Trasty Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Bu adama iyi diyodumda gerçekten talihsiz bir açıklama yaptı Fenerbahçe sizi her alanda geçtimi sorusuna Seçimde kazanmak adına grçekten yapılmaması gereken yanıtlar werdi.. Fenerbahçe bizim Sadece staddda geçmiştir.. Avrupada şoyle başarılıyız boyle başarılıyız dedi..kupada daha fazla aldık.. ligde 1 şampiyonlukla önümüzdeler fln dedi.. Ama Biz burda tarihi tartışmıyoruz.. Son 2 senedir Şampiyon olan bir Fenerbahçe var ki bu sezonda alıcak gibi Kupada daha fazla kazandık dedi şu an kupadan elendiler Avrupa dedi Fenerbahçe bu sene Şampiyonlar liginde mucadele ederken Galatasaray Trömsö'ye uefa da ilk turda elendi Fenerbahçe Kadrosuna yıldızlar katarken galatasaray, türk futbolcularına para yetştiremedi. Fenerbahçenin sosyal tesislerini hatırlattı Ziya Şengül orda biraz durakladı ve Avrupa'nın en iyi 2. Sosyal Tesislerine sahip Fenerbahçeden daha iyi sosyal tesisler yapacaklarını iddia etti (hangi parayla diyesim geliyor) Amator branşlarda, Basketbol kız takımı küme düştü Erkek takımı direkten döndü Tamamiyle çökmüş bir durumda amator branşları.. Gerçekten talihsız açıklamaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 sen yiğit şardana karşı bi oy atarsın o halde ne dielim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Yok ama Anne tarafından oy kullanacak 2 üye var bu açıklamalar muhtemelen onlar gibi insanları mutlu etti ve mutlu etmek adınaydı ama biraz realist olun yoksa görevdeykende realist davranamassınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Alp Yalman ile birlikte sakin bir dönem geçirip toparlanabiliriz. Alp amcaya ayıp olcak ama ben riske girip şardanla kazanmalıyız derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multeci Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Ozhan Canaydın olsun yine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Şardan Ortaya net bir proje koyamadı. Özhan Canaydın'ın tamamlanmamış projeleri dışında yeni bir proje ortaya koyamadı. Şardan bana biraz medya şişirmesi gibi geliyor. Hayırlısı ne ise o olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qaniel Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 özhan canaydın olucak başkan kesinlikle belkide iyi olucak bazı şeyler ona ders oldu ama elinde olmadan oldu bu yaşananlar elde para olmayınca ne yapılabılırdıkı borçlu olarak aldı başkanlıgı tej suçu acil olmayan bazı kişilere yüksek meblada para borcu oldugumuz kişilere ki bunlar acil diildi bankadan aldıgı kredilerle bu insanlara borcunu ödemeye calısmıstır ve bu nedenle borç giderek yükselmiş ve yapılan transferlerle(yanlış trasnferler)bunlarada bir çok para gitmiştr ve bir bankaya başka bir bankadan kredi çekerek borcunu verekek bu borcu coğlatmıstır,ben özhanın canaydının tekrar başkan olmasını isitiyorum bu sefer herşey farklı olucak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ozhan olmamali ama o olacak gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Ya Özhan Canaydın şimdiye kadar yapamamış şimdiden sonra ders alsa ne olur. Bize sadece başkan değil sağlam yöneticiler de lazım. Ağzı laf yapacak, hakkını arayacak kişiler lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Adayımız Canaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Şardan galiba başkanlık değil şarlatanlık yapmaya aday;adam eğlence sektörü diye tutturmuş. Nedir bu olay anlamadım, GSK ciddi bir kurumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 özhan canaydının listesinde Adnan Polat ve Haznedaroğlu girdi yarın Özhan Canaydın yeniden başkan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 uf gs zıptız zıptız olayına giderse türk futbolunun akıbeti batar. muhteşem 3lüdeki avrat prensibimiz,özellikle futbolcu arkadaşlarımız için dayanılmaz bi hal alacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Canaydın mümkünse 2-3 dönem daha başkan olsun lütfen. plssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Galatasaray lisesinde başlayan seçimli kongrede saygı duruşu ve gerekli görevlilerin seçilme işlemlerinin ardından önceden istemiş olduğu üzere Yılmaz Toköz söz aldı.Konuşmasında "Önceden belirttiğim gibi Selahettin Beyazıt,Faruk Süren veya Semih Haznedaroğlu gibi isimlerden 1 tanesinin seçimlerde aktif rol alması halinde çekilecektim"diyerek başkanlık adaylığını geri çekti. Ardından kura çekilerek başkan adayları 10'ar dakikalık seçimden önceki son konuşmalarını yaptılar.İlk sırayı Alp Yalman aldı 3-4 dakıkalık bır konusma yaptı ve galatasarayın bır bırlık olması gerektıgını belırttı.Ardından Yiğit Şardan alkışlar eşliğinde bence en etkili konuşmayı yaptı.Seçimlerde renginin mavi olduğunu ve mavi rengin umut,yenilik ve değişimi simgelediğini belirtti.Ardından sırasıyla Kıran ve Canaydın söz aldılar.Canaydın Galatasaray'da başkanlık yaptığı dönemde Aktyapıyı geliştirdiklerinibelirtti. Ardından oy verme işlemi başladı saat 15.00'a kadar sürücek oy kullanma işleminde görüşlerini belirten herkes seçimin büyük bir çekişmeye sebeb olacağını belirtiyor.Haber geldikçe yazıcam... [ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 14:49 tarihinde, LoWNeR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mehmet Ali Birand seçimin muhafazakarlar ve değişimcilerin seçimi olduğunu belirtti. Ergün Gürsoy ise 3 aylık bir süreçte şuan desteklediği yönetim olan Canaydın ve ekibi gerekli işlemleri yapamazlarsa gerekeni yapıcaklarını vurguladı.(Ergün Gürsoy'un oğlu Canaydın'ın listesinde.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Bu ne yaaa,patide bir ilk seçimi canlı canlı ileiten arkadaşlar grüyorum.Teşekkürler haberimiz oluyo gelişmelerden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 %100 Yiğit Şardan. Ben şahsen 1 saat önce oyumu ona verdim. Özhan Bey'in eski kadrosunda bulunanların bile Yiğit Şardan'a oy verdiklerini biliyorum. Bütün fenerlilerin laf olsun diye bu topiğe gelip direk özhan canaydın demeleri çok doğal tabi. Kendileriyle hangi başkanın başarılı olup olmadığı konusunda aynı fikirleri paylaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 İlk sandık sonucunda Canaydın 113, Şardan 68, Yalman 18, Kıran 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 2. sandık Canaydın 246, Şardan 170 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Canaydın son anda Adnan Polat ile inanılmaz bir hamle yaptı,kazanır yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 kazansın farketmez yönetim oldugu gibi değişecek nasıl olsa. ama yine de başka birinin gelmesi daha hayırlı olurdu takım için bana göre. Toplam: Canaydın: 247 oy Şardan: 180 oy Yalman: 37 oy Kıran: 11 oy 1. Sandık: Canaydın: 113 oy Şardan: 68 oy Yalman: 18 oy Kıran: 2 oy 2. Sandık: Canaydın: 134 oy Şardan: 112 oy Yalman: 19 oy Kıran: 9 oy [ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 16:26 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Darth Canaydın nasıl gelebiliyor hala,anlamıyorum ki,adamın GS'ye verebileceği birşeyi kalmadı ki,yada varsada vermiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 valla bilmiyorum tribün olarak nasıl bi tepki göstericez buna. şampiyonluga giderken yine şampiyonluktan olacaz gibime geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 durun bakalım daha sadece 2 sandık açıldı.. Bi de ilk eski üyelerin sandığıydı.. bakalım nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar