Llama Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bu topic bu gün hiç bi satır bile aşaya inmemeli ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 said: (Nickinin başına T.C. ekleyenleri değilde TT ekleyenleri çok gereksiz buluyorum.) TT ne demek ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 TT=Türkiye Türklerindir.Şu pkk yandaşlarının yaptıkları gösterilerden sonra tüm Türklerce kullanılan bir kısaltma. Ve benim görüşümdür,hiç gereksiz bulmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 TC TT gibi şeyler bana salakça geliyor. saygı msnlerin başına yazılan 2-3 harften değil kalpten gelir. Anıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bi şekilde kendini ifade etme biçimi o kısaltmalar adam nicknin yanına koyarak bu özel günde kendini ifade ediyor işte ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 çok güzel bi konu olmuş bütün zorluklara gögüs geren ceusr TÜRK askerlerını anıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ŞEHİTLER DİYARI - Avrupalı en güçlü gemileriyle, Çanakkale'yi geçmek için boğaza dayanmıştı. Boğaz bir cehennemi andırıyordu. Her taraf ateş, barut, dumandı. Mehmetçik var gücüyle Avrupalı'nın karşısında duruyor ve etten bir köprü kuruyordu. Avrupalı herşeyi inceden inceye planlamıştı. Boğaz boyunca tabyalar susturulacak ve boğaz sularındaki mayınlar temizlenecekti. Bütün bunların hepsi hesap edilmişti. Yanlız bir şey düşünülmemiş, hesaba katılmamıştı. Türk'ün vatanını koruma azmi ve Türk Milleti'nin Allah ve vatan aşkı. Halbuki, bunlar çok önemli unsurlardı. Öyle ki, savaşın kaderini bile değiştiriyordu. Kahraman Türk askeri Avrupalı'nın en medeni silahlarına göğsünü geriyor ve haykırırcasına "Çanakkale Geçilmez" diyordu. Kim alabilirdi onun kutsal vatanını elinden ? Uğrunda ölürdü de buna izin vermezdi. Bu yurt, hiçbir zaman onlara vatan olamazdı. Avrupalı bütün gücüyle Çanakkale'ye saldırıyordu. Fakat, kahraman Mehmetçiğin üstün vatan savunması ile karşılaşıyordu. Sahip olduğumuz şanlı tarihimizde Çanakkale savaşlarının önemli bir yeri vardır. Ayrıca Milli mücadelemize de önemli katkıları olmuştur. Özgür Türkiye'nin temelleri bu savaşın sonucu ile atılmıştır diyebiliriz. Çanakkale müdafası olmasaydı; Birinci dünya savaşı çok çabuk bitecek ve Türk Devleti paramparça olacaktı. Ancak, bu zafer çökmekte olan yıpranmış bir imparatorluğun içinden geleceği parlak olan Türkiye Cumhuriyeti'nin doğmasına neden olmuştur. Özgürlüğümüze giden yolun anahtarı gibidir, Çanakkale Savaşları. Bu güzel diyar için tam iki yüz elli bin kişi şehit verilmiştir. Hiç biri de vatan uğruna canını vermekten çekinmemiştir. Mehmetlerin, Hasanların, Yahya Çavuşların, Seyit Ömerlerin ve adını burada sayamadığım binlerce kahraman cesaretleri bizlerin bugün burada ve bu koşullarda olmamızı sağlamıştır. Ne mutlu bizlere ki, bizler böyle bir milletin evlatlarıyız. Ey vatan kahramanları! Sizleri ve sizin vatan uğruna verdiğiniz mücadeleyi asla unutmayacağız. Ruhunuz şad olsun. Bizler var oldukça bu topraklar ebediyete kadar Türk yurdu olacak ve yine şehitler diyarı olarak anılacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Biri başmış seksenee Ötekisi doksanbeş Aga böyle olmaz ki Koca millet harcanmaz ki Biri arap tayfası Ötekisi gavur mandası Aga böyle olmaz ki Koca millet aldanmaz ki vay Biri sağdan Biri soldan asılınca Biri yasaya Biri kasaya karışınca Evvel zaman içinde masal olduk Masal olduk yine _____________________ ben de bunu yazayım dedim, nedense kahraman türklerin destanlarını okuyunca bu şarkı geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 onlara binlerce rahmet,binlerce selam... onların birinin iradesini kendimde ne çok isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Doğum günüm 18 Mart olduğu için ve bir Türk genci olduğum için gurur duyuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ne gsl:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 onurlu ailelerine sabırlar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Onlara layık vatan evladı olamadığım için kendimden utanıyorum. Nur içinde yatın, toprağınız bol, mekanınız cennet olsun.! :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 soranbilir miyim neden yazanların sayısı çift hanelerde??acaba girenlerin söyleyecek hiç mi birşeyi yok?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bu arada cerrahpasa fakultesinin bir donemi tamamen cannakalede sehit olmustur. birde bir halk turkusu. Bir o. cocugu bunu gobek atma turkusu yapmis bir dahaki dinlediginizde umarim bu saygisizligi yapmazsiniz. Bahsi gecen 15 liler 15 yasindaki insanlar. Bir cok genc yasinda insan sehit olmus bu savasta. hey onbeşli onbeşli,tokat yolları taşlı onbeşliler gidiyor,kızların gözü yaşlı aslan yarim kız senin adın hediye ben dolandım sen de dolan gel beriye fistan aldım endazesi onyediye ben dolandım sen de dolan gel beriye giderim elinizden,kurtulam dilinizden yeşilbaş ördek olsam su içmem elinizden aslan yarim kız senin adın hediye ben dolandım sen de dolan gel beriye fistan aldım endazesi onyediye ben dolandım sen de dolan gel beriye gidiyom gidemiyom az doldur içemiyom sen benden gectın ama ben senden gecemıyom aslan yarim kız senin adın hediye ben dolandım sen de dolan gel beriye fistan aldım endazesi onyediye ben dolandım sen de dolan gel beriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 cannakkale savasinda toplam 225 bin savas disi kalan kisi vardir. 55bin sehidimiz vardir. 10 bin tane kayip. 100 bin tane yarali vardir. 60 binde kacak vardir.(araplar araplar) 215 toplam kayipta muttefik guclerinin. acikcasi icine kan akmayan toprak yoktur oralarda. gidin gorun aglayin oralari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 15liler 15 yaşında olanlar değil. 15liler, yani 15 doğumlular. 1315, şimdiki takvimle kaç oluyo bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 çanakkalede yaşamama ragmen artık aglamıyorum neden mi? cunk une zaman bu konuyu düşünsem acaba simdi ne hale gelecegimizi bilselerdi bunu yaparlarmıydı die düşünüorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 15 liler 15 yasinda olanlar 1315 de dogru ama yas olarak 15 yasindalar yas ortalamalari 15 aci ama gercek birde yemen savasi vardir ki orda olenler sebil subyan bana gelip iraktaki cocuklara agla diyenlere onlar benim cocuklarima aglamadiki diyorum. 12 yasinda o kadar cok olen varki yemen cephesinde. Allahin adaleti bu zamaninda dedeleri bizim cocuklarimizi ingilizlerle bir oldurduler simdi allahin adaleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 İnsan bu kadar güzellik karşısında ne diyebilirki. Şu yazıları okurken bıle gözlerim doluyor.Umarım allah birdaha vatanıma milletime böle bir şeyi yaşatmaz ülkemizi basit oyunlarıniçine sokmaz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar