Bleda Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 beyler cıkarsa Brilliant Mind rune ve Faith of Ages runeları arıorum. istediginiz fiyatta anlaşabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 @lethe gayet güzel olur karakteri kadın acman lazım ama ehe bide archer runesi bulman lazım ilerde ucuzdur ama sorun deil yane,point cost ise verebilecegin stat pointi gosterir @bleda o runeler baslangıc runesi oyunda düsmez sadece karakteri yaratırken kullanabilirsin oyun icinde +5 +10 +15 +20 +25 +30 +35 +40 str-int-dex-spirit runeleri vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 k o zaman :) (yeniyim napalım oretceksiniz :)) ) birde nephiliim mage channeler olmayı dusunuorum statları nası lvermem lazım, hangi skilleri train ediym vb vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 int-con-spirit lazım sana onları fulleyeceksin sonra oyun icinde 35-40 int rune alacaksın :) benim diger serverdaki r6 channymin templatesi soleydi: Flesh of Granite (lvl 16) Flesh of Lead (lvl 46) Ignite (lvl 12) Fire Bolt (lvl 48) Electrocute(lvl 20) Lightning Bolt (lvl 50) Cloak of Transparency (lvl 42) http://chronicle.ubi.com/ChannelerDetails.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 channeler details i dün okudum ginede saol. bu arada int-spi anladımda neden cons ada verioruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 cons karakterin hp si demek ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 eheh :) peki channeler icin nephiim uygunmu yoksa başka bi ırk mı olsam? (aslında wizard da fena gözükmüo ya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 nephilim güzeldir wizard olursan kendi kendine bile lvl atlayabilirsin cunku onlarda mystic bolt var stam emiyo iyide koyuyo yane ucarsın mob kampının üstüne gelene gidene atarsın stam emdigi icinde düsmezsin asagı:) channy pvp adamıdır wizard pvm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 hmms valla levle atlmak bu kadar kolayken hiç pvm charı kasmam pvp rulz :) (oyundamısın bu arada, ırk ad level ne?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 oyundayım ehe kendi kendime mob kesiyorum para kasıyorum:) vampire assasin actım ben lvl 49 suan ad:sweetshadow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ahah, bende simdi official forumlara baktımda mageler boyle (heleki vindication da) cok tartismalı durumdalar) fighter veya asas da gidebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 oyunda cok scout var bunlarda magelerin düsmanı ehe bende mage assasinim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 eheh :) asgard ne kasıym bi öneride bulunabilecenmi bana? mage olarka ırk-runes-stats. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 fighter ve healer ben pek sevmiyorum yani onları bilmiyorum rogue olarak scout-thief-huntress-ranger iyidir mage olarak channy-assasin-fury-bard fln iyidir yane mage olursan con-spirit-int rogue olursan dex-xon gidicen yani ırkıda sana kalmıs hangisini seversen ehe tabi yan ozellikleride var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 eheh saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 yükledim patch ypaıyo.. hangi servera grilcek şimdi*.. bide firefoxla account sayfasına giremiyorum pff :) nerden giricem ben accountumu :P [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 11:05 tarihinde, LethE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 server vindication firefoxu bilmiyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 yahu sinir oldum.. hiç mi creep yok sagda solda.. nerde kasıcam ben sıkıldım ya 1 ya 10 veriyo.. nası lvl atlıyım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 lvl 7 ye kadar kurtlarda kas sonra scraefahl a git orda snoboldlar var bir gruba girmeye calıs kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Yahu şu pencerelerin yerlerini değiştirmek yokmu yav sinir oldum. üst üste geliyorlar hrrr ok buldum shift ileymiş [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 15:35 tarihinde, Eldarduil tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bide herkes nickini yazarsa daha kolay bulusabiliriz ehe Sweetshadow [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 15:51 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Jalapeno Is Hot Vindication :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 kedim hastalandıgından girememitşim bütü ngün ama şimdi giriorum ad Raistin The Redemeer [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 16:01 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaY Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 vindication Elisha Morthaur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bi karekterin kulalnabielcegin runelerin bi sınırı varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar