Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shadowbane ÜCRETSİZ !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bedava sürede iki expansion da dahil mi ? kullanıcı adımı alamıyorum da (kayıtlı olan mailım silindi ) ..

[ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 21:26 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
tamam, herşey dahilmiş.

önceki sayfaları okuyamadım ondan kusura bakmayın ama hangi serverda ve hangi ırklar olarak oynuyorsunuz ?
Mesaj tarihi:
ya birlikte oynıcaz diye geldik server lore servermış...

asgard söyle bakiyim ben ne yapıyım..
baktım disiplinlere beğenmedim str ye vermiyim hakatende :P
reroll ne bu arada?
caster/archer tadında bişi olcakgibi...
bide prospector fln bulup maden almak lazım :)

tafsiye istiyorumm.. çok yavaş zaten bow :(
Mesaj tarihi:
konuya msj atanlar nıcklerını de yazsada oyunda bırbırımıze yardımcı olsa benım gıbı noob ların yardıma ıhtıyacı oluyo saolsun asgard ılgılendı benle biraz :)
Mesaj tarihi:
runeskin .. soyadını unttum :( (azonce baktım özellikle halbuki)...

neys eoyunun nedne göçtüğünü budum galbia :)
ben ölünce yada teleport olunca petin menüsünde rest fln fistan diyince göçüyo :)
Mesaj tarihi:
Güzel bi fighter-warior tavsiyesi varmı?Irk olarak ne olayım mesela,cancanlı zırhlar-iri silahlar falan tercih sebebidir :)
Birde warior icin statlar nasıl olmalı,yanlış yapmıyım.
Patchteyim heyecen yaptim :p
Mesaj tarihi:
valla ilk karakterin istediign gibi yap bi alışma safhası var :). lbvl çabuk alınıyo ztn..

ama Newbie islandan cıkınca iş biraz zor etrafında kimse yoksa. (bende yoktu).. dakka 1 Rank 3 (lv30-39 arası) moblar tarafından hunharca kesildim.. 2kez tüm itemlar gitti :P
yemisim huntressı.. en piyasa ırk hangisi onu seçin.. irekei var mesela bi sürü piyasada.. irekei asassin olun
Mesaj tarihi:
seni dilnemiyorum ben valla :P..
Hem lore servera açtırttın karakteri hem iyi olur dedin.. anca vur / hide vur/hide takılırmış huntress bow lar..en sonda pet + point/bleed vvs :P.. zor işim zooor..
Ben simdi maden ele geçircem bunun disiplini lazım (prospecting).. bulamadım.. nerdne bulurum sence?

bide shadowbane fan/template siteleri yokmu?
Mesaj tarihi:
adam gibi serverların hepsi lore eger cinlilerle oynamak istiyosun baska ehe huntress güzeldir lvl 10-20-30 da belli olmazki karakter ayrıca maden ele geciremezsin guilde girmen lazım guildce oluyo o isler
  • Yeni Oluştur...