Way Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 oynanısa bi turlu ısınamadım..ne bicim kontrol leri var mıs oyunun ya elim w a s d ye falan gidiyo haraket etmek icin mouse la sag tusa bastım kamarayı kontrol etmek icin..bu kadar zor degildi diye hatırlıyorum :) napıyım bu kontrolleri.. :/ bendede amma karakter varmıs 0_o oldum gercekten 60 channeler 52 ranger 45 thief 55 wizard bi ben bu oyunu 5 ay oynadım ne ara kasmısım bu kadar karakteri..channeler i kasarken cok zorlanmıstım diye hatırlıyorum bir kac kisiye yardım plz beni de aranıza alın 3hu muhabbetlerine girerek 60 olmustum :) birden 52 leri 55 leri gorunce cok sasırdım ne ara kastıgımı hatırlamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Kontroller harbiden zor yauwww zor alıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Shadowbane hakkında hiç rehber filan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 selamlar... professionları nasıl alıoruz lvl 5 oldum hala alamıorum karakterimi shade mage olarak actım necromancer olmak istiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 lv10 olunca starholm a git kapısında necromancer va ronla konuş necro yapar seni.. disiplin dediğin şey lv20 de geliyo. professiondan farklı.. temel oalrak Class var.. (mage fighter rogue). sonra proffesion var (necro , asassin , thief vsvs) en son disiplinler geliyo. fakrlı class lar aynı disiplini alabilir (bazılarını ) genelde karakteri iyice özelleştirmek için.. http://Www.shadowbane.com da chronicles of bilmmne yazıyo altta.. oraya gir.. sol tarafta her trlü bilgi ayrıca 1-2 tane guide linki var.. Nası karakter yaparım diyosan forumlara bak millet zamanında çok kafa patlatmış. (ben rasgele ne hoşuma giderse şeklinde yapıyorum bence öyle zevkli esas tavsiye ederim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 benim diger accounta acilmiş..ama sinavlar var simdi nisandan sonra firtina gibi gelirim belki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 3-4 saat içinde bünyem izin verirse başlayacağım oyuna.Du bakalım şimdide nerde ne olayım polemiği yapayım...(saatlerce düşünmeye başlar...)Özel bir isteğiniz varsa ona göre oluşturayım karakteri ehuehueheuheuhe....(böyle süreeeeer gider) [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 19:40 tarihinde, Bungala tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 arkadaslar brailla diye server acılmıs yeni orda bir elf kasacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 beyler asgard kascakmis eger digerleride vindi den oraya geceriz derse bence orada elf veya belirlenmiş ortka bi irk kasarsak ii olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ehe exp-para vindicationdaki gibi cok ve hızlı deil harita bombos 1 guild bile yok lol [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 19:57 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaY Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 yanı napıyoruz ben topluluga uyarım zaten characterım lvl 19 daha kaybetcek bısıım yok yenı servera gecıyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 denemekte fayda var :) siz ben oyundayım suan sehirde duruyorum nick:nymhpetamine gelin kasalım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 off be öss arifesi yapılırmı bu.nası oynucazz şimdi:d3 ay sonra aranızdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Hmm guild yok mu hmmm bu kadar hevesli türk genci mi var hmmm yavaş mı kasılıyor boşver....Yeni yenidir dünyanın yasası..Dalın...Brailla ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ehe herkes birbirini bulsun o zmn serverda ben suan oyundayım daha bisi kasmıyorum milleti bekliyorum ama cok yıgılma var bea bir spawnın üstünde 20 kisi bekliyo lol nick:nymph [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 20:25 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 asgard oyunda mısın ya tell atiyorum yok diyo sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 oyundayım ehe ayrıca ekliyim server lore serveri deil [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 20:44 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 nie actilar ki simdi server bunlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 peki hangi ırk oluoruz elf mi? ps: ad Belbleda elf mage im [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 20:55 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 parasız olunca serverlarda yıgılma oldu ztn :) uzun zamandır sb bu kadar ragbet gormemisti ondan olabilir ehe sb 2 gelincede dayıyacaklar:) fark etmiyo lore degil istedigini ol ehe [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 20:51 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 neyse ya ben eski serverlarda takiliyim ozaman..yeni playerlar bari yeni serverlara aksinlarda abarti dolmasin diger serverlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 o zaman ırk önemli değil.. peki ben şimdi pve ye daha ağırlık vermiş bir char yapmak ve para toplamak istiyorum, human templar veya neph warlock açacağım. templar açmıştım, zırhından yüksek defans alıp zor vurulur olacaktı, ama para yoktu zaman yoktu zırhları toplayamadım :) warlock mu açayım ? stamina drain, mana drain de var, havada uçup aoe atabilirim mesela.. yanlış mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 yanlış :) çakarlar grounding shotı inersin aşağı :) karşıda archer varsa öyle uçup süzülmek biraz sakat işler :) ama pvm de güzel olur tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 bende yeni karakter acacamda baya bi inceledim ama kararsız kaldım.... healer channeler olmayı dusunuorum ama ırkta kararsız kaldım hangi ırkı secsem daha ii olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 nephilim sec usta en iyisi odur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar