Bleda Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 asgard oyundamısın? 10 oldum channelerim simdi napcem soelyin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 all father rest e git lvl 10 channeler lfg de grubua gir 22 ye kadar orclarda takıl ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bedava sürede iki expansion da dahil mi ? kullanıcı adımı alamıyorum da (kayıtlı olan mailım silindi ) .. [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 21:26 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 hersey dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 tamam, herşey dahilmiş. önceki sayfaları okuyamadım ondan kusura bakmayın ama hangi serverda ve hangi ırklar olarak oynuyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 vindication-vampire assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ya birlikte oynıcaz diye geldik server lore servermış... asgard söyle bakiyim ben ne yapıyım.. baktım disiplinlere beğenmedim str ye vermiyim hakatende :P reroll ne bu arada? caster/archer tadında bişi olcakgibi... bide prospector fln bulup maden almak lazım :) tafsiye istiyorumm.. çok yavaş zaten bow :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 yenileme hızını bir türlü ayarlayamadım yaw :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaY Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 konuya msj atanlar nıcklerını de yazsada oyunda bırbırımıze yardımcı olsa benım gıbı noob ların yardıma ıhtıyacı oluyo saolsun asgard ılgılendı benle biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 runeskin .. soyadını unttum :( (azonce baktım özellikle halbuki)... neys eoyunun nedne göçtüğünü budum galbia :) ben ölünce yada teleport olunca petin menüsünde rest fln fistan diyince göçüyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Enya Lios benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 evet ben de templar olacağım diyordum ki tek bir guild şemasına uyuyor o da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bende ilk cd versiyonu var bunu kursam patch lerini yapsam exp i de yukler mi bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaY Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 oluyo bendekı cd de oyleydı yanı arkadas verırken oyle dedı wampire fln actım ben kı wampire exp pack gerektiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Güzel bi fighter-warior tavsiyesi varmı?Irk olarak ne olayım mesela,cancanlı zırhlar-iri silahlar falan tercih sebebidir :) Birde warior icin statlar nasıl olmalı,yanlış yapmıyım. Patchteyim heyecen yaptim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 valla ilk karakterin istediign gibi yap bi alışma safhası var :). lbvl çabuk alınıyo ztn.. ama Newbie islandan cıkınca iş biraz zor etrafında kimse yoksa. (bende yoktu).. dakka 1 Rank 3 (lv30-39 arası) moblar tarafından hunharca kesildim.. 2kez tüm itemlar gitti :P yemisim huntressı.. en piyasa ırk hangisi onu seçin.. irekei var mesela bi sürü piyasada.. irekei asassin olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 irekie assasin yalan bosverin :) benden bir tavsiye vampir assasin olun:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 seni dilnemiyorum ben valla :P.. Hem lore servera açtırttın karakteri hem iyi olur dedin.. anca vur / hide vur/hide takılırmış huntress bow lar..en sonda pet + point/bleed vvs :P.. zor işim zooor.. Ben simdi maden ele geçircem bunun disiplini lazım (prospecting).. bulamadım.. nerdne bulurum sence? bide shadowbane fan/template siteleri yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 adam gibi serverların hepsi lore eger cinlilerle oynamak istiyosun baska ehe huntress güzeldir lvl 10-20-30 da belli olmazki karakter ayrıca maden ele geciremezsin guilde girmen lazım guildce oluyo o isler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Amazon guild guild değil mi. amazon kapıyım işte ben.. MOr/siyah Kalkan resmi var kafamda.. öyle Errant değiliz.. (yaa ne sandın bizi) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 vindiciation bu olayi ne serverin..ben gelicem nisandan sonra bi toonla oraya. cok kasis bi sistemse yormiyalim kendimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 hehe helal nerdesin simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ged cok kolay lvl alınıyo o durumdan süphen olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 buarada accountla ilgili sorun icin mail atabilecegim bi adres var mi?diger accounta hala sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 nephiim channy tek gecerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar