Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shpongle

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bayadır aklımdaydı anca indirip dinleyebildim şarkılarını
baya hoşuma gitti özellikle hepinizin
Around The World In A Tea Daze indirip bi dinlemesini tavsiye ederim, sonuna kadar :)

tarz itibari ile elektronik-trans diyom. zevke göre diğer şarkılarıda p2p ile bulunup indirilebilir. bilenler veya dinleyenler yorumlarını paylaşırsa sevinirim

[ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 13:40 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
[spo]mömö sagt (14:25):
sonra git yorum yaz
mömö sagt (14:25):
herşey karşılıklı nil hanım
mömö sagt (14:25):
NİHAHA[/spo]
peki, dinledim. cok güzel hosuma gitti.diger sarkilarini da upload edebilirsin jnmsin ici,istersen (please ?)
infected mushroom'u bilirdim bi, iyi oldu.(onlar kadar olamazlar ama heralde =P)

[ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 15:40 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ya ben ıyıce sacmaladım, dıyorum sarkıların ısmı aynı nası farklı oluyo. benım mp3lerde yanlıs yazıyomus lol

[ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 18:34 tarihinde, ascraeus tarafından güncellenmiştir ]
  • 11 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
my head feels like a frisbee var birde :)

eheh o parcanında ortada donulmez aksam girince harbi tam dumur.

bide bunu dinleyene tavsiye : younger brother,prometheus,shulman,ott
biraz daha dinlendirici bunlar en azindan shpongle bir sure sonra cok yanar donerli olabiliyor.
  • 7 ay sonra ...
  • 7 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:

Harikalar, yeni yeni kesfediyorum ben de
The Dorset Perception'in hastasiyim su aralar

adam bunları dinlemekten uyuşturucu bağımlısı oldu gavur memlekette. adını hatırlamıyodur şu anda sorsak
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
"Younger Brother" tavsiye ederim shpongle'ın gitaristinin başka bir grubu. konserlerde ortak parça da çalıyorlar, shpongle sevdiyseniz bunuda seversiniz diye düşünüyorum. Bunuda severseniz bende daha çok böle grup var paylaşırız .)
  • Yeni Oluştur...