonuçlarından kaçma durumu. Vicdani hesap vermeye cesaretinin olmaması durumu. Nihayetinde insanın kendisi kandırma durumu. Bittiyse bitti, bahane uydurmaya neden ihtiyaç duyayım ki? Çünkü, daha bir hafta önce canımı verirdim diyordum, şimdi şak diye bitirirsek hepsinin yalan olduğu ortaya çıkıyor, ki bu durumda ben yalancı oluyorum. Bunu ne ben ne de başkaları kabul edebilir. Hiçbirşey hissetmiyorum. Boşluk. Ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 hayatımda 1 kere aşık oldum.ömrümden 10 yıl gitti son 1 senede. hiç bişi düşünmiceksin.fazla dşünmiceksin.herşeyi bilmiceksin.bilmek istemiceksin.ve illa bi taraf bi süre sora kopup gidio.illa bi taraf az sever diolar ya.o kesin oluo.o zaman dönüp arkanı konusmadan gidiceksn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 hayırlısı neyse o olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar