Unholy_Messiah Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Sphere üzerinde bu olayın olduğunu gördüm. Gerçekten harika. Transparan menü nasıl yapılır? Bir bilginiz varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Npc Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Ben dun yaptım daha forumdan sağolsun bi arkadaş photoshoptan hazırladı bana transparan resmi :) işte photoshop gibi bi program sayesinde transparan bi menu hazırlıyorsun formatı .bmp olcak sonra gumpedit isimli bir program var (ben onu kullanıyorum) verdatayı açacaksın onunla orda solda numaraları cıkıyor mesela client in arka planını degistirmek için 5500 gibi sen ordan herhangi bir gump menunun yerine yaptığın transpran menuyu koyacaksın sağ tıklayıp ordan load to bmp diyeceksin ve yukarda boş bi kutucuk var oraya sectiğin gump'ın numarasını gireceksin sonra yine sağ tıklayarak patch to verdata yı seç oldu bitti :) ama verdatayı kullanan hiç bir programın çalışmamasına dikkat et (client,sphereserver vb..) bir de verdatayı yedeklemeyi unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Npc Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Bu da benim client ilgini cekerse sana transparan menuyu gonderiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 hll olsun NPC eğer gerçekten olduysa yeni bi devir açılır uo'da harika menüler yapılır bu yöntem ile gerçekten baya iyi[hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında [Bu mesaj Bivrip tarafından 11 September 2003 13:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Npc Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Teşekkurde resim niye çıkmamış alla alla tripod da bişi var herhalde neyse yakında bi site ye upload ederim herkes ceksin ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Bmp formatında bir resim nasıl transparan oluyor ?[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ben photoshopta yeni sayılırım ama genelde gif uzantılı oluyor transparan resimler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Exile UO Shard'inda 55i'de yapilmiş ilk transparan menuler mevcuttur.[hline]when yøu wanna ultima ønline cømen exile Uø Wørld. http://uo.anet.net.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 nasıl yapıldığını anlatsan çok daha güzel olcak sonuçta burda transparan menüsü olan server aranıyo fln denmio reklamınızı başka bi yerde yapın lütfen bi Exile oyuncusu olsam da burda farklı orda farklı burda bilgilerimizi paylaşıyoruz Ayrıca exile'de ilk deil duyduuma göre sanırım wild genie daha önce yaptı başka bi serverda da vardı![hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 abi baymadı mı sizi bu ilk işi artık. ilk veya son ne farkeder. önemli olan serverda kullanılıp kullanılmaması. kaldı ki, bana kalırsa transparan menuye gelene kadar yüzlerce daha önemli şey cıkar düzeltilmesi ve eklenmesi gereken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 yaa bence de bence transparan menünün hiç bi özelliği yok ciddi diyorum bana göre hiç bi önemi yok yani bi serverı ben transparan menüsü var diye tercih etmem ki diğer şeylerine bakarım sorunları ne kadar çözmüşler,staff nasıl,oyuncu kitlesi nasıl diye bakarım[hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bi siyah bi gri bi siyah bi gri bi siyah bi gri küçük noktalar halinde bi gif yaratıoruz sonra bunu verdataya transparan olarak patch edioruz skillimiz yazarken resizepic bölümünde ID numarası olarak verdataya patch ederkenki numarayı kullanıoruz transparan menu hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 acaba bütün o shardlarda ööle mi yapılıo bi de elinde hazır resmi olan var mı öyle?[hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 EHeh Photoshop çalışalım o zaman[hline]Çöp Arabası Geçmiomu Burdan Belediyeye sölicem ! Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy_Messiah Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 avp şu hava atmaların meşhur. Tamam anladık ilk siz yaptınız. Bunu heryerde üstüne basa basa söylemene gerek yok. İlk biz yaptık diyene kadar nasıl yapıldığını söylersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 iki kez gördüm avpyi böyle nedir bu bööle şeyler diyiceine annat yapalım zaten saolsun hava atmadan arkadaşlarımız söölemiş nasıl yapılcaını![hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Amacım hava atmak değildir. Sadece soruyu soran arkadaşla dalga geçmişsiniz. Yok image edit yok photo shop vs. Bende canlisi bizde var hiçbir image edit yapilmamiş hali demek istedim orda.. Yoksa hava atma gibi bir merakim olmadigini tüm playerlarim bilir[hline]when yøu wanna ultima ønline cømen exile Uø Wørld. http://uo.anet.net.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent86 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Avp hala amacim hava atmak degil diyorsun yok dalga gecmisler felan diyorsun madem yaptınız paylasın herkez ogrensın burda biz yaptık oley oley die dolasmakla bisi olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Npc Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Yanlış anlama olmuş bmp uzantı meselesi herhaldeki photoshopla gif olarak yapacaksın ama verdata patch lerken gif kabul etmiyor bmp ye çevireceksin onu anlatmaya çalışmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Npc Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 said: Bivrip, 11 September 2003 16:27 tarihinde demiş ki: yaa bence de bence transparan menünün hiç bi özelliği yok ciddi diyorum bana göre hiç bi önemi yok yani bi serverı ben transparan menüsü var diye tercih etmem ki diğer şeylerine bakarım sorunları ne kadar çözmüşler,staff nasıl,oyuncu kitlesi nasıl diye bakarım[hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında tabiiki hiç önemi yok da arkadaş threadde sormuş bende anlattım yani yoksa bende sana katılıyorum server da çokda önemli birşey değil bence transparan menu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 avp dalga geçiosunuz demiş te ööle de yapılır avp! saol beni desteklediğin için yani pek bi önemi yok ayrıca exilede çok ama çok kötü olmuş bence yazıular okunmuo yazı rengi yannış seçilmiş![hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Ultima online ı update ettiğinizde age of shadow ait arka plan ve görüntüler gelmekte bunuda inside uo yla açtığınızda gump menusunde göreceksin zaten arkadaşımız anlatmış nasıl yapılacağını. Photoshap yada başka bir programa gerek kalmıyor ea sport bizim için yapmış bizde kullanalım. Ama bu transparan çılgınlığının sebebini anlamdım.En temizi hiç olmamamı sı .Ama ordan kullanarak yapabilirsin.Verdata yı doldurmaya gerek yok.[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 yaa ama ben aos kullanmak istemiorum hiç bi şekilde çünkü aos'a lbr'ye ve ultima x'e karşı olan bi insanım :) sanırım photoshop işi çok daha iyi hem öyle hiç bi yerde olmayan menü arkaplanları da yapılır ki ben üstüne bi dragon koycam![hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar