Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

msn patch( yine )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
böle başkalarının seninle konuşma penceresi açtığını dahil bütün herşeyi hbr veren bi patch vardı bulamadım.hatırlayan varsa yardımcı olsun bi zahmet.

son 1 saatimi bu patchin konusu açılmışmı diye bakarak geçirdim ama bulamadım
Mesaj tarihi:
yalan o ya. msnde penceresini birak tiklatmayi, bakis bile atmadigim msn kisileri gelip ''nooldu gülüm niye diklattin?'' diyor. ama oysaki tiklatmadim ben hic onlari =/
messenger discovery gibi birseydi ama sanki, yanlis hatirliyo olabilirim de..
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe
messenger discovery gibi birseydi ama sanki

eet oyle
komik olay, bazı insanların popo kaldırma yontemi:) sanane kim tıklamıssa tıklamıs, mesaj yazmadıgı sürece sanane ki?
Mesaj tarihi:
Cidden yalan ya,tartışma sebebim oldu.

a- Ne kapatıyon pencere mi?
b- ?!@$#
a- cevap ver niye kapatıyon??
b- canım ne kapatması ne saçmalıyon?!
a- Zaten bütün erkekler aynı!!!!!
b- ?!@###########
--
a- Kardeş pencerimi açmışsın,bişey yazmıyon.
b- nasıl yani?
a- tıklamışsın bana
b- dua et ki sadece tıklamışım....

gibi dialoglara zorluyan bir program.
Mesaj tarihi:
evet bende sinir oluyorum bu gereksiz ve yalan yanlış programlara.. allahtan listemde hiç böyle kişi yok prog kullansa bile paşa paşa laf atmadan kullanıyor =)

[ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 10:57 tarihinde, Slider tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
chagy

ahah ne diyosun ya insanlar msnden blocklar oldular beni. Malumunuz miranda pluginleri degişen avatarları nicknamei ve status mesajları anında popup seklinde yanda gosteriyor. Ben de kullanıyorum. Cok fazla penceresini açtım sanıp kendi kendine havalara girip beni blocklamıs insanlar var, zuhah. :)
Mesaj tarihi:
said:
chagy demiş ki :

a- Ne kapatıyon pencere mi?
b- ?!@$#
a- cevap ver niye kapatıyon??
b- canım ne kapatması ne saçmalıyon?!
a- Zaten bütün erkekler aynı!!!!!
b- ?!@###########
--
a- Kardeş pencerimi açmışsın,bişey yazmıyon.
b- nasıl yani?
a- tıklamışsın bana
b- dua et ki sadece tıklamışım....

gibi dialoglara zorluyan bir program.
o olayların nedeni şu;

msn'e girdiğinde, bütün kullanıcılara online bilgisi gönderiliyor ve bu pencere açma ile karıştırılabiliyor, o yüzden karşı taraf pencere açtın uyarısı görebiliyor.

konuşma belli bir süre devam etmezse eğer, messenger otamatik olarak, konuşma bitti bilgisi yollar ve buda karşı tarafta pencere kapattı olarak gözükür
Mesaj tarihi:
If you can read this then you really need to get laid.

[ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 22:55 tarihinde, nuki tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
o kimse yok geyigi zamaninda msn icinde vardi ufak guzel bi programdi daha sonra insanlar gectikce hoplayan osuran zican smileyler , titresimler falan koydular suyu cikti insallah gtalktada aynisi olmaz
  • Yeni Oluştur...