Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shadowbane ÜCRETSİZ !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@lethe gayet güzel olur karakteri kadın acman lazım ama ehe bide archer runesi bulman lazım ilerde ucuzdur ama sorun deil yane,point cost ise verebilecegin stat pointi gosterir

@bleda o runeler baslangıc runesi oyunda düsmez sadece karakteri yaratırken kullanabilirsin oyun icinde +5 +10 +15 +20 +25 +30 +35 +40 str-int-dex-spirit runeleri vardır.
Mesaj tarihi:
k o zaman :) (yeniyim napalım oretceksiniz :)) ) birde nephiliim mage channeler olmayı dusunuorum statları nası lvermem lazım, hangi skilleri train ediym vb vb
Mesaj tarihi:
nephilim güzeldir wizard olursan kendi kendine bile lvl atlayabilirsin cunku onlarda mystic bolt var stam emiyo iyide koyuyo yane ucarsın mob kampının üstüne gelene gidene atarsın stam emdigi icinde düsmezsin asagı:) channy pvp adamıdır wizard pvm
Mesaj tarihi:
fighter ve healer ben pek sevmiyorum yani onları bilmiyorum rogue olarak scout-thief-huntress-ranger iyidir mage olarak channy-assasin-fury-bard fln iyidir yane mage olursan con-spirit-int rogue olursan dex-xon gidicen yani ırkıda sana kalmıs hangisini seversen ehe tabi yan ozellikleride var :)
Mesaj tarihi:
yükledim patch ypaıyo.. hangi servera grilcek şimdi*..

bide firefoxla account sayfasına giremiyorum pff :)
nerden giricem ben accountumu :P

[ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 11:05 tarihinde, LethE tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Yahu şu pencerelerin yerlerini değiştirmek yokmu yav sinir oldum. üst üste geliyorlar hrrr

ok buldum shift ileymiş

[ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 15:35 tarihinde, Eldarduil tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
kedim hastalandıgından girememitşim bütü ngün ama şimdi giriorum
ad

Raistin The Redemeer

[ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 16:01 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...