wildpervert Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 haha bilmiyom nüve dedi işte bişi değişebilen, çıkabilen ne varsa o nüvedir arkadaşım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 1-en genel anlami ile cekirdek 2-elektromiknatislarda nuveler pek cok ce$ittir. en basit nuveler tek bir parca yumu$ak saf demirden yapilmi$ olanlaridir, daha kuvvetli nuveler icin demir plakalar halinde yapilir ki trafolarda nuvenin neredeyse hep bu $ekli kullanilir. ayrica (bkz: ferrit nuve) 3-herhangi bir şeyin içindeki öz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 bu resimde 2 tane balast görülmekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ewt arkadaşlar ailenizin elektrikçisi geldi :P bu lamba mevzusuna hep kıl olmuşumdur,gene karşıma çıktı... şimdi lambayı görmeden yapabileceğim tavsiyeler şunlar: -ses tam olarak hangi parçadan geliosa o parça belirlenir(yani starter mi,balast mı,yoksa ampul mu problem çıkarıyo) -oldukları yerlere sağlam bi şekilde monte edilmişler mi;edilmemişlerse biraz kontrol kalemi ile felan kurcalayıp becerebiliniosa sabitlenmeliler.. -yaptığınız hiç bişi işe yaramazsa nöbetçi elektrikçi bulunup gerekli görülen parça değiştirilmeli bi ara boş vaktimde bunun tutorialini bilem hazırlarım xD inşallah faydalı olmuşumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 geç kaldın ben eve tedaşı çağırdım online hizmet için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 onu bunu bilmiyorumda kırılınca falan deli ses yapıyor o lambalar =) özellikle lightsaber diye tabir ettiğimiz uzuncana olanlar eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ^beyaz tuman çıkıyo hatta dimi içinden, kucukken patlatmıstım bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 kara duman cikti benimkinden, others gelicek. bu kadar isikci varken benim lambadan da koku geliyo bakalit kokusu, onceki ampul patladi ustunde simsiyah yapiskan bi madde vardi zift gibi. nedir caresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 para sıkışmıştır bi yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 kiy paraya philipsin beyaz isiklarindan al :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 filips marka zate bu floresanlar. bu arada flörasan mıdır yoks florasan mıdır ? bu konu başlıgına girince, florasan hakkında herşeyi ögrenme iseği duydum. bu kıy paraya dedigin beyaz ışık olayı nedir? ilk kez senden duydum, güzel bişi ise ondan alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 florasandan kucuk olmasina ragmen 2 yil patlamama garantisi vardi galba ve florasan kadar isi veriyor. sari beyaz bide baya beyaz secenegi vardi sanirim. [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 03:21 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 daha buyugu bunun bendeki. [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 03:21 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Aa balans gibi bişi vardı içinde dooru gitcem balkondakileri gene sökecem vallagi:) e yaşlanıyoruz. Karakedi en güzeli bi elektirikci çağır sen, adama yaptırırken bi güzelde sor bune one diye, öğrenir bidaha çağırmassın. Ama harbiden florasanın sesi kesilmiyor. Sürekli kısım bi sesi var. Bence şu japonların çinlilerin büyütük top gibi olan lambalarından aldım kağıt, içinede 225wat ışık veren enerji tasarruflu bişi koydum. Okuldan gelince çekiyim resmini. Çok iyi aydınlatıyor florasandan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 energy saving olayına girecekseniz. Osram efendim filips falan hikaye. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 bu kadar anlayan adam varken sorayım,ya benim pcnin fişlerinin tkaıldığı 3li priz cok eski,rengi fln değişmiş artık,koli bantla bi arada duruyor,bişi ıolyurmu? bide o 3lü prizin takıldığı duvardaki priz yerinden pörtledi,dısarı sarkı,bişi olurmu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 e git yeni 3'lü priz al? elektrikle şaka olmaz yani, aman diyim. /saeros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 abi kizin biriyle aramizda bir elektrik olustiu kaclik sigorta takak lazim sabah sabah igrenc olmayi cok seviyorum.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ya onun starterından olabilir bizimde ööleydi değiştirdik starter ı düzeldi bi dene istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ışığı kapa gitsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Zegnanın yukarda resmini koyduğu lambalar süper. Hem ses yapmıyor, hem patlamıyor (bilmem kaç yıl garanti minimum ömrü var) hem de gayet güzel ışık veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Elektronik eşyanın bozulmama garantisi olmaz;bozulursa yenisini verme garantisi olur en fazla..Hele Türkiye şartlarındaki dengesiz voltajlarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar