Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gençlik ne oldu

Sphere

Öne çıkan mesajlar

Ya bu 2 sene icinde neler oldu böyle ya.Bütün şarkılılar ayrılanlar ve sevgililer icin.Bir dostlar icin , anneler , babalar , akrabalar,kedi,kus ,Dinimiz icin sarkı yapan kalmadı.

Bakıyorum karalama defterine aşk aşk sevgii aşk offf .Heryerde aşk , ayrılık . Ya hep böylemi bu gençlik.Bende genç biriyim ama bende bu şarkıları dinlemekte , şiirleri okumakta zorunlu kalıyorum.

Gençler hep böylemi olacak , gençlerin verimi düştü ne olacak bu Türkiyenin hali ?
Sosyal ağlarda paylaş

Tamamda bi günde çalışan bir genç görsek televizyonda.Gençler sevgilisi icin birbirlerini öldürdüler falan filan.
Bi günde görsek su ünide okuyan gençler sunu yapmayı başardılar , su başarıları elde ettiler falan diye.Aşk tabi yaşanmalı ama bu kadar olmaz günün 24 saati aşk la geçmez.

Sevgilimle kavgalı degilim.Sevgilimde yok :P.Derslerimede bakmıyorum varsa yoksa bilgisayara.Aşk da neymiş :)

[ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 21:09 tarihinde, Sphere tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Duyguların en safı en kolay ulaşılanıdır...En zenginini de vurur garibanını da...Fransızı da Türk'ü de...Punk'ını da Türkücüsünüde...Ortak dildir tanımlanması kolaydır , herkesin içinde yara bırakır ve o şarkılar bunu çıkarır...
Sex,drugs,rock'n roll geride kalmış,milenyum melankoli çağı gençlik atlatır umarım bunları biz görmedik pek :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...