Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shadowbane ÜCRETSİZ !


Giovanni

Öne çıkan mesajlar

oynanısa bi turlu ısınamadım..ne bicim kontrol leri var mıs oyunun ya elim w a s d ye falan gidiyo haraket etmek icin mouse la sag tusa bastım kamarayı kontrol etmek icin..bu kadar zor degildi diye hatırlıyorum :) napıyım bu kontrolleri.. :/

bendede amma karakter varmıs 0_o oldum gercekten 60 channeler 52 ranger 45 thief 55 wizard bi ben bu oyunu 5 ay oynadım ne ara kasmısım bu kadar karakteri..channeler i kasarken cok zorlanmıstım diye hatırlıyorum bir kac kisiye yardım plz beni de aranıza alın 3hu muhabbetlerine girerek 60 olmustum :) birden 52 leri 55 leri gorunce cok sasırdım ne ara kastıgımı hatırlamıyorum :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lv10 olunca starholm a git kapısında necromancer va ronla konuş necro yapar seni..
disiplin dediğin şey lv20 de geliyo. professiondan farklı..
temel oalrak Class var.. (mage fighter rogue).
sonra proffesion var (necro , asassin , thief vsvs)
en son disiplinler geliyo. fakrlı class lar aynı disiplini alabilir (bazılarını ) genelde karakteri iyice özelleştirmek için..

http://Www.shadowbane.com da chronicles of bilmmne yazıyo altta.. oraya gir.. sol tarafta her trlü bilgi ayrıca 1-2 tane guide linki var..

Nası karakter yaparım diyosan forumlara bak millet zamanında çok kafa patlatmış. (ben rasgele ne hoşuma giderse şeklinde yapıyorum bence öyle zevkli esas tavsiye ederim)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3-4 saat içinde bünyem izin verirse başlayacağım oyuna.Du bakalım şimdide nerde ne olayım polemiği yapayım...(saatlerce düşünmeye başlar...)Özel bir isteğiniz varsa ona göre oluşturayım karakteri ehuehueheuheuhe....(böyle süreeeeer gider)

[ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 19:40 tarihinde, Bungala tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

parasız olunca serverlarda yıgılma oldu ztn :) uzun zamandır sb bu kadar ragbet gormemisti ondan olabilir ehe sb 2 gelincede dayıyacaklar:) fark etmiyo lore degil istedigini ol ehe

[ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 20:51 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman ırk önemli değil..

peki ben şimdi pve ye daha ağırlık vermiş bir char yapmak ve para toplamak istiyorum, human templar veya neph warlock açacağım. templar açmıştım, zırhından yüksek defans alıp zor vurulur olacaktı, ama para yoktu zaman yoktu zırhları toplayamadım :) warlock mu açayım ? stamina drain, mana drain de var, havada uçup aoe atabilirim mesela.. yanlış mı ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...