Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

florasan lamba ses çıkartıyor

karakedi

Öne çıkan mesajlar

1-en genel anlami ile cekirdek

2-elektromiknatislarda nuveler pek cok ce$ittir. en basit nuveler tek bir parca yumu$ak saf demirden yapilmi$ olanlaridir, daha kuvvetli nuveler icin demir plakalar halinde yapilir ki trafolarda nuvenin neredeyse hep bu $ekli kullanilir. ayrica (bkz: ferrit nuve)

3-herhangi bir şeyin içindeki öz...
Sosyal ağlarda paylaş

ewt arkadaşlar ailenizin elektrikçisi geldi :P
bu lamba mevzusuna hep kıl olmuşumdur,gene karşıma çıktı...
şimdi lambayı görmeden yapabileceğim tavsiyeler şunlar:
-ses tam olarak hangi parçadan geliosa o parça belirlenir(yani starter mi,balast mı,yoksa ampul mu problem çıkarıyo)
-oldukları yerlere sağlam bi şekilde monte edilmişler mi;edilmemişlerse biraz kontrol kalemi ile felan kurcalayıp becerebiliniosa sabitlenmeliler..
-yaptığınız hiç bişi işe yaramazsa nöbetçi elektrikçi bulunup gerekli görülen parça değiştirilmeli

bi ara boş vaktimde bunun tutorialini bilem hazırlarım xD
inşallah faydalı olmuşumdur.
Sosyal ağlarda paylaş

filips marka zate bu floresanlar.
bu arada flörasan mıdır yoks florasan mıdır ? bu konu başlıgına girince, florasan hakkında herşeyi ögrenme iseği duydum.

bu kıy paraya dedigin beyaz ışık olayı nedir? ilk kez senden duydum, güzel bişi ise ondan alayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Aa balans gibi bişi vardı içinde dooru gitcem balkondakileri gene sökecem vallagi:) e yaşlanıyoruz.

Karakedi en güzeli bi elektirikci çağır sen, adama yaptırırken bi güzelde sor bune one diye, öğrenir bidaha çağırmassın.

Ama harbiden florasanın sesi kesilmiyor. Sürekli kısım bi sesi var. Bence şu japonların çinlilerin büyütük top gibi olan lambalarından aldım kağıt, içinede 225wat ışık veren enerji tasarruflu bişi koydum. Okuldan gelince çekiyim resmini. Çok iyi aydınlatıyor florasandan daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...