Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hatunla basbasa güzel vakit gecirecegimiz romantik mekanlar ..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
simit saray lari var
ucuz , romantik olmasada .

onun disinda bilmem

[ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 00:29 tarihinde, perfi tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ortaköy,kurucesme-bebek taraflari,denize yakin yerler..
gerci ask varsa sulukule bile romantik gelir (oh$ a.k.a all you need is love)
madem yurtdisi yazilmis ilk mesajlarda, yazmak olmak icin yazayim; münih,berlin, budapeste, isvicre/st.prex, fransa/bordeaux italya/roma,florenz ,venedik ,sardinya adalari.
viyena,linz ve avusturyanin bir kac güzel sehri falan iste.

[ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 05:52 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
kap sevgilini bebekte waffle evleri var deniz dibi...ortaköyde kafe ormantik bişi bişi vardı hiç gitmedim ama ark bahsetmişti . =) yada ne biliyim götürme bi yere evinde otursun :P
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
kızılay rembetiko bar.pek güzel zaman geçiodur sanırım.ben oraya iki abaza vatandaş ile gittiim için ortamı kolaçan etme imkanım oldu.sevgililer çok ii zaman geçirio.zaman geçio alkol bitio sevglililer hala çok ii zaman geçirio.

bide meclis parkı var.ordada abaza bi vatandaş olarak(single-not married-kız akadaşı olmayan)geçirdiim zaman pek bi iiydi.yanii sevgilim gitmeyi düşündüüm yerlerdir.ama mendil ve gül satan tıfıl aptal kimsesiz ve sinir bozucu şahsiyetlere dikkat.kendinizden uzak tutun yeter...

bunu yanında atakulenin altında saklı bahçe adında bi yer mevcut.oraya gitmek lazım.valla çok sessiz sakin.sanki insan ormanın içinde gezio.aşşa indikçe şehir denen olgunun kaybolduu bi yer.ama tabii şehir kayboldu die hayvanlaşmamak lazım.hala insanız deilmi??(ben bundan bi sevgili bulamadım galiba..:))

bide eer istanbula giderseniz ki ben 1 kere gittim orda öncelikle bi vapur üstü sefa yapılmalı sevgili ile.ve sonrada istiklaldeki aziz bara gidilmeli.tabii saat 8(20) i geçmiş olmalı.ben bunuda yaparken abaza idim.ama yanımda bi kız arkadaşım vardı.

gezelim görelim payllaşalım...
Mesaj tarihi:
antalya icin kursunlu salelesi derim hatun kişi er kişi olmadı kendinizi goturun farketmez muthiş bir yer kendisi

[ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 00:02 tarihinde, irin tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ankarada armadanın arkasında saklı bahçe diye bi yer var.. şirinmi şirin bi mekan.. alkol olayı olmaması belki bir eksi ama hakkaten ördekler eşliğinde havuz başında oturup kebabınızı yiyip çayınızı içmek çok tatlı oluyo...

bide beysukentin oralarda bi mekan var tam böyle fasıl olayı felan rakı muhabbetleri.. ama adını hatırlamıyom onun...
  • Yeni Oluştur...