Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KÖTÜ ESPRİYE GÜLÜYORMUŞ GİBİ YAPMA TUTORİAL'İ İSTİYORUM!!!

agrian

Öne çıkan mesajlar

bi de hepsi salak salak şeyler,
örnek:4. murat neden intaar etmiş?...ilk 3 e gir emedii için....en mutlu ce kimdir?...ambulance...
die gidio...bi de ciddii ciddii yapıo yani dalgasına diil,yaptıktan sonra da suratına bakıo gülmeni beklercesine..
Sosyal ağlarda paylaş

Süper karikatür kitapları al böyle ne biliyim bisürü güzel espri ezberle, ama dikkatini çekiyorum öylesine oku geç demiyorum ezberle, bu eleman iğrenç bi espri yaptığında o kitaplardan ezberlediklerini hıphızlı aklından geçir sessizce, o esprilere gül... En azından güldüğünde doğal gözükür, elemanda sevindirik olur

2. yol ise o elemanı imha etmek oluyo ama pek tavsiye ettiğimiz bi davranış biçimi diil

Bi de onun esprisinin üstüne espri patlatma tekniğini kullanabilirsin. Yani gerçekten iğrenç bi espri yaptığında "Zuahaha bune olm buz kesti ortalık" şeklinde yavşak bi tavırla yaklaşabilir ya da ciddiyetten ödün vermeden "Balkanlardan gelen soğuk hava dalgalarının etkisiyle istanbul da yoğun kar yağışı bekleniyor, zincirsiz trafiğe çıkmayınız" şeklinde bi yorum yapabilirsin ama bilemiycem işte=)

Sen yine gülmeye çalış
Sosyal ağlarda paylaş

Hı, buarada yapması en kolay yöntemi söyliyim, daha önce yazarken aklıma gelmemişti

Bunu uygularken biraz salak yerine koyulma ihtimaliniz var ama yinede işgence çekmekten iyidir

Şöyle oluyo:
-eleman espriyi yapıyo, siz tabi tepki vermiyosunuz, yüzünüze bakıyo, sizde onun yüzüne mal mal bakıosunuz gözler mayışık bi halde bakıyo, kafa hafif yana yatmış durumda (kısacası bi "nassı yani yaa" pozu takınıyosunuz),
-eleman size baktıkça daha bi duygusuz bakıyosunuz,
-söz konusu şahsiyet daha bi yoğunlaştığında "eee?" şeklinde bi soruyla döngüyü kırıyosunuz
-bi süre sonra karşıdaki tip sizin espriye tepki vermenizi beklemekten sıkılıp susuyo,

hem apaçık bir "sie git" ifadesi yok, hem fazla tepki vermeniz gerekmiyo hatta tepkisiz kalıyosunuz bile diyebiliriz, hem de o espri yapan kişinin "esprime gülücekmi gülmiycekmi" bakışını izlemek, git gide daha fazla heyecanlanıp en sonda çatlamasını seyretmek çok eğlenceli oluyo=)

Hı, buarada yazının uzunluğuna bakmayın bu süreç yaklaşık olarak her adımda 6-7 saniye olmak üzere toplam max. 30 saniye oluyo merak etmeyin=)
Sosyal ağlarda paylaş

''komik diildi bu be'' ''ı ıh bu da olmadı'' tarzında karşılık ver esprilere. sonra omzuna falan vur he he hadi bakalım falan yap. hem kırılmaz hemde git gide kalite kasar. ama anladıgım kadarıyla lisedesin ve lisede böyle espri yapan insanlardan uzak duruyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...