Lancelion Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 WTB Bill Gates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 neyse toggie burası gs tribünü yeri deil ama sen memnunsan ne mutlu sana diip konuyu kaparım iki maçlada iyi tribün olunmaz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 adayımız canaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 taraftarın içinde olsaydın bunları söylemezdin neyse. yarın erciyes macına gelirsen görürsün taraftarın ne durumda oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 BAŞKAN TABİKİ YİĞİT ŞARDAN OLMALI.. VEYA ALP YALMAN....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 merak etme tvden maç izleyen bi insan deilim kapalıdayım her maç 7 senedirde maçlara giderim neyin ne olduğunu çok iyi bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 kimse olmasın bashı bosh bıraksınlar yine shu halinden daha ii olur ... canaydın olmasında kim olursa olsun walla shu sn den sonra sıkıldım adamdan tribunlerde sıkıldı gorundugu itibariyle yine canaydın baskan olursa zaten tribunler bunu nasıl karsilar bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Abdürrahim Albayrak'ı başkan adaylığına gazlamak lazım aslında. Adamda para uçmuş, fanatik GS'li ve taraftarın küfredemeyeceği kadar sempatik biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Yiğit Şardan bu bataktan çıkarır Gs'yi bu yönetici kadrosuyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Cimcom''a abdülrahim albayrak yakışır başkan olarak..Tam komedi valla adam renklendiri ortalığı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 kendi başkanınla ilgilen sen. sanane abdürrahim'den. neden renklendiriyomuş ortalıgı. acı şeyler tattırdı herelde sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 taraftarımız ii değil.toggie gibileri bağıran kısmımızı oluşturuolar ama seyirci olarak hta biraz biz de gitmioruyz maçlara. yönetimiz de sütten çıkmış ak kaşık değil yani. başkan da yiğit şardan ii gibi gözüküo,olsun bakalım o:) benim dememlede oluosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Özhan Canaydın ilk başkan olduğunda daha bir canlıydı,adam çürüdü...Varsa bu yükün altına girecek başkan çıkıyorlar meydana,seçime 1-2 gün kala yarısı birleşir yarısı da bırakır yine Özhan olur başkan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Ya valla kalan maçların tamamına gidecem diye karar aldım ve gidiyorum. Benim gibi bi dünya insan da var tribünde bence fb ile oynadıgımız lig macından sonra baya bişey değişti güzel gidiyo yani işler gayet iyi bagırıyoruz bundan iyisi can saglıgı. fb maçı için de yine caddebostan'da 2 saat kuyrukta bekledim gelen varsa eski acıktayım yine. başkan bana da canaydın olacakmış gibi geliyo valla korkutuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 toggie denen,şahıs ezikliğini burada küfür ederek değiştirebileceğini sanıyosun?Kafan bassa zaten normal cümleler kurarsın ama o da yok ki hemen salya sümük ağlayarak küfürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 toggie stad olmadan yada yenilenmeden gs taraftarı maçı sallamaz. salmamma şahsen ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Takımın için mi gidiyorsun stada ;yoksa stad için mi gidiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 saçmalamayın siz de ya stad için mi maça gidiyosunuz. eger oyleyse gelmeyin zaten. gidin fenerin maclarına cillop gibi stadları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 stad için gidiorum. ben bu işe gs ilah gibi bakmıorum.bakmam da. fanatik gsliyim küçükken atkinson bize gol atınca ağlıodum vs.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Stadyum da maça gitmek için bir referansdır tabiki ama nasıl diyim...Bir Fulham gibi şehirninin (londra'nın) küçük takımı olup iyi stad yaptırıp,kendine seyirci çekmek olsa anlarım ama Galatasaray 100 yılında sayısız kupa görmüş bir kulüp,stadyumu da b.k götürmedikçe maçlara gitmemek için pek bir sebep göremiyorum ben,şahsen istanbul'a 7.5 saat uzaklıkta olmama rağmen sezonda 3-4 maçına gitmeye çalışıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ki bence fener ve bjknin,en azından fbnnin yanında pok götürüo. antepin stadı daha ii be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ya onun bunun yanında bok götürüyo da stad için maça mı gelinir? böyle bişeyin tartışmasını yaptıgımız için utanıyorum ya. takım şampiyon olsun diye desteklemeye gidiyoruz biz oraya, bi çekirdek bi su alıp keyif yapmaya değil ki, stadın diger klüplerin stadının yanında kötü kalması takımı desteklememek için bi sebep değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ben gs taraftarı iyi deilken bunu kastediodum işte adam gibi her maça gelen her koşulda destek veren kesim belli diğerleri başarıya endeksli yada derbi beklio güzel hava beklio destekten çok kendini eğlendirmeye gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Gereksiz geldi birden , herkes biliyor nasıl olsa bilmeyende bilmesine gerek yok ;) [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 02:29 tarihinde, Szasstam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Yiğit Şardan Telegolde canlı yayında . GS'lilerin Başkan adaylarını izlemesini tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar