Apeiron Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Roma :P hangi şehrde yaşadıını yazsaydn bari de ona göre bişi sölesek
somebody Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 istanbul için konustum. :)
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 antalyada olsan bi ton yer sayardım ama istanbulu pek bilmiom kusura bakma...
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 havasına göre fenerbahçe parkında pinik..çimlere uzanıp muhabbet vs.vs.
perfi Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 simit saray lari var ucuz , romantik olmasada . onun disinda bilmem [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 00:29 tarihinde, perfi tarafından güncellenmiştir ]
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ortaköy,kurucesme-bebek taraflari,denize yakin yerler.. gerci ask varsa sulukule bile romantik gelir (oh$ a.k.a all you need is love) madem yurtdisi yazilmis ilk mesajlarda, yazmak olmak icin yazayim; münih,berlin, budapeste, isvicre/st.prex, fransa/bordeaux italya/roma,florenz ,venedik ,sardinya adalari. viyena,linz ve avusturyanin bir kac güzel sehri falan iste. [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 05:52 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Finrod Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Şöhretler var.Psikopat,efsanevs. fln yersiniz :)
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 kap sevgilini bebekte waffle evleri var deniz dibi...ortaköyde kafe ormantik bişi bişi vardı hiç gitmedim ama ark bahsetmişti . =) yada ne biliyim götürme bi yere evinde otursun :P
Coder Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ağva da bungolovlar var nehir kıyısında emin ol odun bile olsan insanı romantik yapıyor(kendimden biliyorum) huzur dolu olabilirsin bi anda..
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Boğaz manzaralı bir yer bulmak lazım böyle durumlarda. Biri güzel bir tavsiye yollar diye bekliyorum.
Lethious Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 gız kulesi bağdat cad. adams pizza(süfer pizza var)
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 kızılay rembetiko bar.pek güzel zaman geçiodur sanırım.ben oraya iki abaza vatandaş ile gittiim için ortamı kolaçan etme imkanım oldu.sevgililer çok ii zaman geçirio.zaman geçio alkol bitio sevglililer hala çok ii zaman geçirio. bide meclis parkı var.ordada abaza bi vatandaş olarak(single-not married-kız akadaşı olmayan)geçirdiim zaman pek bi iiydi.yanii sevgilim gitmeyi düşündüüm yerlerdir.ama mendil ve gül satan tıfıl aptal kimsesiz ve sinir bozucu şahsiyetlere dikkat.kendinizden uzak tutun yeter... bunu yanında atakulenin altında saklı bahçe adında bi yer mevcut.oraya gitmek lazım.valla çok sessiz sakin.sanki insan ormanın içinde gezio.aşşa indikçe şehir denen olgunun kaybolduu bi yer.ama tabii şehir kayboldu die hayvanlaşmamak lazım.hala insanız deilmi??(ben bundan bi sevgili bulamadım galiba..:)) bide eer istanbula giderseniz ki ben 1 kere gittim orda öncelikle bi vapur üstü sefa yapılmalı sevgili ile.ve sonrada istiklaldeki aziz bara gidilmeli.tabii saat 8(20) i geçmiş olmalı.ben bunuda yaparken abaza idim.ama yanımda bi kız arkadaşım vardı. gezelim görelim payllaşalım...
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 çamlıca, emirgan, üsküdar / kız kulesi / salacak, kanlıca
ivy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 tömbeki,ortadünya yok biz rahat koltuk istiyoz diyosan grafiti ya da otantik kumpir=)
malik Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 toggie vanille +1 moda sahil filan var bide.erenköy sahil falan da olur.caddebostan olmasın ama.:)
irin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 antalya icin kursunlu salelesi derim hatun kişi er kişi olmadı kendinizi goturun farketmez muthiş bir yer kendisi [ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 00:02 tarihinde, irin tarafından güncellenmiştir ]
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ankarada armadanın arkasında saklı bahçe diye bi yer var.. şirinmi şirin bi mekan.. alkol olayı olmaması belki bir eksi ama hakkaten ördekler eşliğinde havuz başında oturup kebabınızı yiyip çayınızı içmek çok tatlı oluyo... bide beysukentin oralarda bi mekan var tam böyle fasıl olayı felan rakı muhabbetleri.. ama adını hatırlamıyom onun...
Öne çıkan mesajlar