wildpervert Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 bayadır aklımdaydı anca indirip dinleyebildim şarkılarını baya hoşuma gitti özellikle hepinizin Around The World In A Tea Daze indirip bi dinlemesini tavsiye ederim, sonuna kadar :) tarz itibari ile elektronik-trans diyom. zevke göre diğer şarkılarıda p2p ile bulunup indirilebilir. bilenler veya dinleyenler yorumlarını paylaşırsa sevinirim [ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 13:40 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Around The World In A Tea Daze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 [spo]mömö sagt (14:25): sonra git yorum yaz mömö sagt (14:25): herşey karşılıklı nil hanım mömö sagt (14:25): NİHAHA[/spo] peki, dinledim. cok güzel hosuma gitti.diger sarkilarini da upload edebilirsin jnmsin ici,istersen (please ?) infected mushroom'u bilirdim bi, iyi oldu.(onlar kadar olamazlar ama heralde =P) [ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 15:40 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 lan?!? anaaa. dönülmez aksamin ufkundayiz diyo bu ? o_O nasil yani ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ahha insan spo yapar onu mesajımı yapmayı biliyon dimi ahha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ^ama ben dönülmez spoiler'in ufkundayim =/ iyi iyi simdi daha cok gözüme girdiler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 dorset perception superdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 bı de sımdı farkettım "sphongle" olcak, genclık yanlıs aramasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ekşiden baktım ben emin olamadığımdan shpongle olarka geçiyo, yanlışın olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ya ben ıyıce sacmaladım, dıyorum sarkıların ısmı aynı nası farklı oluyo. benım mp3lerde yanlıs yazıyomus lol [ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 18:34 tarihinde, ascraeus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 my head feels like a frisbee var birde :) eheh o parcanında ortada donulmez aksam girince harbi tam dumur. bide bunu dinleyene tavsiye : younger brother,prometheus,shulman,ott biraz daha dinlendirici bunlar en azindan shpongle bir sure sonra cok yanar donerli olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 beija flor dorset perception ve remixleri guzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 dtm diye bir şarkısı olacak bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Harikalar, yeni yeni kesfediyorum ben de The Dorset Perception'in hastasiyim su aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Türkiye'ye geliyorlarmış (İzmir, 12 Eylül) http://www.youtube.com/watch?v=PZ0j1cHLM2M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 ohoo 10 yıl önce dinliyordum bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Penthesilea said: Harikalar, yeni yeni kesfediyorum ben de The Dorset Perception'in hastasiyim su aralar adam bunları dinlemekten uyuşturucu bağımlısı oldu gavur memlekette. adını hatırlamıyodur şu anda sorsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 obaa eylulde izmirdeyiz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalacam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 "Younger Brother" tavsiye ederim shpongle'ın gitaristinin başka bir grubu. konserlerde ortak parça da çalıyorlar, shpongle sevdiyseniz bunuda seversiniz diye düşünüyorum. Bunuda severseniz bende daha çok böle grup var paylaşırız .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar