Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xigenon Humanlar'ını Tebrik Ederim


AnuriaAlptekin

Öne çıkan mesajlar

Şunu bir kez daha anladım ki, Humanlar bu oyunu bizden zekice ve organize oynuyorlar. Zaten Orclar'ın aptallıklarına tahammül edemediğimden savaşlara çoğu zaman tek başıma katılıyorum, herhangi bir partiye girmiyorum. Akşam 19.00 savaşında adamlar Linate'ye geliyorlar, biz de defans için oraya yükleniyoruz, yada Lunar kapısında sıkıştırmaya çalışıyoruz. Bütün Orclar ağız birliği etmiş gibi ortada bir yerde toplanıyorlar. Humanlar'ın asasinleri ve wariorları çoğunlukta sağdan soldan sızıp devam ediyorlar, mageler ise etrafımızda yarım daire oluşturup bizi nova yağmuruna tutuyor. Kanatlara saldırılması gerektiği durumda bizim üstün yetenekli Orclar, ısrarla çemberin ortasına doğru girmeye çalışıyor. Aynı şey az önce 04.00 savaşında oldu. Bizim townu aldılar. Biz de dışardan kaleye girip geri almaya çalışıyoruz, ısrarla orta noktada toplanıp saldırıyor bizimkiler. Yine yarım daire oluşturuyorlar ve orclar buna karşı en ufak bir taktik yada strateji geliştirmeyi dahi akıl edemiyorlar.
Yine Lunar kapısında defans yapmaya çalışıyoruz, aradan sızan assasinin peşinden Karus'un yarısı koşturuyor. Kesecekleri sadece 1 kişi. Tabi Lunar kapısında ne defans kalıyor ne bir şey.
Humanlar karşısında Orclar'ın daha korkak bir tutum sergilediğini başka bir topicte yazmıştım. Bu defa gerçekten çok daha zekice oynadıklarını söylüyorum. Ve bu arkadaşları tebrik ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Haklısın kardeş.Aynı olay cyperda var.Daha townu alamadılar ama townda sağlam tezgahtar kalmıo.Satış yapanları bi görecen :DHepsi ceset.Herkes lunara uçuo.Adamlar townda ezüq kesio:DSavaşı geçNormalde cz de zaten mükemmel bi anlayış içindeler.Bi orc olarak orclardan utanıorum.Cz ye gidesim gelmio.Ayıptır solemesi herkes....ikinin keyfine iş yapıo.Bak en güzel örneği yaşadım bu gece.Yaw insan aynı pusuya 8 defa ardı ardına düşer mi?Hemde aynı yer yaw.2 yada 3 olsa neyse 8 a.q.Savaştayız warderi koruyun diolar.Millet ezüq kesip para kasma peşinde :DHepsini geçtim allahım allahım mage party almış başını baktılar etrafta adam yoh luferson önünde savaş anı civciv kasıo :DKurulduğu zaman savaş için kurulan party :DHele hele preistler wariurlardan sonra en önemli onlar ki savunmanın 1. derece gerekli olanları buffmu versem adam mı kessem diye teredüüt var.Lufersonun önüne gelen humanlara adamlar commanda basıp slm verirlerse dicek bişi bulamam.Allahından bulsunlar:D LoL
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bizim ares teki orc larda aynı durumda
biz güçlüyüz biz kingiz forever orc diyenler savaşta lufersonu bile veriyolar. kaldıki biz savaşı kazandığımızda gerçi hak veriyorum insanların sayısı 1 e 50 çıkıo nereye adım atsanız insan daha hiç pianayı aldıklarını görmedim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ama dün akşam 04.00 daki xgenon savaşında orklarıda tebrik etmek lazım. :D ben 33 lewellik eziq çarımla girdim makara olsun diye ama towna gelmeme pek izin vermediler. arkamdan 50 kişi koşuyordu :)))
ama en sonunda towna ulaştım 30 denemeden sonra :)
ama townda bişey kalmamıştı ben geldiğimde. ama orkların taktik güzeldi , tebrik etmez lazım bizi lunar gatede sıkıştırmaya çalıştılar.
neyse savaşta yenmek te var yenilmekte ama öenmli olan oynamak :D:D
herkesi tebrik etmek istiyorum oynadığım en güzel savaştı dün akşam

[ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 15:09 tarihinde, franceskototti tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

X i birakali 5 - 6 Ay Kadar Oluyor.. Ama Sunu Soyleyebilirim.. Oyundaki Saglam Charlardan Bircogunun Karsı Irktan Gercekten Samimi Arkadaslari Var.. Yani Söylemek İstedigim.. Humanlardaki Dupe O Sekilde Veya Bu Sekilde Orclar Hic Dupe Yapmasa Bile Dupe Her Türlü Ulasir.. Karsı Irk a..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...