Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transparan menü

Unholy_Messiah

Öne çıkan mesajlar

Ben dun yaptım daha forumdan sağolsun bi arkadaş photoshoptan hazırladı bana transparan resmi :) işte photoshop gibi bi program sayesinde transparan bi menu hazırlıyorsun formatı .bmp olcak sonra gumpedit isimli bir program var (ben onu kullanıyorum) verdatayı açacaksın onunla orda solda numaraları cıkıyor mesela client in arka planını degistirmek için 5500 gibi sen ordan herhangi bir gump menunun yerine yaptığın transpran menuyu koyacaksın sağ tıklayıp ordan load to bmp diyeceksin ve yukarda boş bi kutucuk var oraya sectiğin gump'ın numarasını gireceksin sonra yine sağ tıklayarak patch to verdata yı seç oldu bitti :) ama verdatayı kullanan hiç bir programın çalışmamasına dikkat et (client,sphereserver vb..) bir de verdatayı yedeklemeyi unutma
Sosyal ağlarda paylaş

hll olsun NPC eğer gerçekten olduysa yeni bi devir açılır uo'da harika menüler yapılır bu yöntem ile gerçekten baya iyi[hline]Ardenia UO Shard
Bilmediğinize Yolculuk...
Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler...
Çok Yakında

[Bu mesaj Bivrip tarafından 11 September 2003 13:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl yapıldığını anlatsan çok daha güzel olcak sonuçta burda transparan menüsü olan server aranıyo fln denmio reklamınızı başka bi yerde yapın lütfen bi Exile oyuncusu olsam da burda farklı orda farklı
burda bilgilerimizi paylaşıyoruz

Ayrıca exile'de ilk deil duyduuma göre sanırım wild genie daha önce yaptı başka bi serverda da vardı![hline]Ardenia UO Shard
Çok Yakında
Sosyal ağlarda paylaş

yaa bence de
bence transparan menünün hiç bi özelliği yok ciddi diyorum bana göre hiç bi önemi yok yani bi serverı ben transparan menüsü var diye tercih etmem ki diğer şeylerine bakarım sorunları ne kadar çözmüşler,staff nasıl,oyuncu kitlesi nasıl diye bakarım[hline]Ardenia UO Shard
Çok Yakında
Sosyal ağlarda paylaş

bi siyah bi gri bi siyah bi gri bi siyah bi gri küçük noktalar halinde bi gif yaratıoruz
sonra bunu verdataya transparan olarak patch edioruz
skillimiz yazarken resizepic bölümünde ID numarası olarak verdataya patch ederkenki numarayı kullanıoruz
transparan menu hazır.
Sosyal ağlarda paylaş

Amacım hava atmak değildir. Sadece soruyu soran arkadaşla dalga geçmişsiniz. Yok image edit yok photo shop vs. Bende canlisi bizde var hiçbir image edit yapilmamiş hali demek istedim orda.. Yoksa hava atma gibi bir merakim olmadigini tüm playerlarim bilir[hline]when yøu wanna ultima ønline cømen exile Uø Wørld.
http://uo.anet.net.tr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bivrip, 11 September 2003 16:27 tarihinde demiş ki:
yaa bence de
bence transparan menünün hiç bi özelliği yok ciddi diyorum bana göre hiç bi önemi yok yani bi serverı ben transparan menüsü var diye tercih etmem ki diğer şeylerine bakarım sorunları ne kadar çözmüşler,staff nasıl,oyuncu kitlesi nasıl diye bakarım[hline]Ardenia UO Shard
Çok Yakında

tabiiki hiç önemi yok da arkadaş threadde sormuş bende anlattım yani yoksa bende sana katılıyorum server da çokda önemli birşey değil bence transparan menu
Sosyal ağlarda paylaş

avp dalga geçiosunuz demiş te ööle de yapılır avp!
saol beni desteklediğin için yani pek bi önemi yok ayrıca exilede çok ama çok kötü olmuş bence yazıular okunmuo yazı rengi yannış seçilmiş![hline]Ardenia UO Shard
Çok Yakında
Sosyal ağlarda paylaş

Ultima online ı update ettiğinizde age of shadow ait arka plan ve görüntüler gelmekte bunuda inside uo yla açtığınızda gump menusunde göreceksin zaten arkadaşımız anlatmış nasıl yapılacağını.

Photoshap yada başka bir programa gerek kalmıyor ea sport bizim için yapmış bizde kullanalım.

Ama bu transparan çılgınlığının sebebini anlamdım.En temizi hiç olmamamı sı .Ama ordan kullanarak yapabilirsin.Verdata yı doldurmaya gerek yok.[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi
Sosyal ağlarda paylaş

yaa ama ben aos kullanmak istemiorum hiç bi şekilde çünkü aos'a lbr'ye ve ultima x'e karşı olan bi insanım :)
sanırım photoshop işi çok daha iyi hem öyle hiç bi yerde olmayan menü arkaplanları da yapılır ki ben üstüne bi dragon koycam![hline]Ardenia UO Shard
Çok Yakında
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...